Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.825
- Πόντοι
- 3.656
Πιο πολύ φαίνονται κορίτσια για σπίτι.Φανταστείτε Ελληναρά να παρουσιάζει Αγγλίδα σαν το αγγελάκι στους γονείς του.
Εντάξει,θα την έντυνε πιο σεμνά
Πιο πολύ φαίνονται κορίτσια για σπίτι.Φανταστείτε Ελληναρά να παρουσιάζει Αγγλίδα σαν το αγγελάκι στους γονείς του.
Swoboda πολωνικό όνομα.Σημαίνει ελευθερία.Και στα τσέχικα το ίδιο είναι svoboda.
Αρχηγέ,ευπειθώς αναφέρω ότι στο σλαβικό μέτωπο είχαμε εξελίξεις.
Όμως θα διαβάσεις η "Ελευθερία", αν και παραδέχτηκε την σλαβική καταγωγή της, δεν ανέφερε χώρα.
Οπότε θα πρέπει να κάνουμε αναγνώριση κωλοτρυπίδας για να δούμε από ποιο Βοϊβοδάτο κρατάει η σκούφια της.
Σου στέλνω και ύψος και μερικά άλλα χαρακτηριστικά
Τα στοιχεία και το 1.77 με ποδαρες δείχνουν Τσέχα, τα Vibes όπως και το καθόλου piercing και τατουαζ όμως Πολωνέζα
Φάτσα θα μπορούσε να είναι και τα δύο.
Το Σάββατο θα την συναντήσω και θα ξέρω περισσότερα
Στα σερβοκροατικα είναι Σλόμποντα με λSwoboda είναι πολωνικό,svoboda είναι το τσέχικο.Αλλά είναι πολύ περήφανη για το όνομά της οπότε προφανώς δεν είναι Πολωνέζα.Οι Πολωνέζες συνήθως λέγονται Ania και έχουν στυλ γαμάτε με κι ας κλαίω.Οπότε μάλλον Βαλκάνια θα είναι Σέρβα,Βόσνια ή Κροάτισσα.
Στα σερβοκροατικα είναι Σλόμποντα με λ
Στα βουλγαρικά ρωσικά και τσεχοπολωνικα είναι Σβόμποντα με β
Μας στοίχισε η ήττα κ θέλαμε διαφορά με Γάλλους κ δεν τα καταφέραμε στους ομίλουςΕγώ θυμάμαι έναν Σβόμποντα Τσεχοσλοβάκο που μας είχε κερδίσει μονος του στο ευρωμπάσκετ του 91
Οι Πολωνέζες έχουν το καλό οτι όπου και να μεταναστεύσουν δε χάνουν την πολωνικότητά τους,το δυνατό τρομπόνι παραμένει στάνταρντ.Βέβαια αν έχει γεννηθεί Γερμανία θα έχει μερικώς γερμανοποιηθεί εξού και η περηφάνεια.
Σημαίνει γενικά ότι όσο πιο μεγάλος είσαι τόσο πιο πολλά πληρώνεις. Τα 45 είναι οριακή ηλικία. Μέχρι εκεί μπορείς να την βγάλεις με κεράσματα, αν είσαι εμφανίσημος, κρατιέσαι καλά και η κοπέλα είναι γύρω στα 30. Παίζουν ρόλο βέβαια κι άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το πώς θα σε αντιμετωπίσει.Ναι, λίγο πάνω από 45 είμαι. Δεν ξέρω τι σήμαίνει αυτό σε σχέση με τα συνολικά έξοδα... Το συνολικό κόστος, μόνο σε ένα σχετικά μικρό ποσοστό του διαμορφώνεται από το τι έσκασα στην γκόμενα. Όλα τα άλλα είναι προκύπτουν από αυτά που έκανα και γουστάρω να κάνω γενικά.
ΛάθοςΟι Ρωσίδες δεν πρέπει να μπαίνουν ποτέ σε καμία σύγκριση. Είναι από άλλο ηλιακό σύστημα. Μία κατηγορία ξεχωριστή μόνες τους
Πες της βρωμοσκροφας ότι όταν εμείς είχαμε στην Ελλάδα αφροδισιακά νοσήματα λόγω σεξ αυτοί ακόμα πολλαπλασιάζονταν με διχοτομισμο αλά αμοιβαδαςΜε τέτοιο όνομα όσο και να γερμανοποιηθείς παραμένει δυνατή η σλαβικη ρίζα
Πάντως δεν έχει σκυλιά,τατουάζ,κ.λ.π. οπότε σε καλό δρόμο είμαστε.
Αρχηγέ, αυτό που μου έχει συμβεί αρκετές φορές,ειδικά αν κάποιες γκόμενες βλέπουν ότι δεν ανταποκρίνομαι γρήγορα,είναι να μου φλεξαρουν τα λεφτά τους...
Μια καινούργια Ελβετίδα που την έβαλα για Κυριακή μεσημέρι, μου φλεξάρει κάμπριο(έχει ένα που κάνει 60χιλ)
και μου πέταξε και ένα "ήρθες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελβετία;"
Η άλλη που τα βρήκε έτοιμα μου εγραψε σε μια φάση στα αγγλικά μάλιστα:"You can join with me the good life.It's your choice"
Πολύ τρέλα μου πουλάνε γαμω τον τριπροβαρουφάκη και τα μνημόνια,που έφτασε να μας πουλάει τρέλα η κάθε Heidi η γελαδάρισσα γαμω τα βελανίδια της
Λάθος
Αν οι Ρωσίδες είμαι φερραρικα και οι Κολομπιανες Χάμερ τότε οι μπενεζουελανες είναι διαστημόπλοια
Σσ μιλώ για λευκές μπενεζουελανες πάντα κ για κρεβάτι .......
Κ oi.βεβεζουελανες έχουν μόρφωση σε σχέση με τις υπόλοιπες από γκραν Κολούμπια ...μιλάς για μάρκες και νερουδαΔεν είναι μόνο το σεξ. Μόνο με Ρωσίδα μπορείς να κάνεις αναλύσεις του Ντοστογιέφσκι μετά από άναλ. Μόνο Ρωσίδα μπορείς να πηδήξεις σε παλιό αχυρώνα μετά από σαμπάνια και Kobe beef σε μισελεν εστιατόριο.