Άλλος ένας ασχημάντρας PUA που πουλάει "φιλοσοφίες" αντρικής υποταγής. Μαζί με τον άλλο τον τηγανιάρη τον Φρέντι ή τους CucksOfStyle απατεωνίσκους. Ρε την ποντικομαμη, pua-κατσαρίδα της ψευτιάς. Αν δειτε ολο το σκηνικο, ο τυπος με το ζορι καλύπτει αμηχανια και την ανασφαλεια του. Οι "ντόπιοι pua" εχουν υιοθετησει ψευτο Mgtow/red pill (η οποία δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ιδεολογία τύπου Barbarossa/ Spetznaz) ρητορικη και το παιζουν δηθεν αφυπνισμενοι για να τραβηξουν απελπισμένο κοινο σε αυτους. Σου λεει το γυναικειο εγω ειναι τεραστιο οποτε προσαρμοσου. Δηλαδή ξεφτιλισου σαν καλό μπονομπο- καραγκιοζόσκυλο. Αυτα τα σιχαματα που πουλανε μπαλιτσα και pua, εκαναν την αποτυχια τους μπιζνα. Σαν εκδικηση. Σου λεει δεν γαμαω, δεν έχω κύκλο, δεν έχω λεφτά, οποτε θα πουλησω την "τεχνική στο πεδίο"χαχα ως "σιγουρη" τακτική. Ως αποτέλεσμα με τέτοια μουνοζητιανια και δίψα και θα βγαλω λεφτα και τοτε θα γαμαω ΟΝΤΩΣ σε σχέση με τους άσημους ονειροπαρμένους αγαπούληδες ελληνούτσους.
Το "game" / " he got game " είναι μία χρονοβόρα νοοτροπία και διαδικασία όπου εξοικειώνεσαι να μιλάς με γυναίκες, να τρως άκυρα ΑΒΕΡΤΑ, και όταν σου κάθονται 5 μπαζομετριες (στην καλύτερη) στις 2000 λες ότι έγινες παίκτης και θα το βαπτίσεις επιτυχία. Ενώ η άλλη λέει άλλος ενας μαλακας για να παίξω μέχρι να βαρεθώ από τόσους παλιάτσους που έχω σε αναμονή αυτός φαίνεται πολύ καλός γελωτοποιός.
Ο άλλος διαφημίζει όπου να ναι τη βίλλα που έφτιαξε χάρη στους μλκες που αγόραζαν τόσα λεφτά$ τα προγράμματα του χάρη στους "μαθητές". Δείτε και τα μαθήματα πως βγαίνει σαν τον Ιωάννη τον Βαπτιστή με μια κελεμπία- ριχτάρι της γιαγιάς σαν στο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (αυτός ήταν εμφανίσιμος τουλάχιστον).
Bρείτε έναν μεσο Pua που να είναι εμφανίσιμος εν Ελλάδι αλλά και γενικότερα. Γυναικοκεντρική μπιζνα ειναι οι pua και life coaches - ανατροφοδοτουν την μουνολατρεία και βγάζουν λεφτα. Because έτσι λειτουργεί το 'Συστημα' πια.