Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
570
Πόντοι
96

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Στους 25 top προορισμούς για το 2025 το Νational Geographic έχει βάλει Sarajevo (και Brasov). Σε μία τόσο φτωχή χώρα όπως η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η διαφήμιση θα προσελκύσει σίγουρα και πολλούς πορνοτουρίστες. Ίσως είναι ένα νέο μουνολίβαδο, αν και έχει πολύ μουσουλμανικό στοιχείο. Οι Σέρβες και Κροάτισσες θα είναι ο στόχος των πορνοτουριστών φαντάζομαι.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.082
Πόντοι
456
Πες της βρωμοσκροφας ότι όταν εμείς είχαμε στην Ελλάδα αφροδισιακά νοσήματα λόγω σεξ αυτοί ακόμα πολλαπλασιάζονταν με διχοτομισμο αλά αμοιβαδας:confused:

Αυτή με το Cabrio μάλλον νομίζει ότι θα με βάλει στη θέση του συνοδηγού και θα με πάει να μου κάνει το τραπέζι σαν να είμαι καμιά σπονσορέτα :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.082
Πόντοι
456
Δεν είναι μόνο το σεξ. Μόνο με Ρωσίδα μπορείς να κάνεις αναλύσεις του Ντοστογιέφσκι μετά από άναλ. Μόνο Ρωσίδα μπορείς να πηδήξεις σε παλιό αχυρώνα μετά από σαμπάνια και Kobe beef σε μισελεν εστιατόριο.

Τύπε,αν και τις Ρωσίδες τις έχω σε εκτίμηση για πολλούς λόγους,αν 5 random ελλεηνιδες νεομετανάστριες έπαιζαν σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων εναντίον 5 αντίστοιχων Ρωσίδων,παίζει και το κουμπί να το πατούσαν οι δικές μας πιο γρήγορα και το τελικό σκορ να ήταν 100-0 :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom