Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Ρωσίδα coach συμβουλεύει.Οσο περισσότερα λεφτά ξοδεύει πάνω σας,τόσο καλύτερα θα σας γαμάει.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.080
Πόντοι
456
Ρωσίδα coach συμβουλεύει.Οσο περισσότερα λεφτά ξοδεύει πάνω σας,τόσο καλύτερα θα σας γαμάει.

Πάντως Αρχηγέ, αυτό που βλέπω και στην Ελβετία είναι πως ο δυτικός άντρας δεν ενδιαφέρεται για το πακέτο που μπορεί να προσφέρει μια Σλάβα.
Π.χ. θηλυκότητα, μακριά μαλλιά, καλή εμφάνιση.

Θα προτιμήσουν καμιά δυτική "ανεξάρτητη" με τατουάζ ή χειρότερα κανένα πόκεμον ασιάτισσα.

Τώρα έχω βάλει στο μάτι μια Λιθουανή αλόγατο, φαντάζομαι τη μοναξιά που θα νιώθει με αυτούς τους beta
ανθυπογκαίουλες με τα σανδάλια που για να μιλήσουν σε γυναίκα πρέπει πρώτα να έχουν πιει 5 ποτά..

Καλά που υπάρχουμε και εμείς και επαναφέρουμε τα πράγματα στην τάξη.

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι πολλές δυτικές πιτσιρίκες ακούνε Κ-POP και σε ηλικίες κάτω των 20 έχει πέραση ότι μοιάζει με Κορεάτη :confused:
Εντάξει, μικρές είναι ακόμη, θα μάθουν στην πορεία..

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εσένα μαλάκα ασχημονιέ περιμένουν οι Δυτικές γκόμενες...
βλάκα αγάμητε και άφραγκε!!
Που θέλεις και Λιθουανή...όργιο!!
Βάλε καμία Photo απο τσοντοσάιτ και πες οτι είναι γκόμενα σου...ΜΑΛΑΚΑ!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
:heavymetalbig:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Πάντως Αρχηγέ, αυτό που βλέπω και στην Ελβετία είναι πως ο δυτικός άντρας δεν ενδιαφέρεται για το πακέτο που μπορεί να προσφέρει μια Σλάβα.

Θα προτιμήσουν καμιά δυτική "ανεξάρτητη" με τατουάζ ή χειρότερα κανένα πόκεμον ασιάτισσα.

Τώρα έχω βάλει στο μάτι μια Λιθουανή αλόγατο, φαντάζομαι τη μοναξιά που θα νιώθει με αυτούς τους beta
ανθυπογκαίουλες με τα σανδάλια που για να μιλήσουν σε γυναίκα πρέπει πρώτα να έχουν πιει 5 ποτά..

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι πολλές δυτικές πιτσιρίκες ακούνε Κ-POP και σε ηλικίες κάτω των 20 έχει πέραση ότι μοιάζει με Κορεάτη :confused:
Τύπε λογικούς τους βρίσκω τους μπελάδες.

Τα σλαβικά αλογατα έχουν μεγάλη κατανάλωση και προτιμούν ντόπιες για να συγχωνεύσουν περιουσίες. Τα Τογιότα ειναι πιο αξιόπιστα στον λονγκ τερμ.

ΥΓ: καλή τύχη με τις λιθουανες, οι βαλτικές είναι κάτι σαν τις πολκες στα ψυχολογικά

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.080
Πόντοι
456
Τύπε λογικούς τους βρίσκω τους μπελάδες.

Τα σλαβικά αλογατα έχουν μεγάλη κατανάλωση και προτιμούν ντόπιες για να συγχωνεύσουν περιουσίες. Τα Τογιότα ειναι πιο αξιόπιστα στον λονγκ τερμ.

ΥΓ: καλή τύχη με τις λιθουανες, οι βαλτικές είναι κάτι σαν τις πολκες στα ψυχολογικά
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο δυτικός θέλει σύντροφο/συνέταιρο, δηλαδή τυπικά προσόντα.
Θέλει να αγοράσει κάνα οικόπεδο, να χτίσει σπίτι, δηλαδή γυναίκα που να έχει καλή δουλειά ή να έχει κάτι από γονείς.
Βασικά αυτά μου τα έλεγαν μόνοι τους οι Γερμανοί.

Λιθουανή ήταν μια που είχα ποσταρει να κρατάει ένα trdelnik στο thread της Πράγας που αν και μουνάρα,
ήταν σαν χαρακτήρας τόσο γαμώ το σπίτι της που νόμιζα ότι το κάνει επίτηδες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο δυτικός θέλει σύντροφο/συνέταιρο, δηλαδή τυπικά προσόντα.
Θέλει να αγοράσει κάνα οικόπεδο, να χτίσει σπίτι, δηλαδή γυναίκα που να έχει καλή δουλειά ή να έχει κάτι από γονείς.
Βασικά αυτά μου τα έλεγαν μόνοι τους οι Γερμανοί.

Λιθουανή ήταν μια που είχα ποσταρει να κρατάει ένα trdelnik στο thread της Πράγας που αν και μουνάρα,
ήταν σαν χαρακτήρας τόσο γαμώ το σπίτι της που νόμιζα ότι το κάνει επίτηδες
Προβληματικές τύπε. Μουναρες μεν, αλλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.080
Πόντοι
456
Προβληματικές τύπε. Μουναρες μεν, αλλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα
Σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλες

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.604
Πόντοι
506
Σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλες
και σαν πουτανες κομοδινα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Σλαβες τύπε. Όσο πιο ανατολικά του Οντερ πας , τόσο μεγαλύτερη η σκατοψυχια τους.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Πολωνέζες τερματοφύλακες στο νησι΄ της αγάπης.Μπουτάρες,βυζάρες.Αμα ήταν Ελληνες εκεί θα είχαν ασπρίσει τα σορτσάκια.

Παγάκια στα βυζιά.

Γενικά οι Σλάβες έχουν αυτό το εύθυμο,σέξυ στυλ,δεν το βλέπεις στη Γερμανία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056

Οντως είναι τελείως ψυχρές.Η άλλη μου λέει θέλω τώρα να διαβάσω για τη σχολή,της λέω κάνε ένα μπούκι στα γρήγορα για να έχεις χρόνο,πρέπει μου λέει να το βάλω στο στόμα μου?Ναι της λέω,εντάξει απαντάει και πάει στο κρεβάτι.
Στην άλλη προτείνω να πάμε βόλτα παλιά πόλη Βαρσοβία να μου τη δείξει,είμαι κουρασμένη λέει άμα θες να δεις την παλιά πόλη πας δεξιά,μετά αριστερά και ύστερα ευθεία.Μιλάμε συναισθηματική ανταπόκριση υπό του μηδενός.Είναι όμως μουνάρες,τα κάνουν όλα αλλά δεν έχουν τη σπίθα και την έξαψη,τρέλα,ερωτισμό των Πολωνέζων.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.080
Πόντοι
456
Οντως είναι τελείως ψυχρές.Η άλλη μου λέει θέλω τώρα να διαβάσω για τη σχολή,της λέω κάνε ένα μπούκι στα γρήγορα για να έχεις χρόνο,πρέπει μου λέει να το βάλω στο στόμα μου?Ναι της λέω,εντάξει απαντάει και πάει στο κρεβάτι.
Στην άλλη προτείνω να πάμε βόλτα παλιά πόλη Βαρσοβία να μου τη δείξει,είμαι κουρασμένη λέει άμα θες να δεις την παλιά πόλη πας δεξιά,μετά αριστερά και ύστερα ευθεία.Μιλάμε συναισθηματική ανταπόκριση υπό του μηδενός.Είναι όμως μουνάρες,τα κάνουν όλα αλλά δεν έχουν τη σπίθα και την έξαψη,τρέλα των Πολωψνέζαων.
Κομπλεξικές είναι..
Και κάτι φοιτήτριες που μας έρχονταν, τίγκα στα κόμπλεξ σε σχέση με τις Γερμανίδες και ας είχαν καλή εμφάνιση.
Από την άλλη επειδή δεν είμαστε πούστηδοι ή τολμηροί σαν τον sex volcano, δεν μπορούμε να τις αγνοήσουμε τις σκατοκαργιόλες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056

Δεν έχουν και εμπιστοσύνη οι Γερμανοί στις Σλάβες θεωρούν οτι πάνε να τους αρμέξουν.Γενικά είναι αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης που έχουν οι Γερμανοί,δεν τους αρέσουν οι σλαβικές συνήθειες.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.080
Πόντοι
456
Δεν έχουν και εμπιστοσύνη οι Γερμανοί στις Σλάβες θεωρούν οτι πάνε να τους αρμέξουν.Γενικά είναι αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης που έχουν οι Γερμανοί,δεν τους αρέσουν οι σλαβικές συνήθειες.

Τις έχουμε εμπιστοσύνη εμείς ΑΡΧΗΓΕ και χωρίς ΕΣΕΝΑ που μας μύησες στη φάση, τίποτα δε θα ήταν το ίδιο:rockon:

IMG_20240615_222724.jpg

Το Κ στο όνομα το βλέπεις;
Aυτή την γνώρισα χθες και μου είπε:
"Δεν είμαι από τις πολωνικές πόλεις που ξέρεις, είμαι από μια πόλη που λέγεται Mielec"

A, της λέω,podkarpackie και κόντεψε να της φύγει το ποτό από το χέρι:rockon:

Όταν μας μάθαινε ο AΡΧΗΓΟΣ μορφολογία-γεωγραφία-μυτολογία,
κρατούσαμε σημειώσεις :rockon:

Κάτσε να την εντάξω και αυτήν στο συγκρότημα πνευστών:pipa1:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Σλαβικός κόσμος.Τι καλύτερο?
Μόσχα.

Βαρσοβία.

Πάνω κάτω η ίδια ατμόσφαιρα είναι,απλώς οι Ρωσίδες το παρακάνουν λίγο με τη διακόσμηση,δημιουργούν μεγαλύτερη ψευδαίσθηση.Σλαβική μαγεία.
Το καλό είναι οτι απουσιάζει όλο αυτό το diversity και η σκατίλα της Δύσης,υπάρχει ρομαντική ατμόσφαιρα και γαμάς σαν άνθρωπος.
Ξέρεις οτι θα βγεις έξω και θα δεις ωραία περιποιημένα εύθυμα μουνάκια εις άγραν αξιόλογων αντρών και όχι ρασοφόρους,Αραπάδες,Αραβότουρκους,πάκια,γύφτους,πουστράκια,τύπους να γκαρίζουν και όλο το κακό συναπάντημα.

Διεθνές καμάκι παραδίδει μαθήματα Βαρσοβία.Γενικά άμα δεις γκόμενα με ξέκωλο σορτσάκι Πολωνία όπως στο 5:48 είναι πάντα λαική Πολωνέζα,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες ντύνονται πιο σικ με φορέματα κτλ.

Και γκόμενο να έχουν πάντα τις αρέσει να φλερτάρουν.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Budva,τίγκα στο ανατολικό μπλοκ.Ωραία πράγματα.Θα πάω εκεί τον Ιούλιο να ρίξω κανάν πούτσο.

Βλέπουμε τις γκόμενες στο 0:15 να σείονται στον ήχο του κλαρίνου.Δυ΄σκολα να το πετύχεις σε άλλο θέρετρο της Ευρώπης αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Alanya νυχτερινή ζωή.Βλέπετε αρκετές ανατολικές με Τουρκαλάδες.Εδώ προσπαθούσε να γαμήσει ο roosh.Ti να γαμήσει δηλαδή,αυτά τα μέρη είναι μόνο για Βαλκα΄νιους πουτσαραίους οι Δυτικοί και λοιποί συνήθως τα παίζουν με τους Τουρκαλάδες και ψαρώνουν.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Πολωνική ματιά στη νύχτα του Μαυροβουνίου.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Δηλαδή το βασικό ερώτημα γαμάς ευκολότερα Σλάβες σε δυτικό περιβάλλον λόγω χλίδας,οικονομικής ανωτερότητας,εντυπωσιασμού ή σε μεσογειακό περιβάλλον λόγω ηδονισμού,ελευθεριότητας ή σε σλαβικό περιβάλλον λόγω σλαβικ΄ών καταστάσεων,έλλειψης ανταγωνισμού και κουλτούρας ποιο είναι το ιδανικό οικοσύστημα για το Βαλκάνιο γαμέα?
Τεράστια ερωτήματα για πέουλες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.008
Πόντοι
1.056
Ξανθιές Ουκρανέζες που δηλώνουν ελεύθερες τα χώνουν στον Πολωνό συνεντευξιαστή.Προτιμάνε λένε Ουκρανό άντρα και δε γουστάρουν Πολωνούς γιατί οι Πολωνοί είναι χυμαδιό ενώ οι Ουκρανοί έχουν κουλτούρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom