Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Θυμάμαι που του έλεγε ο Βαλκάνιος ότι τόσες φορές που έχει πάει στο μπλοκ ο αρχηγός,θα πρεπε να φτιάξει κονέ.Δηλαδή πέραν των σπονσορετών,να ήξερε και κόσμο γενικά σε όλα αυτά τα μέρη.Όπως έχει κάνει αυτός στην Πράγα ας πούμε
Ποιός έχει κάνει κονέ στήν Πράγα ?
Ο Βλακάνιος Πουσταράς ? :2funny:
Αυτός έχει ένα κεφάλι σάν πιγκουίνος...καμία τύχη!! :2funny:
Μόνο μέ πορνίδια πληρωμένα...γιά free γκόμενα...ούτε γιά αστείο!!

Τσέχα μούνα

c2.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Σιγα τη διαφορα ρε μαν. Απλα εσυ παραιτηθηκες εξαρχης απο παιχνιδι εντος εδρας (Γερμανια οπου και δουλευεις) ενω ο ΒΠ οπως εχει πει εχει κανει παρτυ με τις Γερμανιδες

Πιστευω ειχε πολυ πιο ευνοικο εργασιακο περιβαλλον και περιγυρο γενικα, κατι στο οποιο προφανως επαιξε ρολο το επαγγελμα του (και ισως λιγο και η νοοτροπια που αναφερεις αλλα ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ)

Οχι,αφού πήρε σβάρνα τα μουνολίβαδα παρόλο που είχε ευνοικό περιβάλλον όπως λες.Αυτό κάτι δείχνει.Γιατί να γυρνάει Τσεχία,Πολωνία ενώ καθάριζε μουνάκια Γερμανία?Αρα είχε το drive,το motivation,την ενέργεια όπως λένε.Και εγώ στην ηλικία του όργωνα Τσεχία,Πολωνία,όταν μεγαλώσεις βέβαια πρέπει να στραφείς ανατολικότερα.Μετά τον πόλεμο επανήλθαμε ξανά εκ του φυσικού στα τσεχοπολωνικά εδάφη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Θυμάμαι που του έλεγε ο Βαλκάνιος ότι τόσες φορές που έχει πάει στο μπλοκ ο αρχηγός,θα πρεπε να φτιάξει κονέ.Δηλαδή πέραν των σπονσορετών,να ήξερε και κόσμο γενικά σε όλα αυτά τα μέρη.Όπως έχει κάνει αυτός στην Πράγα ας πούμε

Και τι νομίζεις?Ο άλλος θα σου γνωρίσει σπονσορέτ χωρίς αντάλλαγμα?Πρέπει κάτι να προσφέρεις.Εγώ σε αυτή τη διαδικασία θα έχανα,αυτό που θα προσέφερα θα άξιζε περισσότερο απο αυτό που θα έπαιρνα οπότε τα κάνω όλα μόνος μου και έχω το μέγιστο αποτέλεσμα αφού γίνονται όλα σωστά δηλαδη όπως θέλω εγώ.Δε χρειάζεται να ελέγχω τι κάνουν οι άλλοι.

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς καταφέρνει όμως κάπως να επιβάλλεται και του φέρνουν τα μουνιά στο πιάτο.Επίσης εγώ ταξιδεύω με μόνο σκοπό το γαμήσι δηλαδή είναι χειρουργική προσέγγιση.Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αρχοντα τι θα ελεγες για μια συμμαχια μεταξυ εσου, του @Kalogero και του @Valkanios Poutsaras ? Πιστευω θα εσειετο τα θεμελια της Ευρωπαικης μουνοαγορας συθεμελα

Αμα μπει και κανας @Markelos. (Δημητρακης29) στο παιχνιδι, μιλαμε πια για Ναπολεοντιες βλεψεις :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Συμμαχία με Kman για να πάθω ό,τι έπαθε ο Roosh πριν μια 10ετία μαζί του; Δεν είναι για συνεργασίες αυτός, θα κάνει τα δικά του και θα τα τινάξει όλα στον αέρα. Λειτουργεί μόνο με το χρήμα κι έχει τη μανία των επιδόσεων, να βγάζει πολλές ψηλές γκόμενες και να τις δείχνει για να αυτοεπιβεβαιώνεται, ενώ εμένα με τραβάνε οι πρωτότυπες ιστορίες και δρω με το πάσο μου.

ΒΠ φαίνεται δυναμικός, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παιγνίδι παίζει, πάντως δεν κολλάμε λόγω διαφοράς ηλικίας, διότι τον περνάω μια 20ετία. Δημητράκης είναι για το Λαζόπουλο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Αμα δέιξω πέντε στόχους στον πουτσαρά θα πάει στις τρεις τουλάχιστον,άμα δείξω στον καλογέρο σιγά μην πάει σε καμία.Είναι υπερβολικά αραχτός για το άθλημα,δεν έχει τις αναγκαίες ταχύτητες και τη δύναμη για επιδόσεις.Ο δημητράκης πιο πολύ θα κοιτάξει να σου φάει λεφτά παρά να χτυπήσει γκόμενες και αν το κάνει θα πει πράγματα εναντίον σου.Γενικά με ΑΜΕΑ ζημιά στον εαυτό σου κάνεις πρέπει ο άλλος να είναι δυνατός.Αμα είναι βέβαια πολύ δυνατός θα κοιτάξει να σε καβαλήσει δεν είναι εύκολο να κρατάς ισορροπίες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ωραίος ο Balkan πού παραδέχεται...άθελα του...ότι μόνο σπονσορετοπούλες...θά είχε ο άλλος ο πιγκουίνος τήν δυνατότητα νά κάνει πάσα!!
Διότι γιά free γκόμενες...δέν κάνουμε κουβέντα!!
Ε...τίποτα δεύτερες μούνες από τό internet...καί όλα καλά!!
Ενώ ο Κακόγερος μέ 1-2 καφέδες ουρά οι γκόμενες...όλων τών ηλικιών καί εθνικοτήτων...ανετίλα ο Δούκας τής Γαλλίας!! :undecided:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Υπάρχει και διαφορά στο budget.Εγώ πάω σε πεντάστερα και ο καλόγερος στη στάνη για να βρει γκόμενες.Είναι πιο βουκολική φάση κι έτσι.Επίσης εγώ θέλω άμεσο αποτέλεσμα ενώ αυτός κάνει μακρόπνοα σχέδια με ορίζοντα πενταετίας.Δηλαδη κάνει κίνηση για να γαμήσει τη γκόμενα πέντε χρόνια μετά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Και τι νομίζεις?Ο άλλος θα σου γνωρίσει σπονσορέτ χωρίς αντάλλαγμα?Πρέπει κάτι να προσφέρεις.Εγώ σε αυτή τη διαδικασία θα έχανα,αυτό που θα προσέφερα θα άξιζε περισσότερο απο αυτό που θα έπαιρνα οπότε τα κάνω όλα μόνος μου και έχω το μέγιστο αποτέλεσμα αφού γίνονται όλα σωστά δηλαδη όπως θέλω εγώ.Δε χρειάζεται να ελέγχω τι κάνουν οι άλλοι.

Ο Βαλκάνιος πουτσαράς καταφέρνει όμως κάπως να επιβάλλεται και του φέρνουν τα μουνιά στο πιάτο.Επίσης εγώ ταξιδεύω με μόνο σκοπό το γαμήσι δηλαδή είναι χειρουργική προσέγγιση.Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο πρέπει να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά.
Ποια χειρουργική προσέγγιση βρε κακομοίρη που μόνος γράφεις ότι το 1/3 από αυτά που κανονίζεις σε στήνουν και τρως άκυρα.

Δηλαδή και πληρώνεις υπερβολικά πολλά χρήματα χωρίς λόγο και σε στήνουν οι γκόμενες.

Καλύτερα να πηγαίνει κάποιος χαλαρός σε ένα ταξίδι και να κλείνει επιτόπου γκομενάκια ανάλογα με το τι βρίσκει διαθέσιμο και με καλύτερες τιμές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αρα μόνο εγώ είμαι..πού παίζω μέ free γκόμενες...καί όχι ενοικιαζόμενες...όλοι εσείς ακολουθείται αγχωμένοι καί καταιδρωμένοι!! :2funny:
Καί όταν μιλάμε γιά γκόμενες...min 7.5άρια...όλα τά άλλα είναι νά είχαμε νά λέγαμε!!
-Εσείς μοστράρεται τό χρήμα γιά νά σάς προσέξει καί καμία...αντίθετα μέ εμένα πού "Πουλάω" τόν εαυτό μου...τέλεια στίς μούνες- :undecided:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Και ο Βαλκάνιος πουτσαράς γαμάει τζάμπα εκτός από πουτάνες.Είναι και θέμα ηλικίας.Πρακτικά μετά τα 35 όλες μου ζητούσαν λεφτά.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Αρα μόνο εγώ είμαι..πού παίζω μέ free γκόμενες...καί όχι ενοικιαζόμενες...όλοι εσείς ακολουθείται αγχωμένοι καί καταιδρωμένοι!! :2funny:
Καί όταν μιλάμε γιά γκόμενες...min 7.5άρια...όλα τά άλλα είναι νά είχαμε νά λέγαμε!!
-Εσείς μοστράρεται τό χρήμα γιά νά σάς προσέξει καί καμία...αντίθετα μέ εμένα πού "Πουλάω" τόν ευατό μου...τέλεια στίς μούνες- :undecided:

Με πορνοειδείς γκόμενες , αν κρίνω από τις φωτό.

Δεν τις πληρώνεις, αλλά αυτές βλέπουν λεφτά, σπίτι
διασυνδέσεις κτλ και ελπίζουν
ότι θα φάνε το καρότο !
Εντάξει, μπορεί να έχεις και καλή εμφάνιση, αλλά
αν είσαι μεγάλος στην ηλικία, χρειάζονται και άλλα.

5c19e0ae24000001018c87d2.jpeg

:2funny::2funny::2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Με πορνοειδείς γκόμενες , αν κρίνω από τις φωτό.

Δεν τις πληρώνεις, αλλά αυτές βλέπουν λεφτά, σπίτι
διασυνδέσεις κτλ και ελπίζουν
ότι θα φάνε το καρότο !
Εντάξει, μπορεί να έχεις και καλή εμφάνιση, αλλά
αν είσαι μεγάλος στην ηλικία, χρειάζονται και άλλα.

5c19e0ae24000001018c87d2.jpeg

:2funny::2funny::2funny:

Χρήματα ποτέ δέν μού ζήτησε καμία κοπέλα. Ποτέ!!
Ναί εννοείται όλα παίζουν τόν ρόλο τους!!
Αλλά μήν ξεχνάς ότι ο κύκλος ο συγκεκριμένος πού έχω δέν είναι τεράστιος...όλα τά μαθαίνουμε...τί κάνει η μία καί η άλλη!!
Καί άλλοι έχουν χρήμα αλλά δέν τούς θέλουν!!
Αν δέν έχει ο άλλος ένα look ωραίο, οι μούνες περιμένουν μέ ανοιχτά τά χέρια...όχι τά πόδια!!

Και ο Βαλκάνιος πουτσαράς γαμάει τζάμπα εκτός από πουτάνες.Είναι και θέμα ηλικίας.Πρακτικά μετά τα 35 όλες μου ζητούσαν λεφτά.
Είναι καί θέμα ηλικίας ?
Εγώ είμαι πιό μεγάλος από εσένα...καί λίγο μικρότερος από τόν Κακόγερο...χρήματα ποτέ δέν μού ζήτησε καμία κοπέλα. Ποτέ!!
Χρήματα έδινα...μόνο όταν πήγαινα παλαιότερα στά μπουρδέλα!!
Επιλογή μου ήταν βέβαια τότε πού πήγαινα...είχε καί γαμώ τίς γκόμενες...τώρα δέν ξέρω τί παίζει!!

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Αμα δέιξω πέντε στόχους στον πουτσαρά θα πάει στις τρεις τουλάχιστον,άμα δείξω στον καλογέρο σιγά μην πάει σε καμία.Είναι υπερβολικά αραχτός για το άθλημα,δεν έχει τις αναγκαίες ταχύτητες και τη δύναμη για επιδόσεις.

Άντε πάλι με τις επιδόσεις. Δεν κάνουμε το ίδιο παιγνίδι. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, αλλά ούτε και οι αξιολογήσεις που κάνεις εσύ στις γκόμενες πχ 8άρι, 9άρι κλπ. Εγώ κοιτάω αν υπάρχει ή μπορεί να αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με τη γκόμενα, γιατί με ενδιαφέρουν οι εμπειρίες. Κι όσο για τις αξιολογήσεις, για μένα είναι απλό: «ή μπαίνεις ή δεν μπαίνεις».

Υπάρχει και διαφορά στο budget.Εγώ πάω σε πεντάστερα και ο καλόγερος στη στάνη για να βρει γκόμενες.Είναι πιο βουκολική φάση κι έτσι.Επίσης εγώ θέλω άμεσο αποτέλεσμα ενώ αυτός κάνει μακρόπνοα σχέδια με ορίζοντα πενταετίας.Δηλαδη κάνει κίνηση για να γαμήσει τη γκόμενα πέντε χρόνια μετά.

Όντως έχω γράψει ότι κάθε γκόμενα την βλέπω σαν πρότζεκτ και δεν με πολυνοιάζει το να κάτσει αμέσως. Αυτό διότι καλύπτομαι με προηγούμενες όσο διαμορφώνω το παιγνίδι, αποφεύγοντας λάθη από βεβιασμένες ενέργειες. Μην το τραβάς όμως και στα όρια 5ετίας.

Δεύτερον. Έχεις βγάλει συμπεράσματα μόνο από μια βουκολική ιστορία, επειδή είχα ανοίξει ένα γλαφυρό νήμα που σου έμεινε στη μνήμη. Αυτό το έκανα για πλάκα, επειδή τότε δεν πολυπίστευα ότι θα προκύψει κάτι. Δεν έχω αναφερθεί παρά μόνον ευκαιριακά σε άλλες ιστορίες, αν και μερικές ήταν πολύ πιο περιπετειώδεις και μου κόστισαν πολύ χρήμα. Αλλά έβγαλα και χρήμα από ιστορίες με γκόμενες. Μιλάω για επενδύσεις κι όχι για νταβατζιλίκια.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Αλλά μήν ξεχνάς ότι ο κύκλος ο συγκεκριμένος πού έχω δέν είναι τεράστιος...όλα τά μαθαίνουμε...τί κάνει η μία καί η άλλη!!
Αν δέν έχει ο άλλος ένα look ωραίο, οι μούνες περιμένουν μέ ανοιχτά τά χέρια...όχι τά πόδια!!

Είναι καί θέμα ηλικίας ?
Εγώ είμαι πιό μεγάλος από εσένα...καί λίγο μικρότερος από τόν Κακόγερο...χρήματα ποτέ δέν μού ζήτησε καμία κοπέλα. Ποτέ!!
Επιλογή μου ήταν βέβαια τότε πού πήγαινα...είχε καί γαμώ τίς γκόμενες...τώρα δέν ξέρω τί παίζει!!

Ολόκληρος ηχολήπτης και δε σου ζήτησαν ποτέ λεφτά?Περίεργο.Ισως να γαμάς τις γκρούπις των ροκ σταρ παίζοντας τον ροκ σταρ ο ίδιος.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Άντε πάλι με τις επιδόσεις. Δεν κάνουμε το ίδιο παιγνίδι. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, αλλά ούτε και οι αξιολογήσεις που κάνεις εσύ στις γκόμενες πχ 8άρι, 9άρι κλπ. Εγώ κοιτάω αν υπάρχει ή μπορεί να αναπτυχθεί μία ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με τη γκόμενα, γιατί με ενδιαφέρουν οι εμπειρίες. Κι όσο για τις αξιολογήσεις, για μένα είναι απλό: «ή μπαίνεις ή δεν μπαίνεις».

Όντως έχω γράψει ότι κάθε γκόμενα την βλέπω σαν πρότζεκτ και δεν με πολυνοιάζει το να κάτσει αμέσως. Αυτό διότι καλύπτομαι με προηγούμενες όσο διαμορφώνω το παιγνίδι, αποφεύγοντας λάθη από βεβιασμένες ενέργειες. Μην το τραβάς όμως και στα όρια 5ετίας.

Δεύτερον. Έχεις βγάλει συμπεράσματα μόνο από μια βουκολική ιστορία, επειδή είχα ανοίξει ένα γλαφυρό νήμα που σου έμεινε στη μνήμη. Αυτό το έκανα για πλάκα, επειδή τότε δεν πολυπίστευα ότι θα προκύψει κάτι. Δεν έχω αναφερθεί παρά μόνον ευκαιριακά σε άλλες ιστορίες, αν και μερικές ήταν πολύ πιο περιπετειώδεις και μου κόστισαν πολύ χρήμα. Αλλά έβγαλα και χρήμα από ιστορίες με γκόμενες. Μιλάω για επενδύσεις κι όχι για νταβατζιλίκια.

Είναι το θέμα του στόχου.Εμένα με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις,να γαμάω όσο περισσότερες μουνάρες γίνεται.Αλλος κοιτάζει το vfm.Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Για εμένα ένα εφτάρι αξίζει όσο πέντε εξάρια και ένα οχτάρι όσο δέκα εφτάρια,άλλοι όμως το βλέπουν αλλιώς.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.079
Πόντοι
1.056
Μακάρι να βγάλει ο Λουκασένκο καμιά golden visa σε σπόνσορες που έχουν ακουμπήσει πάνω απο 100 χιλιάρικα σε Λευκορρωσίδες.Θα σπεύσει λαός.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Είναι καί θέμα ηλικίας ?

καλό ρητό !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
@Balkan cowboy εσυ βασικα εχασες στο παρακατω σημειο: Ενω ο ΒΠ και πολλοι αλλοι εξασκησαν ιδιαιτερα τις σωματικες τους αρετες με πολλη γυμναστικη, εσυ λογω ιδιαιτερου επαγγελματος (πχ χειρουργος, κλπ) δεν σου επιτραπηκε κατα καποιο τροπο να ασχοληθεις πολυ με γυμναστικη και να χτισεις ενα στοιβαρο κορμι, που θα αυξανε κατα 300, 500, 700, 1200% την περαση σου στο γυναικειο φυλο. Υποψη πως το υψος εχει μεν σημασια αλλα οχι μεγαλη. Εχω δει δεινους καμακες με χαμηλο υψος, αλλα με σωμα μπαλαδορου σεντερ χαφ, γατοπαρδου

Δεν εκανες καπου λαθος, απλα εχασες σε κατι που εξ ορισμου ηταν αδυνατο να προβλεψεις απο πολυ πριν.
Στις γκόμενες που παίζει , δεν μετράει να είσαι μπρατσαράς.

Τέτοιους έχουν εκατοντάδες ΑΛΛΑ ΠΑΦΤΩΧΟΥΣ.

Σημείωσε τα παρακάτω και οι νιούφηδες να τα μάθουν απέξω, είναι SOS.

1)Αν είσαι φραγκάτος χοντρός , είσαι σκέτα φραγκάτος, άρα σε γουστάρουν οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
2)Αν είσαι φτωχός μπρατσαράς, είσαι σκέτα φτωχός άρα σε έχουν χεσμένο οι μουνάρες.
3)Αν είσαι μπρατσαράς φραγκάτος σε γουστάρουν μόνο για τα φράγκα οι μουνάρες, στη μούνα τους τα μπράτσα.

Είναι δύσκολος ο συνδιασμός , να τον αποστηθίσετε και να τον μάθετε απέξω , για να μη κάνετε λάθη.

Μόνο με μπράτσα κερδίσεις αυτά
images

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.390
Πόντοι
3.656
Ποια χειρουργική προσέγγιση βρε κακομοίρη που μόνος γράφεις ότι το 1/3 από αυτά που κανονίζεις σε στήνουν και τρως άκυρα.

Δηλαδή και πληρώνεις υπερβολικά πολλά χρήματα χωρίς λόγο και σε στήνουν οι γκόμενες.

Καλύτερα να πηγαίνει κάποιος χαλαρός σε ένα ταξίδι και να κλείνει επιτόπου γκομενάκια ανάλογα με το τι βρίσκει διαθέσιμο και με καλύτερες τιμές.

Τυπάρα .... εσείς στη μέση ανατολή ... είστε αλλιώς ....
1*6MYYjgmmSsfP5n8UE0j8ew.jpeg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.921
Πόντοι
3.656
Στις γκόμενες που παίζει , δεν μετράει να είσαι μπρατσαράς.

Τέτοιους έχουν εκατοντάδες ΑΛΛΑ ΠΑΦΤΩΧΟΥΣ.

Σημείωσε τα παρακάτω και οι νιούφηδες να τα μάθουν απέξω, είναι SOS.

1)Αν είσαι φραγκάτος χοντρός , είσαι σκέτα φραγκάτος, άρα σε γουστάρουν οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
2)Αν είσαι φτωχός μπρατσαράς, είσαι σκέτα φτωχός άρα σε έχουν χεσμένο οι μουνάρες.
3)Αν είσαι μπρατσαράς φραγκάτος σε γουστάρουν μόνο για τα φράγκα οι μουνάρες, στη μούνα τους τα μπράτσα.

Είναι δύσκολος ο συνδιασμός , να τον αποστηθίσετε και να τον μάθετε απέξω , για να μη κάνετε λάθη.

Μόνο με μπράτσα κερδίσεις αυτά
images

Μπρατσαράς...ή μαύρος...μπορεί να γαμήσει ωραία μουνιά παντού.Και χωρίς λεφτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom