Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Αυτές είναι προπολεμικές φωτός.Να βάλω και εγώ φωτός από το 2019 ή το 2015 τι έπαιζε τότε?Δεν έχουν καμία σχέση οι εποχές.Τώρα έχει πόλεμο,είναι μετά Covid,έχει αλλάξει δραστικά η κατάσταση.
Βλέπετε κανέναν να πάει τώρα Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία επί πολέμου?Και αν πάει κάποιος έχει ποστάρει φωτός?Μιλάμε μετά την έναρξη του πολέμου το 2022.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Και του mida..

Καλά, δε μου κάνει εντύπωση ότι δεν το θεωρείς απίθανο,μιας και είναι πράγματα που υποστήριζε μόνο το αξιοσέβαστο και σωας τα φρένας μέλος Δημητράκης :2funny:

Υ.Γ. Πως είναι να πας να το παίξεις έξυπνος για μια φωτογραφία και μετά να σου μπαίνει το βίντεο στον ΠΑΤΟ σου;
Αν θες στο στέλνω και ολόκληρο, διαρκεί 0:36 δευτερόλεπτα να το ευχαριστηθεί η σούφρα σου :fuck1:

Screenshot_2024-12-23-12-20-50-462_com.google.android.apps.photos~2.jpg

Είναι μέχρι να καταλάβουν οτι είσαι δικέφαλος με ένα κεφάλι Β.Π. και ένα κεφάλι Μίδα.Η κέρβερος με πρόσωπο Μίδα και σώμα και ψωλή Β.Π.Αφού Ελβετία μένετε και οι δύο,δεν είναι τυχαίο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
100 δολλαρια
minsk19.jpg
εκαστη, ζηταγαν 200 ... καλοκαιρι του 19
και ρωσικα καλα να μιλουσα δεν νομιζω να δεχοντουσαν με λιγοτερα εκτος αν πηγε κανεις αλλος και γαμησε με 50 (για το πληρωμενο παντα), για γκομενες αν ξερεις σαφως ειναι πλεονεκτημα.
Αυτα το πρωτο βραδυ, συνολικα εκατσα τεσσερα και εννοειται χωρις καμμια ιντερνετικη προεργασια (ειμαι της παλιας σχολης)
Πιστευω τωρα θα ειναι καπως καλυτερα, μενει να αποδειχθει βεβαια ...
Θείο θεέ πάρε την ΠΑΕ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Αυτές είναι προπολεμικές φωτός.Να βάλω και εγώ φωτός από το 2019 ή το 2015 τι έπαιζε τότε?Δεν έχουν καμία σχέση οι εποχές.Τώρα έχει πόλεμο,είναι μετά Covid,έχει αλλάξει δραστικά η κατάσταση.
Βλέπετε κανέναν να πάει τώρα Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία επί πολέμου?Και αν πάει κάποιος έχει ποστάρει φωτός?Μιλάμε μετά την έναρξη του πολέμου το 2022.
Σωστός ο αρχηγός στο κομμάτι ότι ΤΏΡΑ τι γίνεται
Πήγε φίλος και πήρε τα παπαρια του εντελώς μετά τον κοβιντ
Αλλα δεν είχε πόλεμο τότε
Οποτε κρατάμε μικρό καλάθι αλλά πάντα ελπίζουμε.
Φυσικά αν τα ποσά είναι τάξης 400 και 500 την μέρα για μια βίζιτα, δήθεν σπόνσορεετ, όπως τις βαφτίζει ο αρχηγός, , αυτό δεν Θάνο κάτι άλλο παρά συμφορά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Υποτίθεται πήγε ο Glyfomounix το Νοέμβριο οπότε μπορεί να σε ενημερώσει.
Δεν ακούσαμε τίποτα
Οποτε
Η δεν πήγε
Η πήγε και πήρε τα μεζεα του
Η πήγε τον μαδησαν σαν κοτόπουλο και λογικά τώρα κάνει την.. Πάπια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Γεμάτα τα σχολεία εδώ Αθήνα. Από παιδικό μέχρι πανεπιστήμιο
Ούτε εγώ συναντώ
Μονο αλβανιδες με άντρα Έλληνα λούμπεν και παιδιά συμφορά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα συγχαρητηρια μου, εξαιρετικες. Σαν μαμα και κορη ειναι. Πως εγινε η γνωριμια αφου δεν τo δουλευεις το ονλινε και σου ζητησαν λεφτα, σε καποιο μαγαζι? Εγω μιλαω με μια 35αρα λευκωροσιδα παλι μανα χωρισμενη με ωραιο vibe απο Μινσκ για μια πρωτη καβατζα.

Μου λεει αμπελοφιλοσοφιες για σοβαρη σχεση και να της πληρωνω ταξιδια για Τουρκια για να βλεπομαστε... Τεσπα αν μπορεις να δωσεις καποιες εξτρα info για μαγαζια που γινοταν/γινεται παιχνιδι πες μου. Σκοπευω να κατσω 12-21 Φλεβ και να παω με bus απο Βιλνιους οποτε θα εχω καποιο περιθωριο να κανω καλυτερο παιχνιδι αυτη τη φορα αλλα δεν γουσταρω το πληρωμενο γενικα.

Ευχαριστω.
Αν αυτή είναι 35 είμαι κι εγώ 39, κι επειδή δεν με ξέρεις 50 ΠΛΑΣ ΣΤΑ ΑΛΉΘΕΙΑ πλέον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Πριν το αναφέρεις δεν είχα ιδέα τι είναι το deeptissue.
Εγώ έκανα lingam σε ένα από τα γνωστότερα ιδρύματα της Πράγας

IMG_20241220_120047.jpg
Ευτυχως έχουμε εσάς και μαθαίνουμε όλα αυτά τα σημαντικά θέματα
Νταουμεν χοχ ομπεν ναουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλήθεια ; Τι δηλαδή , τρώει πόρτα από μπουρδελα στο μετάξι το ναυάγιο ;
Μην αναπαράγετε προπαγάνδα κύριε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Είναι μέχρι να καταλάβουν οτι είσαι δικέφαλος με ένα κεφάλι Β.Π. και ένα κεφάλι Μίδα.Η κέρβερος με πρόσωπο Μίδα και σώμα και ψωλή Β.Π.Αφού Ελβετία μένετε και οι δύο,δεν είναι τυχαίο.
Ψωλη να βάλουμε του Δημητράκη 29 μάλλον..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Ευτυχως έχουμε εσάς και μαθαίνουμε όλα αυτά τα σημαντικά θέματα
Νταουμεν χοχ ομπεν ναουμ

Kαι εμείς χαιρόμαστε που έχουμε εσάς τους βετεράνους του μπλοκ και μαθαίνουμε μέσα από τις ιστορικές σας αναδρομές τι συνέβαινε επί Τσαουσέσκου και Μπρέζνιεφ :rockon:

Δόξα και τιμή στους βετεράνους του μπλοκ :rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Kαι εμείς χαιρόμαστε που έχουμε εσάς τους βετεράνους του μπλοκ και μαθαίνουμε μέσα από τις ιστορικές σας αναδρομές τι συνέβαινε επί Τσαουσέσκου και Μπρέζνιεφ :rockon:

Δόξα και τιμή στους βετεράνους του μπλοκ :rockon:

Είχα δει συνέντευξη ενός Ουκρανού παππού που έλεγε οτι στο Χολοντόμορ γαμούσες τις ομορφότερες γκόμενες της χώρας με μια φέτα ψωμί.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Είχα δει συνέντευξη ενός Ουκρανού παππού που έλεγε οτι στο Χολοντόμορ γαμούσες τις ομορφότερες γκόμενες της χώρας με μια φέτα ψωμί.
Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας (1932-1933) ή Χολoντομόρ
Πόσο χρόνων είναι ο παππούς 150 ? υποτίθεται πρέπει να είχε γεννηθεί και πριν 20 χρόνια τουλάχιστον από αυτή την ημερομηνία. Η είναι άλλη μια κμανικη φαντασίωση ;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456

Εννοείς το αριστούργημα:"Ο έρωτας στα χρόνια της μπομπότας" του Ιβάν Σπαλιάρωφ;

Πω, πάλι καρφώθηκα..
Ξέρω τι είναι η μπομπότα=έχω πολεμήσει στον εμφύλιο=είμαι 90 χρονών:confused:

Για Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου που αναρωτήθηκες,έχω πάει εγώ.
Αν πας στο thread της Στοκχόλμης η τελευταία φωτογραφία είναι μετά τον έλεγχο διαβατηρίων.

Φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι δεν υπήρξαν,γιατί την εποχή που πήγα, αν ήσουν ξένος και έβγαζες φωτογραφία εντός 25χλμ από οποιαδήποτε ρωσικα σύνορα,είχε ένα αστείο πρόστιμο μεν αλλά και κράτηση/ανάκριση 48ωρες και αν το έκριναν αυτοί, δικαστήριο.

Σιγά μην ρίσκαρα να έβγαζα φωτογραφίες για να δείχνω σε ΝΑΥΑΓΙΑ που αμφισβητούν φωτογραφίες ακόμη και από την.....Πράγα..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Μόνο εναντίον παπατζήδων

Ρε τσιμπουκομένε..
Πες ότι πήγα για μαλλί και βγήκα τσιμπουκομένος:zfuck:

Είσαι και ΓΚΡΑΝΤΕ ΝΑΥΑΓΙΟ..
Πήγες να αμφισβητήσεις ταξίδι στην.... Πράγα...:confused:
Λες και ισχυρίστηκα ότι είμαι στη Γη του Πυρός :2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας (1932-1933) ή Χολoντομόρ
Πόσο χρόνων είναι ο παππούς 150 ? υποτίθεται πρέπει να είχε γεννηθεί και πριν 20 χρόνια τουλάχιστον από αυτή την ημερομηνία. Η είναι άλλη μια κμανικη φαντασίωση ;

Όχι,δεν είναι κμανική φαντασιωση.
Απλά εσύ είσαι άλλος ένας περιορισμένης ευθυνης ναυάγιο που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με αυτό που εγραψε τρολαρει τον άλλο Αϊνστάιν του Forum που φαντασιώνεται ναζί και μωβ αρχιδια,οπως και τους βετεράνους του μπλοκ

Για επεξηγήσεις ποστ ή ξεφτιλίσματα,πάντα στη διάθεσή σου:2on1:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356
Τα συγχαρητηρια μου, εξαιρετικες. Σαν μαμα και κορη ειναι. Πως εγινε η γνωριμια αφου δεν τo δουλευεις το ονλινε και σου ζητησαν λεφτα, σε καποιο μαγαζι? Εγω μιλαω με μια 35αρα λευκωροσιδα παλι μανα χωρισμενη με ωραιο vibe απο Μινσκ για μια πρωτη καβατζα.

Μου λεει αμπελοφιλοσοφιες για σοβαρη σχεση και να της πληρωνω ταξιδια για Τουρκια για να βλεπομαστε... Τεσπα αν μπορεις να δωσεις καποιες εξτρα info για μαγαζια που γινοταν/γινεται παιχνιδι πες μου. Σκοπευω να κατσω 12-21 Φλεβ και να παω με bus απο Βιλνιους οποτε θα εχω καποιο περιθωριο να κανω καλυτερο παιχνιδι αυτη τη φορα αλλα δεν γουσταρω το πληρωμενο γενικα.

Ευχαριστω.
Τις πετυχα σε κεντρικο μπαρ ρεστοραν το Grand Cafe, επαιζε η μια (τρεις ηταν στην αρχη) και πηγα εκατσα στο τραπεζι τους κερνωντας απο ενα ποτο ,στο τελος εξω απο το μαγαζι εγινε το ντηλ με τις δυο και σχετικα ολα πηγαν καλα.
Αλλο μερος που ειχε παιχνιδι και βιζιτες που ξεκιναγαν στα 300 ηταν το rooftop του Hilton και μετα καλο ηταν το καραοκε Jelsomino που Σαββατοκυριακο θελει να εχεις κλεισμενο τραπεζι για να μπεις(ειχα παει Πεμπτη). Το κλαμπ Rich Cat την τελευταια βραδια δεν με ενθουσιασε ...
Αυτα εν ολιγοις αλλα επειδη οπως σωστα ειπωθηκε ειναι παλιες πληροφοριες ας γραψουν και αλλοι που πηγαν μετα απο μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom