You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 201K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Τώρα ζητάνε όλες λεφτά έχω δυο Πολωνέζες,τρεις Λευκορρωσίδες,τρεις Ρωσίδες,μια Ουκρανέζα,μια Λεττονή,μια Τσέχα άντε να τις θρέψεις όλες.Τρελές καταστάσεις προ δύο εβδομάδων,έφερα σπονσορέτς Αθήνα,τώρα βρήκα γαμάτο σύστημα να φέρνω Ρωσίδες Budva,Μαυροβούνιο.Για να δούμε.Πληρώνεις ένα κάπως τσιμπημένο εισιτήριο στα 1000 ευρώ Μόσχα-Βελιγράδι και αυτό είναι όλο.Ούτε βίζες ούτε τίποτα.Αλλιώς πρέπει να σκάσεις 400 ευρώ για βίζα Σένγκεν.Εναλλακτικά μπαίνεις Λευκορρωσία,μιλάμε για μουνοπαράδεισο,άπειρες ευκαιρίες.Το πρόβλημα η αναμονή στα σύνορα.Πάντως τεράστιο πεδίο ο σπονοσορισμός απλώνεται στα μουνολίβαδα όπως η κομμουνιστική αράχνη.
Τελευταία τροποποίηση:
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Αρχοντα πες μας για ουκρανες.
Συγκεκριμένα 40αρες ανύπαντρες και χωρις παιδια.
Τι παίζει μ αυτες?
Η Ουκρανία έχει ξοφλήσει πλέον.Τα μεγαλύτερα λαμόγια έχουν γίνει άπαξ και διέσχισαν τα ευρωσύνορα.Τις παίρνει και τα κάνουν βέβαια.Τώρα νούμερο ένα είναι η Λευκορρωσία,μετά Ρωσία,μετά Πολωνία,μετά Τσεχία.Με αυτή τη σειρά.Βασικά οι Λευκορρωσίδες ρίχνουν τις επόμενες στα αυτιά.Η Πολωνία αρκετά καλή αν δε θες βίζες,ταλαιπωρίες,αναμονές στα σύνορα,ακριβά αεροπορικά.Τίγκα στις ανατολικές είναι Λεττονές,Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες Πολωνία συρρέουν για καλύτερη τύχη.Η Βαρσοβία έχει γίνει το Ελ Ντοράντο της ανατολικής Ευρώπης.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ρε συ Balkan πάρε σε παρακαλώ τόν Κακόγερο μία φορά μαζί σου...καί δώσε του τήν χειρότερη γκόμενα...Η Ουκρανία έχει ξοφλήσει πλέον.Τα μεγαλύτερα λαμόγια έχουν γίνει άπαξ και διέσχισαν τα ευρωσύνορα.Τις παίρνει και τα κάνουν βέβαια.Τώρα νούμερο ένα είναι η Λευκορρωσία,μετά Ρωσία,μετά Πολωνία,μετά Τσεχία.Με αυτή τη σειρά.Βασικά οι Λευκορρωσίδες ρίχνουν τις επόμενες στα αυτιά.Η Πολωνία αρκετά καλή αν δε θες βίζες,ταλαιπωρίες,αναμονές στα σύνορα,ακριβά αεροπορικά.Τίγκα στις ανατολικές είναι Λεττονές,Λευκορρωσίδες,Ουκρανέζες Πολωνία συρρέουν για καλύτερη τύχη.Η Βαρσοβία έχει γίνει το Ελ Ντοράντο της ανατολικής Ευρώπης.
Εχει βαρέσει μπιέλα τό άτομο από την αγαμία...
Αν δέν είναι πούστης...είναι σίγουρα παρθένος...
Κάνε τό ψυχικό ρέ συ...
Budva πώς προέκυψε; Είχα δει έναν youtuber που μίλαγε για Montenegro, αλλά δεν έδωσα σημασία. Τι λέει σαν περιοχή;Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Τώρα ζητάνε όλες λεφτά έχω δυο Πολωνέζες,τρεις Λευκορρωσίδες,τρεις Ρωσίδες,μια Ουκρανέζα,μια Λεττονή,μια Τσέχα άντε να τις θρέψεις όλες.Τρελές καταστάσεις προ δύο εβδομάδων,έφερα σπονσορέτς Αθήνα,τώρα βρήκα γαμάτο σύστημα να φέρνω Ρωσίδες Budva,Μαυροβούνιο.Για να δούμε.Πληρώνεις ένα κάπως τσιμπημένο εισιτήριο στα 1000 ευρώ Μόσχα-Βελιγράδι και αυτό είναι όλο.Ούτε βίζες ούτε τίποτα.Αλλιώς πρέπει να σκάσεις 400 ευρώ για βίζα Σένγκεν.Εναλλακτικά μπαίνεις Λευκορρωσία,μιλάμε για μουνοπαράδεισο,άπειρες ευκαιρίες.Το πρόβλημα η αναμονή στα σύνορα.Πάντως τεράστιο πεδίο ο σπονοσορισμός απλώνεται στα μουνολίβαδα όπως η κομμουνιστική αράχνη.
Βλέπω επίσης έκανες χαρέμι, καλό κουράγιο!
Βάλε κανένα μοντελάκι από αυτά που ποστάρεις στο νήμα με τα γυναικεία είδη και βγες για πιάτσα, ρε λουλού...Ρε συ Balkan πάρε σε παρακαλώ τόν Κακόγερο μία φορά μαζί σου...καί δώσε του τήν χειρότερη γκόμενα...
Εχει βαρέσει μπιέλα τό άτομο από την αγαμία...
Αν δέν είναι πούστης...είναι σίγουρα παρθένος...
Κάνε τό ψυχικό ρέ συ...
Μην ανακατεύεσαι σε νήματα στρέιτ αντρών και λες μαλακίες.
Θα σε κάνω ignore όπως ο Βαλκάνιος Πουτσαράς και θα πάθεις κατάθλιψη.
Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Ελα τώρα μήν είσαι ατίθαση...Βάλε κανένα μοντελάκι από αυτά που ποστάρεις στο νήμα με τα γυναικεία είδη και βγες για πιάτσα, ρε λουλού...
Μην ανακατεύεσαι σε νήματα στρέιτ αντρών και λες μαλακίες.
Θα σε κάνω ignore όπως ο Βαλκάνιος Πουτσαράς και θα πάθεις κατάθλιψη.
Ο Balkan μου είπε θά σε πάρει μαζί του...να σε δεί...
Αλλά μου είπε αν είσαι πούστης...θα σέ στείλει πίσω...
Αραξε και μην βγάζεις γλώσσα...κάτι θά γίνει και με εσένα...
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Απο Βελιγραδι μετα κινουνται ελευθερα για Μαυροβουνιο με ρωσικο διαβατηριο;Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Τώρα ζητάνε όλες λεφτά έχω δυο Πολωνέζες,τρεις Λευκορρωσίδες,τρεις Ρωσίδες,μια Ουκρανέζα,μια Λεττονή,μια Τσέχα άντε να τις θρέψεις όλες.Τρελές καταστάσεις προ δύο εβδομάδων,έφερα σπονσορέτς Αθήνα,τώρα βρήκα γαμάτο σύστημα να φέρνω Ρωσίδες Budva,Μαυροβούνιο.Για να δούμε.Πληρώνεις ένα κάπως τσιμπημένο εισιτήριο στα 1000 ευρώ Μόσχα-Βελιγράδι και αυτό είναι όλο.Ούτε βίζες ούτε τίποτα.Αλλιώς πρέπει να σκάσεις 400 ευρώ για βίζα Σένγκεν.Εναλλακτικά μπαίνεις Λευκορρωσία,μιλάμε για μουνοπαράδεισο,άπειρες ευκαιρίες.Το πρόβλημα η αναμονή στα σύνορα.Πάντως τεράστιο πεδίο ο σπονοσορισμός απλώνεται στα μουνολίβαδα όπως η κομμουνιστική αράχνη.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πόσο θύμα θεέ μου που κάνουν και like κάτι αμπαλοι.Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Τώρα ζητάνε όλες λεφτά έχω δυο Πολωνέζες,τρεις Λευκορρωσίδες,τρεις Ρωσίδες,μια Ουκρανέζα,μια Λεττονή,μια Τσέχα άντε να τις θρέψεις όλες.Τρελές καταστάσεις προ δύο εβδομάδων,έφερα σπονσορέτς Αθήνα,τώρα βρήκα γαμάτο σύστημα να φέρνω Ρωσίδες Budva,Μαυροβούνιο.Για να δούμε.Πληρώνεις ένα κάπως τσιμπημένο εισιτήριο στα 1000 ευρώ Μόσχα-Βελιγράδι και αυτό είναι όλο.Ούτε βίζες ούτε τίποτα.Αλλιώς πρέπει να σκάσεις 400 ευρώ για βίζα Σένγκεν.Εναλλακτικά μπαίνεις Λευκορρωσία,μιλάμε για μουνοπαράδεισο,άπειρες ευκαιρίες.Το πρόβλημα η αναμονή στα σύνορα.Πάντως τεράστιο πεδίο ο σπονοσορισμός απλώνεται στα μουνολίβαδα όπως η κομμουνιστική αράχνη.
Να σκας χιλιάρικα για μερικά γαμήσια που άλλοι τις παίρνουμε με 60€...
Πόσο λάθος διαχείριση χρόνου και χρήματος μπορείς να κάνεις πια.. Απορώ αν σου μένουν λεφτά στο τέλος του μήνα να βάλεις βενζίνη (αν έχεις αμάξι βέβαια).
Κάτσε να περιμένεις στα σύνορα σαν αγαπούλας και να τα σκας κιόλας.
Αλλά οκ, αν δεν έχει πράγματα να κάνει στη ζωή του ο άλλος, πάει και περνάει γκόμενες από τα σύνορα.
Τουλάχιστον να έβγαζες τίποτα κακομοίρη, θα είχε νόημα. Μόνο να χαλάς όμως ξέρεις.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Πόσες διαδικτυακες εκδιδομενες να αντεξει η πλατη πχια, παρτο αλλιως γιατι μετα τα 12ωρα τα 18ωρα θα ειναι μονοδρομος. Οι φουτανες θα πολλαπλασιαζονται μια ζωη σαν την λερναια υδρα πως να τις προλαβεις ολες αυτες. Αρα ξεκινα να παιζεις γιουρο τζακ ποτ κι αν σου κατσει. Ή πηγαινε ως ανθρακωρυχος για πιο υψηλες αμοιβες. Διαφορετικα θα πεσει πολυ φακορυζο παλι.Πολύ σπόνσορινγκ παίδες.Τώρα ζητάνε όλες λεφτά έχω δυο Πολωνέζες,τρεις Λευκορρωσίδες,τρεις Ρωσίδες,μια Ουκρανέζα,μια Λεττονή,μια Τσέχα άντε να τις θρέψεις όλες.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Απο Βελιγραδι μετα κινουνται ελευθερα για Μαυροβουνιο με ρωσικο διαβατηριο;
Δε χρειάζονται τουριστική βίζα για Μαυροβούνιο.Από Βελιγράδι πάνε αεροδρόμιο Tivat και δίπλα είναι η Budva.
Βασικά και για Τουρκία,Αίγυπτο δε χρειάζονται διαβατήριο,η Αντάλυα έχει κατακλυστεί από Ρώσους.Μπορείς να φέρεις και εκεί αλλά η γκόμενα δε γουστάρει Τουρκία τη θεωρεί φτηνοπροορισμό.
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Τράβα για Πάφο. Τώρα ξεκινάει η χρυσή 10ετία της πόλης.Ποτέ δεν είπα ότι θα επιστρέψω μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτό που είχα πει είναι ότι θα κάνω μακρές διαμονές σε διάφορα μέρη, αρχίζοντας από την Ελλάδα. Πάντα ερχόμουνα για λίγο και μου έλειπαν κάποια πράγματα. Έχω νοικιάσει Αθήνα και κατεβαίνω όποτε μπορώ.
Η Κύπρος θα είναι η βάση μου αργότερα, κατά πάσα πιθανότητα, γιατί η Γαλλία πήρε την κατηφόρα. Πάφος είναι πιο ήσυχη και ίσως μπορώ να κάνω κάτι με ακίνητα εκεί που είναι ο τομέας μου. Λεμεσός μου φαίνεται κορεσμένη και ...σλαβική.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Τσέχες σεξουάλες μαθήτριες κάθονται στα γόνατα των συμμαθητών τους στο 2:08.Κλασσική ανατολική Ευρώπη με πιώματα στο 6:28.
Σλαβικός κόσμος.Αμα δεις τέτοια θεάματα σε γερμανικές ή μεσογειακές χώρες,καλά κρασιά.
Σύγχρονο πολωνικό lifestyle.Βυζάρες,κωλάρες,μπουτάρες,χειλάρες,εξωτικά μέρη.Δύσκολα διαφωνείς.
Κλασσική Πολωνία.Αρκετοί Δυτικοί στη θέα των πειρασμών του σλαβικού κόσμου σκέφτονται να εγκαταλείψουν το δυτικό πολιτισμό.
Σλαβικός κόσμος.Αμα δεις τέτοια θεάματα σε γερμανικές ή μεσογειακές χώρες,καλά κρασιά.
Σύγχρονο πολωνικό lifestyle.Βυζάρες,κωλάρες,μπουτάρες,χειλάρες,εξωτικά μέρη.Δύσκολα διαφωνείς.
Κλασσική Πολωνία.Αρκετοί Δυτικοί στη θέα των πειρασμών του σλαβικού κόσμου σκέφτονται να εγκαταλείψουν το δυτικό πολιτισμό.
Τελευταία τροποποίηση:
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.388
- Πόντοι
- 3.656
Για ένα τεταρτάκι τα 60€ αρχηγέ μου.Πόσο θύμα θεέ μου που κάνουν και like κάτι αμπαλοι.
Να σκας χιλιάρικα για μερικά γαμήσια που άλλοι τις παίρνουμε με 60€...
Αν μετρήσεις πόσα τέταρτα παίρνει ο Κμαν , πληρώνει ανά τέταρτο το 1/10 της τιμής που δίνεις εσύ.
Αν δίνει 1500€ για ΠΣΚ, είναι 1500€ για 72 ώρες .... δηλ 72 Χ 4 = δηλ δίνει το τέταρτο 5.21€ ενώ εσύ δίνεις 60€ .
Και μισή ώρα να την έχεις με τα 60€ (ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕΤΑΙ)
πάλι δίνεις 5πλασιο τίμημα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Τα μαθηματικά σου και η λογική σου είναι ΓΤΠ.Για ένα τεταρτάκι τα 60€ αρχηγέ μου.
Αν μετρήσεις πόσα τέταρτα παίρνει ο Κμαν , πληρώνει ανά τέταρτο το 1/10 της τιμής που δίνεις εσύ.
Αν δίνει 1500€ για ΠΣΚ, είναι 1500€ για 72 ώρες .... δηλ 72 Χ 4 = δηλ δίνει το τέταρτο 5.21€ ενώ εσύ δίνεις 60€ .
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι παίρνω γκόμενες για 15 λεπτά; Και στην τελική έχει σημασία αν μένεις με γκόμενα 20 ή 40 λεπτά;
Σημασία έχει αν πληρώνεις για 1 ή 2 μανίκια.
Δέυτερον, ένας ΄τυπος στην ηλικία του Κμαν θα γαμήσει 2-3 φορές το πολύ στο ΣΚ. Βάλε κάτω τώρα τα χαζά μαθηματικά σου και δες τι μαλακία έγραψες.
Και κάτι τελευταίο, στον παίχτη δεν πας να κάνεις παιχνίδι. Εντάξει πιτσιρίκο;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.388
- Πόντοι
- 3.656
Πόσο την παίρνεις μωρέ παπάραΤα μαθηματικά σου και η λογική σου είναι ΓΤΠ.
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι παίρνω γκόμενες για 15 λεπτά;
με 60€ ;;;;;
Για 3ωρο ;;;;
Για μια μέρα ;;;;;;;
Αν έχει κάπου ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ για 3 μερες ή 3 ώρες .... ή και μία ώρα ....
με 60€
πες μας το μυστικό !
Και μη ζαλίζεις @@
Ο κμαν παίζει να είναι μικρότερος από μένα.
Εγώ γαμάω 6-7 φορές την ημέρα.
Και τον Κμαν τον κόβω να έχει ψυχολογία κάργα
γιατί δεν τον έχουν γαμήσει στη ζωή του.
Ή αντέχει πολύ , έχει χοντρό σβέρκο σαν λύκος.
Οπότε ... μάλλον γαμάει παραπάνω από 2-3 ΤΟ ΣΚ.
Και γουστάρει και αν βλέπει τη γκόμενα ... να την έχει δίπλα ... να της χαϊδεύει τα μπούτια στην κλειστή πισίνα του μάριοτ
στην ποτσνταμερ πλατζ στο βερολίνο ....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Ποιος ασχολείται ρε θύμα μαζί σου;Πόσο την παίρνεις μωρέ παπάρα
με 60€ ;;;;;
Για 3ωρο ;;;;
Για μια μέρα ;;;;;;;
Αν έχει κάπου ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ για 3 μερες ή 3 ώρες .... ή και μία ώρα ....
με 60€
πες μας το μυστικό !
Και μη ζαλίζεις @@
Τράβα γράψε καλύτερα για τους φόρους και τους ελ. επαγγελματίες που κάνεις σαν κλαμένο μουνι.
Νομίζεις έχω όρεξη να ασχολούμαι με κακομοίρηδες σαν εσένα που θα παίρνεις 900ευρώ και κλαίγεσαι για τους φόρους που πληρώνεις.
Έχω λύσει τα προβλήματά μου εδώ και χρόνια, δεν κάθομαι να γράφω σε κάθε ποστ για το τι γαμ΄΄ήσι τρώω σε φόρους. Αντίθετα με απασχολεί ποια Ρωσίδα θα γαμήσω την κάθε βδομάδα μου. Φαντάσου πόσο καιρό έχεις να γαμήσεις, που όλη σου η έννοια είναι αν παίρνω γκόμενα για 20 ή 30 λεπτά. Λες και έχεις χρήματα να κάνεις το ίδιο κακομοίρη.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Στο 11:48 Τσέχες με κολλητά δερμάτινα παντελόνια.Αυτά είναι δημοφιλή και στην Πολωνία,καυλώνεις ανυπερθέτως.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Για ένα τεταρτάκι τα 60€ αρχηγέ μου.
Στο σπόνσορινγκ δε λειτουργεί ακριβώς έτσι.Δεν είναι οτι αγχώνεσαι να ρίξεις έναν πούτσο παραπάνω για να βγει το vfm.Και έναν πούτσο λιγότερο να ρίξεις πάλι κερδισμένος είσαι.
Τώρα την άλλη τη μοντελοειδή τη γαμούσα συνέχεια για δέκα μέρες και είχα το δάχτυλο στο μουνί της για κανά πεντάωρο τη μέρα.Δε σημαίνει κάτι αυτό.Αμα φέρω εντυπωσιακή Ρωσίδα Budva και μόνο που θα κυκλοφορώ τη δίμετρη στην παραλία και στο κέντρο αξίζει,ας ρίχνω και ένα πούτσο τη μέρα.
Είναι το συνολικό πακέτο που μετράει,τι εμπειρία αποκομίζεις.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.069
- Πόντοι
- 1.056
Στο 20:12 Τσέχες μαθήτριες σείονται στα τέσσερα σε ρυθμούς slavic hardbass.Βλέπετε μετά όταν χορεύουν τι γονίδια παίζουν στη χώρα.
Γενικά οι Τσέχες έχουν αυτή την εκκεντρικότητα,θεατρικότητα δεν τα βρίσκεις αυτά τόσο πολύ στις άλλες Σλάβες.
Γενικά οι Τσέχες έχουν αυτή την εκκεντρικότητα,θεατρικότητα δεν τα βρίσκεις αυτά τόσο πολύ στις άλλες Σλάβες.