Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Παίζει πολύ το νούμερο των φάκαμπλ .......

Μπορεί τοπ όπως λες να είναι στο μπλοκ 1/10 ... ή και 1/8 .......
Και ελλάδα 1/30 ....

Πολύ καλές όμως ... και αρκετά καλές ... στο μπλοκ ... θα είναι 5-6/10 ....

Ενώ ελλάδα 5-6/20-25 .... Τεράστια διαφορά ......
Στο μπλοκ μονο καποια που ειναι χοντρη (σπανιο) δεν ειναι φακαμπλ και οι ασχημες ειναι ελαχιστες
Οι ασχημες Ελληνιδες που ουτε καν θα τις κατουρουσα ειναι δυστυχως αρκετες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Παίζει πολύ το νούμερο των φάκαμπλ .......

Μπορεί τοπ όπως λες να είναι στο μπλοκ 1/10 ... ή και 1/8 .......
Και ελλάδα 1/30 ....

Πολύ καλές όμως ... και αρκετά καλές ... στο μπλοκ ... θα είναι 5-6/10 ....

Ενώ ελλάδα 5-6/20-25 .... Τεράστια διαφορά ......

Ελλάδα έχει γαμήσιμες κάπου 15% και εφτάρια 3%,είναι πολύ χαμηλές οι αναλογίες.Είσαι αυτομάτως εκτός,απλά δεν υπάρχουν αρκετές.Μουνάρες είναι σε 0.3%,τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα δηλαδή εκεί ούτε με κυάλι δεν τις βλέπεις.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Και στη δύση ... λιγότερες χοντρές ....

Και πάει να μου την πει ο βαλκάνιος ... ότι έκανα μαλακία που γάμαζα βίζιτες ....
φοιτητής στα 19-20 ... αντί να το παίζω ρωμαίος σε κοντόχοντρες πατόζες τριχωτές .....

Το πραγματικό του πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΣ
να γαμάει βίζιτες.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!

Εκτός αν ήταν πολύ λεφτάς, ολιγάρχης κτλ .... ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕ ΣΠΕΚΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ....

Ε λυπάμαι ... δεν ήμουν ολιγάρχης ...........

Μπορούσα να γαμάω βίζιτες ... σαν τις γκόμενες των ολιγαρχών όμως !!!!

Και τώρα σε βίζιτες μπορείς να γαμήσεις σούπερ μούνες που είναι πανάκριβες και ουσιαστικά απρόσιτες αν είναι σπονσορέτς ίδιας εμφάνισης.Απλά εμένα δε μου λέει τίποτα να γαμάω βίζιτες γιατί η ευχαρίστηση κρατάει μόνο μία μέρα,μετά τις ξεχνάω.Οι έσκορτς είναι ο εύκολος τρόπος να γαμήσεις μουνάρες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Ελλάδα έχει γαμήσιμες κάπου 15% και εφτάρια 3%,είναι πολύ χαμηλές οι αναλογίες.Είσαι αυτομάτως εκτός,απλά δεν υπάρχουν αρκετές.Μουνάρες είναι σε 0.3%,τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα δηλαδή εκεί ούτε με κυάλι δεν τις βλέπεις.

Οπότε για πες μας αρχηγέ ....

αν είσαι φοιτητής ... 20 ... και έχεις λεφτά να γαμάς βίζιτες ΜΟΥΝΑΡΕΣ ....
γαμάς μουνάρες βίζιτες ;;; ή το παίζεις αγαπούλης σε κοντόχοντρες τριχωτές πατόζες ....

γιατί είναι πολιτικά ορθό .... και νορμάλ ... και κυριλέ ;;;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056

γαμάς μουνάρες βίζιτες ;;; ή το παίζεις αγαπούλης σε κοντόχοντρες τριχωτές πατόζες ....

Αμα ο φοιτητής είναι γάτα θα αλωνίζει στο μπλοκ.Βέβαια θέλει καθοδήγηση,πρέπει κάποιος να του τα πει χαρτί και καλαμάρι αλλιώς τι να ξέρει ο φοιτητής.
Συνήθως άμα είσαι φοιτητής δε σου λέει κανενας τίποτα,απολύτως τίποτα γιατί δεν έχει κανένα συμφέρον να στα πει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Αμα ο φοιτητής είναι γάτα θα αλωνίζει στο μπλοκ.
Εκτός καλοκαιριού ... αν δεν σπουδάζει ... κοινωνιολογία .... δεν βγαίνει ... αν έχει καθημερινά εργαστήρια .... από χάραμα μέχρι τις 19.00 ......

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
470
Πόντοι
36

Στις σχολές Α-Β δέσμης (Θετικών Επιστημών, Ιατρικές, Πολυτεχνείο, κλπ) γαμάνε ΄λίγοι, δεν έχει γυναίκες γενικά και έχει πολύ ανταγωνισμό, πολλούς ανυπέρβλητους καραμαλάκες και ατέλειωτο αρχιδόκαμπο

Ο Βαλκάνιος πιστεύω παίζει μπάλα σε σχολή τριτοδεσμίτικη για αυτό τα βλέπει όλα εξαιρετικά ρόδινα.

Κι εγώ είχα γνωστό που σπούδαζε...ΦΠΨ και ήταν...3 αγόρια σε όλο το έτος. Εκεί το γαμήσι το έχεις όπως το κατούρημα, μιλάμε είσαι κυριολεκτικά μέσα στο μουνί σε βαθμό ασφυξίας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Στις σχολές Α-Β δέσμης (Θετικών Επιστημών, Ιατρικές, Πολυτεχνείο, κλπ) γαμάνε ΄λίγοι, δεν έχει γυναίκες γενικά και έχει πολύ ανταγωνισμό, πολλούς ανυπέρβλητους καραμαλάκες και ατέλειωτο αρχιδόκαμπο
Ιατρική/Οδοντιατρική .... γυναίκες είναι το 50% με 60% ....

αλλά εύχεσαι να ήταν όπως στο πολυτεχνείο .... στους πολιτικούς μηχανικούς ... που το 85% ήταν άνδρες !

Οι λίγες καλές ... είναι από επαρχία ... καβατζωμένες από λεφτάδες της περιοχής τους αποκλειστικά ...
που τα έχουν σκάσει πολύ χοντρά. ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.

Τώρα... ειναι λίγο καλύτερα ... ή μάλλον ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΛΙΑ ... από ό,τι ήταν το .... 1990 !!!!!!!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.629
Πόντοι
3.656

Εκτος απο το γαμήσι,υπάρχει και η δημόσια εικόνα

Για τον άντρα που γενικώς δεν συνοδεύεται απο μουνιά...και δεν εννοώ φίλες ή κοντοχοντρες με μουστάκι...είναι πλήγμα.

Γι'αυτο και πολλοί,που μπορεί να μην είναι και φανατικοί των σχέσεων,προσπαθούν να κάνουν σχέσεις και για κοινωνικούς λόγους

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Αυτός έκανε την κόντρα.Αυτός είχε τη θεωρία είμαι ανώτερος από εσένα σε όλα τα επίπεδα άρα θα τα πάω καλύτερα.Τελικά όμως είχε χειρότερο αποτέλεσμα,πολύ χειρότερο άρα αν ίσχυε η πρόταση καθεαυτή έπρεπε εγώ να είμαι ανώτερος.Συνεπώς διελύθη η πρότασις.Ισχύει είμαι ανώτερος άρα θα γαμήσω καλύτερες?Η ισχύει είμαι ανώτερος αλλά γαμάω χειρότερες αλλά αυτό είναι στρέβλωση δεν έχει να κάνει?Η ισχύει το αν είμαι ανώτερος δεν έχει να κάνει με το αν γαμάω καλύτερες.Η ισχύει δεν είμαι ανώτερος κτλ.
Υποσκάπτεται μια ολόκληρη λογική.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Εκτος απο το γαμήσι,υπάρχει και η δημόσια εικόνα

Για τον άντρα που γενικώς δεν συνοδεύεται απο μουνιά...και δεν εννοώ φίλες ή κοντοχοντρες με μουστάκι...είναι πλήγμα.

Γι'αυτο και πολλοί,που μπορεί να μην είναι και φανατικοί των σχέσεων,προσπαθούν να κάνουν σχέσεις και για κοινωνικούς λόγους
Δεν είπαμε να μην έχεις κυκλοφορήσει ποτέ με γκόμενα.

Αλλά αν μέχρι πριν τα 30 , έχεις κυκλοφορήσει μερικές από 3μηνο ως 10μηνο .... δεν έχεις κανένα πρόβλημα
αποδοχής από πουθενά.

Εσύ αναφέρεσαι σε 45ρηδες που και αγάμητοι φαίνονται και δεν τους έχει δει κανείς ποτέ με γκόμενες.
Και κυρίως σε βλαχοχώρια.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.629
Πόντοι
3.656

Εντάξει,παραπάνω είναι οι γαμήσιμες πλέον

Άμα πιάσουμε πχ τις κατω των 25...το ποσοστό ίσως να φτάνει και 80%.Το ποσοστό το ρίχνουν οι μεγαλύτερες,αφού μετά τα 25 επέρχεται η εμφανισιακή πτώση τους

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Πάλι γίνεσαι μαλάκας και κομπλεξάρας ... που πάλι πας να μου την πεις .. . επειδή ξέρεις την ιστορία ....
Πλαγίως και άνανδρα και άτιμα.

Ναι ρε μαλάκα. Είχα λεφτά και γάμαγα τις ακριβότερες βίζιτες της πιάτσας.
Όλες πάνω από 1.75 .... γούσταρα λεπτές ΨΗΛΕΣ μοντελέ ....

Δεν βάφτισα τη ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑ ... γούστο ... να λέω ότι μου αρέσουν οι ... πετίτ !!!!

Μαλάκας και κομπλεξάρας θα γινόμουν, αν πριν κανά τρίωρο που μου έστειλαν ξανά τη θρυλική φωτογραφία με τη φανέλα, την πόσταρα πλάι σε post σου για ολονύχτια γαμήσια :2funny:

Πικραμένοι είστε τύπε Λάκη...
Το επιχείρημά σου λοιπόν είναι ότι γαμούσαμε μπάζα..
Μάλιστα..
Ο άλλος έχει πείσει τον εαυτό του ότι όλοι γαμάνε μέσα από κύκλους και καμάκι κάνει μόνο ο Σπαλιάρας.
Πολύ πίκρα γενικώς...

Φαντάσου τώρα να μπει κανάς 18χρονος εδώ μέσα και να διαβάσει μακ-γκάου,μισογύνηδες ή αγάμητους..

Οι μισοί εύθικτοι και οι άλλοι δικαιωματιστές...
Βλέπουν οι άλλοι τον kman και σου λένε εγώ είμαι καλύτερος, δικαιούμαι καλύτερες..
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αποδείξεις πράγματα, το μόνο που δικαιούσαι είναι ένα αρχίδι..

Ο άλλος σου λέει 35 χρονών είσαι μεγάλος για ελευθέρας βοσκής, αλλά ο ίδιος πήγε στα 45plus και ήταν για ελευθέρας βοσκής..
Οι κανόνες ισχύουν...Αλλά μόνο για τους άλλους..

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456

Ο Βαλκάνιος πιστεύω παίζει μπάλα σε σχολή τριτοδεσμίτικη για αυτό τα βλέπει όλα εξαιρετικά ρόδινα.

Σιγά μην σπούδασα και θεολογία :2funny:

Αθήνα σπούδασα.
Δηλαδή τι λέμε ακριβώς τώρα..
Ότι σε μια πόλη 5 εκατομμυρίων δεν μπορεί να γαμήσει ένας φοιτητής;

Επειδή της τριτοβάθμιας τα ξερω πολύ καλά,
όποιος δε γάμησε σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Κομοτηνή,Ρέθυμνο, δεν θα γαμούσε ούτε στο playboy mansion..
Όποιος πέρασε τει ανθοκομικής Αμφιλοχίας και είχε 4 συμφοιτήτριες ανά εξάμηνο, είχε όντως δύσκολο έργο..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Εντάξει,παραπάνω είναι οι γαμήσιμες πλέον

Άμα πιάσουμε πχ τις κατω των 25...το ποσοστό ίσως να φτάνει και 80%.Το ποσοστό το ρίχνουν οι μεγαλύτερες,αφού μετά τα 25 επέρχεται η εμφανισιακή πτώση τους

Λέω γενικά σε γκόμενες 18-35 ετών που βλέπεις στο δρόμο.Στα 35-45 πέφτουν δραστικά τα ποσοστά σε γαμήσιμες,εφτάρια και μουνάρες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Μία βασική διαφορά .... να δουμε αν θα την αμφισβητήσεις κι αυτή .....

Ο ένας κολλητός ... .δικηγόρος .... ΜΗΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩTΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ο άλλος οδοντιατρική .... 3 έτη καθημερινή υποχρεωτική παρουσία από 08.00 μέχρι 19.00 ....

Με μία απουσία ... χάνεις το 6μηνο ....

Τα ίδια ... καμία διαφορά.

Επίσης ... εγώ δεν ανέφερα ότι δεν είχα ποτέ γκόμενα τα χρόνια των σπουδών . Που δεν ήταν και λίγα, λόγω 2 πτυχίων . Είπα το απλό ... ότι μέσα είχε μπάζα. Με παραπέρα .... γίνονταν φάσεις .......

αλλά μικρής διάρκειας. Με καμία δεν θα μπορούσα να βγάλω όλα τα χρόνια των σπουδών .
Δεν πήγαινα για γάμο.

Επειδή λες ότι τα ξέρεις περί σπουδών .... καμία σχέση ΑΘΗΝΑ , με το 70% των φοιτητών από αθήνα ...

ΠΟΥ ΜΕΝΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΜΠΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ....

Με κομοτηνή θεσσαλονίκη πάτρα λάρισα και ρέθυμνο και αιγαίου και ρόδο ....

που έχουμε δει από την επικαιρότητα ... τι κάνουν οι γκόμενες όταν πάνε εκεί από την άλλη άκρη της χώρας .....

Νομική δε νομίζω οτι είχανε μεγάλο πλεονέκτημα οι τύποι.Εκεί τις έβλεπες από το δεύτερο,τρίτο έτος με τα ταγέρ και ένα ύφος λες και ήταν υπεράνω και είχαν πιάσει τον παπά από τα αρχίδια.Σιγά μην ασχολούνταν τώρα με το φοιτητάκο νομικάριο.
Μεγάλο πλεονέκτημα είχανε σε φιλοσοφική,ΦΠΨ,ψυχολογία,παιδαγωγικά,δημοσιογραφία.
Επίσης οι πολυτεχνίτες ήτανε πιο αλάνια και γυροφέρνανε,πιο πιθανό να γοητευόταν μια της Φιλολογίας με ένα μηχανικό παρά με ένα συμφοιτητή της στην ίδια σχολή που μερικοί δεν ήταν και οι πιο φανατικοί άντρες.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Μία βασική διαφορά .... να δουμε αν θα την αμφισβητήσεις κι αυτή .....

Ο ένας κολλητός ... .δικηγόρος .... ΜΗΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩTΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Ο άλλος οδοντιατρική .... 3 έτη υποχρεωτική παρουσία από 08.00 μέχρι 19.00 ....

Με μία απουσία ... χάνεις το 6μηνο ....

Εκείνα τα ολονύχτια γαμήσια με τις βίζιτες ξεκινούσαν μετά τις 19:00 και το πρωί πήγαινες καρφί σχολή;

Δεν είσαι η μόνη σχολή με υποχρεωτική παρουσία αλλιώς εξάμηνο τέλος..
Και δεν ίσχυει για όλα τα μαθήματα, σωστά;
Σωστά, αλλά ας πούμε ότι ισχύει.

Εσύ τώρα δηλώνεις ότι οι φοιτητές Ιατρικής και άλλων απαιτητικών σχολών, γάμησαν πρώτη φορά μετά την ορκωμοσία τους;
Ότι κανένας δεν είχε νταραβέρια με συμφοιτήτριά του;

Tην σχολή σας στην Αθήνα δεν την είχα κοντά μου, είχα όμως καθημερινά δίπλα μου σαν εργαζόμενος τη σχολή σας του ΑΠΘ και μια χαρά ζευγάρια έβλεπα να πηγαινοέρχονται στη σχολή ή να διαβάζουν μαζί.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.629
Πόντοι
3.656
Tην σχολή σας στην Αθήνα δεν την είχα κοντά μου, είχα όμως καθημερινά δίπλα μου σαν εργαζόμενος τη σχολή σας του ΑΠΘ και μια χαρά ζευγάρια έβλεπα να πηγαινοέρχονται στη σχολή ή να διαβάζουν μαζί.

Και ποσοι απ'αυτούς άραγε να είναι ακομα μαζί...απο τότε;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Με σκουπίδια ... ανταλλάσεις pm ... να το προσέξεις ... βέβαια από παντοφλοφόρους διχάλας σερβιτόρους (με μηχανάκι) ... τι να περιμένεις ........
Δεν ανταλλάσω, δέχομαι.
Εδώ μου είχε στείλει μέλος φωτογραφίες και στοιχεία των σλαβόφιλων,εδώ και χρόνια, μπας και ανοίξω καμιά κόντρα όταν γράφουν μαλακίες..

Μου στέλνουν και εμένα pm πληροφοριοδότες ξέρεις !
Στα παπάρια μου, βγάλτα στη φόρα.
Όταν εγώ δεν έχω πρόβλημα να συναντήσω κάποιον, σημαίνει πως είμαι ότι δηλώνω.
Όχι αυτό που νομίζω ότι είμαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κανείς.. Πέθαναν όλοι..Τους καταράστηκε η πεθερά..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056

Σε αυτές τις σχολές συμβαίνει συχνά αυτό μετά από μακροχρόνια σχέση παντρεύονται μεταξύ τους.Και ενώνουν εισοδήματα και είναι σίγουροι ο ένας για τον άλλον.Υστερα έχει λογική σου λέει αυτός η γκόμενα σπατάλησε μαζί μου καλά χρόνια δικά της αντί να το δίνει εδώ και εκεί σε παπάρες ή σε σπόνσορες,σε καθηγητές κτλ οπότε αξίζει να την παντρευτώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom