Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.417
Πόντοι
216
Οταν αλώνιζα Τσεχία αρχές του 2000 ήταν παράδεισος.Από τις λίγες χώρες που μπορούσες να βγάλεις μοντελοειδή γκόμενα πολύ γρήγορα.Ολες πρόθυμες και σαν Ελληνας μετρούσες πολύ ειδικά στην επαρχία.
Μετά από 10 χρόνια είχε αλλάξει πάρα πολύ η κατάσταση και η Πολωνία είχε γίνει καλύτερη.
Τώρα άμα πάει Ελληνας Πράγα πιο πιθανό να μπλέξει με ξένη τουρίστρια παρά με Τσέχα.
Για να λέμε την αλήθεια ποτέ η Τσεχία δεν ήταν καλύτερη από Ουκρανία.Είχε όμως το πλεονέκτημα του πολύ υψηλού μέσου όρου και οτι οι μουνάρες ήταν προσιτές.Πολωνία πάντα είχες ταβάνι,δε γαμούσες πάνω από εφτάρι σαν τουρίστας.Ουκρανία γαμούσες αλλά δεν είχε τόσα μοντέλα όσα η Τσεχία,είχες όμως πρόσβαση σαν τουρίστας στο υψηλό επίπεδο.
Δηλαδή το βασικό πλεονέκτημα της Τσεχίας είναι η πολύ μεγάλη πυκνότητα από μουνάρες,έβλεπες θεόμουνα σε πόλεις δέκα χιλιάδων κατοίκων,κάτι που Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία είναι αδιαννόητο.

Είναι και μικρή η Τσεχία μωρέ, με το ζόρι 11.000.000, οι άλλες τρεις έχουν 220.000.000 κόσμο μαζί

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056
Τώρα άμα πάει Ελληνας Πράγα πιο πιθανό να μπλέξει με ξένη τουρίστρια παρά με Τσέχα..

Όπου και αν πάει ένας τουρίστας στον πολιτισμένο κόσμο,δηλαδή όχι Μποτσουάνα, Αμπχαζία,χώρα των Ζουλού,εμπόλεμες ζώνες,κ.λ.π. οι ελευθέρας βοσκής που μπορεί να μπλέξει, είναι μη ντόπιες.

Εν τω μεταξύ στην Πράγα και στο πληρωμένο έχουν ψιλοεξαφανιστεί οι ντόπιες.
Μέλος εδώ που έγραψε ότι γάμησε δύο συγκεκριμένες και τις περιέγραψε σαν Τσέχες,η μια είναι Ρουμάνα και η άλλη Ουκρανεζα :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Είναι και μικρή η Τσεχία μωρέ, με το ζόρι 11.000.000, οι άλλες τρεις έχουν 220.000.000 κόσμο μαζί

Είναι όντως μικρή αλλά έχει υπερσυγκέντρωση από μουνάρες.Παίζει να έχει περισσότερες μουνάρες από ό,τι όλη η Πολωνία και η Ουκρανία μαζί.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Ευτυχισμένη Πολωνέζα επιδεικνύει τα δώρα της του Αγίου Βαλεντίνου.
Βλέπουμε γιατί οι Σλάβες αντιμετωπίζουν τόσο θετικά τους άντρες.

Οταν βλέπεις τα ζευγάρια σλαβικές χώρες έχεις μια έντονη αίσθηση οτι θα γαμήσεις.

Κλασικές τρελοπολωνέζες.Εντελώς συναισθηματικές αλλάζουν συνέχεια διάθεση.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Κλασικές Πόλκες με το φτηνό λουκ και τα διεισδυτικά καυλωτικά βλέμματα,έτοιμες για όλα.Η ευτυχία του να είσαι Σλάβος.

pRdIl4.png

5Q0NaH.png

evoYbI.png

YT4MR9.png

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.036
Πόντοι
6.056
Τύπε, τίποτα δεν αποκλείεται, απλά πιστεύω ότι εδώ μέσα έχει σημασία να αναφερόμαστε στον κανόνα και όχι τις εξαιρέσεις.
Και εγώ θυμάμαι Έλληνα 50άρη τουρίστα που ήρθε Πράγα και τα γάμησε όλα και χωρίς λεφτά.
Από 50άρηδες που έχω γνωρίσει, μόνο αυτός.....ΕΝΑΣ και άλλος κανένας...
Αλλά αυτός θα γαμούσε και στη σελήνη.
Αυτός που πάει ταξίδι ... και έχει διάθεση να χαλάσει φράγκα ... για να γαμήσει .... ΕΙΔΙΚΑ ... ΣΤΑ 50 ...
Ποτέ δεν είναι μέσος τυπάρα.

Εξαίρεση είναι . Περίπτωση είναι . Μουρλό θα τον λένε οι περισσότεροι .
Αλλά μάλλον τους έχει γραμμένους στα αρχίδια του.

Γενικά πιστεύω ... κάποιος που οι γκόμενες δεν φρικάρουν ... ή δεν καλούν την αστυνομία όταν τις πλησιάζει ... και μπορεί και μιλάει στις γυναίκες .... αν κάνει κάτι έστω μικρό έστω λίγο στην ελλάδα ....

ΕΞΩ, ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕΣΑ .... αποκτάει πολλαπλασιαστή στις επιτυχίες του.

Χ 2 , Χ 3 ..... Χ 10 ....

Αυξάνονται πάντως οι πιθανότητές του. Πολύ. Και αυξάνεται και η βαθμολογία των μουνιών που θα φάει.

Αν στην ελλάδα .... τρώει 50ρες 3/10 .... και έξω φάει .... 40αρα 5/10 ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΛΙΓΟ.

Αν έξω ... φάει 35άρα 6/10 ... ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟ ΛΕΣ.Ανδραγάθημα.

Μη μου θες τώρα, να φάει .... 25χρονη , 9/10 .
Είπαμε στη γριά να χέσει ... όχι να ξεκωλωθεί !

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Πράγα πάντα ήτανε κάπως πιο ψηλομύτες οι γκόμενες.Αν και πολύ πιο down to earth απο τις Ελληνίδες.Αν ήθελες πραγματικά εύκολες και πολύ δυνατής εμφάνισης πήγαινες επαρχία.Οι περισσότεροι βέβαια δεν το ήξεραν αυτό.Η απλά άραζες Πράγα Hlavni Nadrazi και Florenc που έσκαγαν οι επαρχιωτοπούλες.
Ειδικά στα χωριά ήταν πολύ ωραία,οι γκόμενες μου λέγανε οτι δεν είχαν τι να κάνουν και η βασική διασκέδαση ήταν το σεξ.
Μου έλεγε η άλλη προτιμώ το χωριό από την Πράγα,στην Πράγα όλοι τρέχουνε συνέχεια και δεν έχουν χρόνο ενώ χωριό έχουμε πολύ χρόνο για γαμήσι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.241
Πόντοι
26.141
Πράγα πάντα ήτανε κάπως πιο ψηλομύτες οι γκόμενες.Αν και πολύ πιο down to earth απο τις Ελληνίδες.Αν ήθελες πραγματικά εύκολες και πολύ δυνατής εμφάνισης πήγαινες επαρχία.Οι περισσότεροι βέβαια δεν το ήξεραν αυτό.Η απλά άραζες Πράγα Hlavni Nadrazi και Florenc που έσκαγαν οι επαρχιωτοπούλες.
Ειδικά στα χωριά ήταν πολύ ωραία,οι γκόμενες μου λέγανε οτι δεν είχαν τι να κάνουν και η βασική διασκέδαση ήταν το σεξ.
Μου έλεγε η άλλη προτιμώ το χωριό από την Πράγα,στην Πράγα όλοι τρέχουνε συνέχεια και δεν έχουν χρόνο ενώ χωριό έχουμε πολύ χρόνο για γαμήσι.
Αρχηγέ Μαδαγασκάρη έχεις πάει ;;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056
Αυτός που πάει ταξίδι ... και έχει διάθεση να χαλάσει φράγκα ... για να γαμήσει .... ΕΙΔΙΚΑ ... ΣΤΑ 50 ...
Ποτέ δεν είναι μέσος τυπάρα.
Θα σου πω για Πράγα,που το ζούσα σχεδόν καθημερινά μιας και τα μαγαζιά που έσκαγαν πορνοτουριστες ήταν στάνταρ,ήξερα και Τσέχες που πολλούς τους αρμεγαν κανονικά και στο τέλος δεν έπεφτε ούτε.... χειραψία...

Ξέρεις λοιπόν πόσοι με
πολύ φαντασία διάθεση να χαλάσουν φράγκα έρχονταν Πράγα να το παίξουν γαμπροί;
Ξέρεις που κατέληγαν;
Εκεί που κατέληξε ο George71, δηλαδή να ψάχνουν πουτανες στο Internet.

Τον 50αρη που ανέφερα, βόλτες τον πήγαιναν οι Τσέχες,τρεις μέρες αγνοούμενος με μουναρα στο Καρλοβι Βάρι,παραλίγο να χάσει και την πτήση της επιστροφής

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.036
Πόντοι
6.056
Θα σου πω για Πράγα,που το ζούσα σχεδόν καθημερινά μιας και τα μαγαζιά που έσκαγαν πορνοτουριστες ήταν στάνταρ,ήξερα και Τσέχες που πολλούς τους αρμεγαν κανονικά και στο τέλος δεν έπεφτε ούτε.... χειραψία...

Ξέρεις λοιπόν πόσοι με
πολύ φαντασία διάθεση να χαλάσουν φράγκα έρχονταν Πράγα να το παίξουν γαμπροί;
Ξέρεις που κατέληγαν;
Εκεί που κατέληξε ο George71, δηλαδή να ψάχνουν πουτανες στο Internet.
Μιλάς τώρα για χάσκες των τζάδικων ;;;
Αθήνα ... στα "καλά" χαλάνε από 200€ ... και τους κάνουν προτασάρα οι εργαζόμενες ... για σπέσιαλ πριβέ .... 400€ το 20λεπτο κομπλέ .... ή 300€ επίσης το 20λεπτο ..... που μπορούν .... ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056
Μιλάς τώρα για χάσκες των τζάδικων ;;;
Αθήνα ... στα "καλά" χαλάνε από 200€ ... και τους κάνουν προτασάρα οι εργαζόμενες ... για σπέσιαλ πριβέ .... 400€ το 20λεπτο κομπλέ .... ή 300€ επίσης το 20λεπτο ..... που μπορούν .... ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι.

Εγώ μιλάω για το μπλοκ
και για πάσης προέλευσης Ευρωπαίους γεροντοπαλικαρα που πηγαν π.χ.σε γραφείο γνωριμιών στην Πράγα,τους πλασαραν 25-30χρονες μουνάρες και δεν πήγαινε ο νους τους ότι είναι σκαμάρισμα.

Εδω υπήρχαν φελλοί που πίστευαν ότι οι τσέχικες τσόντες τύπου Czech Streets ήταν πράγματι ένας τύπος που έβγαινε στο δρόμο,φλασαρε λεφτά και γαμουσε επί τόπου

Για τέτοια ΑΜΕΑ μιλάω και δεν ήταν και λίγοι...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.036
Πόντοι
6.056
Εγώ μιλάω για το μπλοκ
και για πάσης προέλευσης Ευρωπαίους γεροντοπαλικαρα που πηγαν π.χ.σε γραφείο γνωριμιών στην Πράγα,τους πλασαραν 25-30χρονες μουνάρες και δεν πήγαινε ο νους τους ότι είναι σκαμάρισμα.

Εδω υπήρχαν φελλοί που πίστευαν ότι οι τσέχικες τσόντες τύπου Czech Streets ήταν πράγματι ένας τύπος που έβγαινε στο δρόμο,φλασαρε λεφτά και γαμουσε επί τόπου

Για τέτοια ΑΜΕΑ μιλάω και δεν ήταν και λίγοι...
Μιλάς για τον τέρμα πάτο .
Αυτούς που δεν θα γαμούσαν ακόμη κι αν έμεναν παρασκευή απόγευμα σε ασανσέρ εμπορικού κέντρου
με 20 γαμιόλες, μέχρι να τους βγάλουν δευτέρα πρωί .

Το ... σαρανταένατακατό !

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Οι περισσότεροι που πάνε Πράγα τα παίζουν από τη χλίδα,τις αμαξάρες κτλ,σου λέει τι να γαμήσω εγώ εδώ πέρα,άντε να βρω καμιά μεθυσμένη τουρίστρια.
Εχει μουνάρες Τσέχες εδώ κι εκεί αλλά πρέπει να έχεις μάτι να τις ξεχωρίζεις ή να πας σε πιο απόμερα προάστια.Δεκαετία του 90 έβλεπες μόνο Τσέχες άντε και καμιά Σλοβάκα,ήταν παράδεισος.
Οι Τσέχες εντωμεταξύ έχουν τη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά προσώπου για μοντέλα,είναι γενετικά πολύ ευνοημένες.Πολωνία πολύ πιο σπάνια θα δεις απόλυτα μοντέλα,υπερμουνάρες και άμα δεις συχνά προέρχονται από άλλες σλαβικές χώρες.

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Θα γράψω ανταπόκριση όταν γυρίσω από Μινσκ. Το επίπεδο ερωτισμού των γυναικών έιναι σε άρρωστο επίπεδο. Επίσης γουστάρεις να κάνεις φλιρτ. Το χαμόγελο τους σε καυλώνει τα μάλα. Επίσης παραδόξως και η ανωμαλία είναι σε άλλο επίπεδο. Τα κάνουν όλα στο κρεβάτι απλά αν την έχεις στα όπα όπα. Βέβαια το ψέμα από μεριά μου πάει σύννεφο γιατί αλλιως μαμιση γιοκ. Όλα με φλιρτ, όχι πληρωμένο. Θα ανεβάσω φωτός next week.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Θα γράψω ανταπόκριση όταν γυρίσω από Μινσκ. Το επίπεδο ερωτισμού των γυναικών έιναι σε άρρωστο επίπεδο. Επίσης γουστάρεις να κάνεις φλιρτ. Το χαμόγελο τους σε καυλώνει τα μάλα. Επίσης παραδόξως και η ανωμαλία είναι σε άλλο επίπεδο. Τα κάνουν όλα στο κρεβάτι απλά αν την έχεις στα όπα όπα. Βέβαια το ψέμα από μεριά μου πάει σύννεφο γιατί αλλιως μαμιση γιοκ. Όλα με φλιρτ, όχι πληρωμένο. Θα ανεβάσω φωτός next week.

Πήγες σε κανένα κλαμπ ή είσαι συνέχεια με την ίδια?Μένεις σε ξενοδοχείο ή σε διαμέρισμα?Οι πιστωτικές λειτουργούνε?Πώς βλέπεις την οικονομική κατάσταση και τις γκόμενες σε σχέση με Πολωνία?
Μιλάνε οι γκόμενες αγγλικά πλέον?

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ,19:55 αναχωρουμε
αλλά ακόμη να έρθουν τα γκομενάκια της LOT να αρχίσει το σκανάρισμα

-4 βαθμούς λέει η Βαρσοβία

Για να δούμε

IMG_20250218_193609.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ,19:55 αναχωρουμε
αλλά ακόμη να έρθουν τα γκομενάκια της LOT να αρχίσει το σκανάρισμα

-4 βαθμούς λέει η Βαρσοβία

Για να δούμε

IMG_20250218_193609.jpg

Καλά να περάσεις?Θα μείνεις όλη την εβδομάδα?Πήγαινε Sen και Level27,θα βρεις σίγουρα να γαμήσεις.
Για Μάρτιο είμαι μεταξύ Βαρσοβίας και Μινσκ,θα δω τελικά τι θα αποφασίσω και τα δύο είναι δελεαστικά.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.106
Πόντοι
1.056
Καλά να περάσεις?Θα μείνεις όλη την εβδομάδα?Πήγαινε Sen και Level27,θα βρεις σίγουρα να γαμήσεις.
Για Μάρτιο είμαι μεταξύ Βαρσοβίας και Μινσκ,θα δω τελικά τι θα αποφασίσω και τα δύο είναι δελεαστικά.
Κυριακή βράδυ πετάω πίσω.

Βαρσοβία είναι εύκολακι από Ελβετία,είναι με το μισθό μου το κόστος με LOT αστείο.
Μινσκ πρέπει να γίνει σκασιά,αλλά θέλει καλύτερη μελέτη.
Μπορούμε να πάμε και μαζί.

Τα λέμε, 3/4 γεματο το αεροπλάνο, σχεδόν μόνο Σλάβοι και κάποιοι Ελβετοί και Γερμανοί
Καθόλου μαύροι και τσιμπερια, θα αγαλιασει η ψυχή μου για μερικές μέρες..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.617
Πόντοι
2.306
Κυριακή βράδυ πετάω πίσω.

Βαρσοβία είναι εύκολακι από Ελβετία,είναι με το μισθό μου το κόστος με LOT αστείο.
Μινσκ πρέπει να γίνει σκασιά,αλλά θέλει καλύτερη μελέτη.
Μπορούμε να πάμε και μαζί.

Τα λέμε, 3/4 γεματο το αεροπλάνο, σχεδόν μόνο Σλάβοι και κάποιοι Ελβετοί και Γερμανοί
Καθόλου μαύροι και τσιμπερια, θα αγαλιασει η ψυχή μου για μερικές μέρες..

Οντως με το που μπαίνεις στο αεροπλάνο της LOT η οπτική,αισθητική αναβάθμιση είναι αισθητή.Επί του εδάφους ακόμα καλύτερα.Τώρα λογικά θα έχει ψωλόκρυο αλλά η Βαρσοβία κωλολέει.
Μινσκ πρέπει κανείς να πάει μέσω Βίλνιους,από Βαρσοβία είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή και η αναμονή στα σύνορα,υποφέρεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom