Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.008
- Πόντοι
- 1.056
Ρωσίδα coach συμβουλεύει.Οσο περισσότερα λεφτά ξοδεύει πάνω σας,τόσο καλύτερα θα σας γαμάει.
Ρωσίδα coach συμβουλεύει.Οσο περισσότερα λεφτά ξοδεύει πάνω σας,τόσο καλύτερα θα σας γαμάει.
Τύπε λογικούς τους βρίσκω τους μπελάδες.Πάντως Αρχηγέ, αυτό που βλέπω και στην Ελβετία είναι πως ο δυτικός άντρας δεν ενδιαφέρεται για το πακέτο που μπορεί να προσφέρει μια Σλάβα.
Π.χ. θηλυκότητα, μακριά μαλλιά, καλή εμφάνιση.
Θα προτιμήσουν καμιά δυτική "ανεξάρτητη" με τατουάζ ή χειρότερα κανένα πόκεμον ασιάτισσα.
Τώρα έχω βάλει στο μάτι μια Λιθουανή αλόγατο, φαντάζομαι τη μοναξιά που θα νιώθει με αυτούς τους beta
ανθυπογκαίουλες με τα σανδάλια που για να μιλήσουν σε γυναίκα πρέπει πρώτα να έχουν πιει 5 ποτά..
Καλά που υπάρχουμε και εμείς και επαναφέρουμε τα πράγματα στην τάξη.
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι πολλές δυτικές πιτσιρίκες ακούνε Κ-POP και σε ηλικίες κάτω των 20 έχει πέραση ότι μοιάζει με Κορεάτη
Εντάξει, μικρές είναι ακόμη, θα μάθουν στην πορεία..
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο δυτικός θέλει σύντροφο/συνέταιρο, δηλαδή τυπικά προσόντα.Τύπε λογικούς τους βρίσκω τους μπελάδες.
Τα σλαβικά αλογατα έχουν μεγάλη κατανάλωση και προτιμούν ντόπιες για να συγχωνεύσουν περιουσίες. Τα Τογιότα ειναι πιο αξιόπιστα στον λονγκ τερμ.
ΥΓ: καλή τύχη με τις λιθουανες, οι βαλτικές είναι κάτι σαν τις πολκες στα ψυχολογικά
Προβληματικές τύπε. Μουναρες μεν, αλλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταραΑυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο δυτικός θέλει σύντροφο/συνέταιρο, δηλαδή τυπικά προσόντα.
Θέλει να αγοράσει κάνα οικόπεδο, να χτίσει σπίτι, δηλαδή γυναίκα που να έχει καλή δουλειά ή να έχει κάτι από γονείς.
Βασικά αυτά μου τα έλεγαν μόνοι τους οι Γερμανοί.
Λιθουανή ήταν μια που είχα ποσταρει να κρατάει ένα trdelnik στο thread της Πράγας που αν και μουνάρα,
ήταν σαν χαρακτήρας τόσο γαμώ το σπίτι της που νόμιζα ότι το κάνει επίτηδες
Σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλεςΠροβληματικές τύπε. Μουναρες μεν, αλλά καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα
και σαν πουτανες κομοδιναΣε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλες
Σλαβες τύπε. Όσο πιο ανατολικά του Οντερ πας , τόσο μεγαλύτερη η σκατοψυχια τους.Σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλες
Σε αντίθεση με τις Πολωνέζες που είναι συναισθηματικες, κυκλοθυμικές και ευσυγκίνητες τρελές, οι περισσότερες βαλτικες που έχω γνωρίσει είναι κομπλεξικές και σκατοψυχες καργιόλες
Κομπλεξικές είναι..Οντως είναι τελείως ψυχρές.Η άλλη μου λέει θέλω τώρα να διαβάσω για τη σχολή,της λέω κάνε ένα μπούκι στα γρήγορα για να έχεις χρόνο,πρέπει μου λέει να το βάλω στο στόμα μου?Ναι της λέω,εντάξει απαντάει και πάει στο κρεβάτι.
Στην άλλη προτείνω να πάμε βόλτα παλιά πόλη Βαρσοβία να μου τη δείξει,είμαι κουρασμένη λέει άμα θες να δεις την παλιά πόλη πας δεξιά,μετά αριστερά και ύστερα ευθεία.Μιλάμε συναισθηματική ανταπόκριση υπό του μηδενός.Είναι όμως μουνάρες,τα κάνουν όλα αλλά δεν έχουν τη σπίθα και την έξαψη,τρέλα των Πολωψνέζαων.
Πάντως Αρχηγέ, αυτό που βλέπω και στην Ελβετία είναι πως ο δυτικός άντρας δεν ενδιαφέρεται για το πακέτο που μπορεί να προσφέρει μια Σλάβα.
Π.χ. θηλυκότητα, μακριά μαλλιά, καλή εμφάνιση.
Θα προτιμήσουν καμιά δυτική "ανεξάρτητη" με τατουάζ ή χειρότερα κανένα πόκεμον ασιάτισσα.
Τώρα έχω βάλει στο μάτι μια Λιθουανή αλόγατο, φαντάζομαι τη μοναξιά που θα νιώθει με αυτούς τους beta
ανθυπογκαίουλες με τα σανδάλια που για να μιλήσουν σε γυναίκα πρέπει πρώτα να έχουν πιει 5 ποτά..
Καλά που υπάρχουμε και εμείς και επαναφέρουμε τα πράγματα στην τάξη.
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ βλέπω ότι πολλές δυτικές πιτσιρίκες ακούνε Κ-POP και σε ηλικίες κάτω των 20 έχει πέραση ότι μοιάζει με Κορεάτη
Εντάξει, μικρές είναι ακόμη, θα μάθουν στην πορεία..
Δεν έχουν και εμπιστοσύνη οι Γερμανοί στις Σλάβες θεωρούν οτι πάνε να τους αρμέξουν.Γενικά είναι αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης που έχουν οι Γερμανοί,δεν τους αρέσουν οι σλαβικές συνήθειες.