You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Splash sauna
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 777F
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sakatak69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τελικά είναι ανοιχτή η Έκλεισε?Με είπε φίλος ότι ετοιμάζετε να ανοίξει μια νέα Σάουνα στην Θεσσαλονίκη!Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες!Τι γίνεται με τη Sauna έκλεισε?? 3η εβδομάδα τη βρίσκω κλειστή
Sakatak69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τι να σου πω δεν έχει κάποια σελίδα στα social?Πήγαινε καλά,είχε κόσμο?Παλιά θυμάμαι π πήγαινα γινόταν χαμός τα σκ ειδικαΕγώ δεν έχω ακούσει για νέα αλλά παλιά είναι ακόμα κλειστά
Sotiri paoki23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ανοιχτά είναι η κλειστά ?
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Μάλλον κλειστά απ όσο ακούγεται. Καλά ήταν όσο κράτησε. Αν είχαμε περισσότερα τέτοια μέρη στην Θεσσαλονίκη ή ζωή θα ήταν πολύ πιο απολαυστική...
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Άνοιξε ξανά ως Aqua Splash. Βάκχου 14 στον Βαρδάρη.
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Η ίδια φιλοσοφία ή άλλαξε κάτι;;;Άνοιξε ξανά ως Aqua Splash. Βάκχου 14 στον Βαρδάρη.
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Το ίδιο είναι. Δύο όροφοι + ένας που είναι μόνο τραπεζοκαθίσματα. Αντί για τζακούζι υπάρχει μια μικρή πισίνα. Σάουνα steam room κανονικά. Η σάουνα πλέον είναι άλλου τύπου (αυτό με τις πέτρες και το νερό). Το εισιτήριο είναι 15 ευρώ.Η ίδια φιλοσοφία ή άλλαξε κάτι;;;
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φίλος. Θα το επισκεφθώ οσονούπω. Τι ηλικίες μαζεύει συνήθως;Το ίδιο είναι. Δύο όροφοι + ένας που είναι μόνο τραπεζοκαθίσματα. Αντί για τζακούζι υπάρχει μια μικρή πισίνα. Σάουνα steam room κανονικά. Η σάουνα πλέον είναι άλλου τύπου (αυτό με τις πέτρες και το νερό). Το εισιτήριο είναι 15 ευρώ.
Thelosexxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τι ώρες είναι ανοιχτά???
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά. Όντας πλέον πίσω στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιος να θέλει να την επισκεφτούμε παρέα? Ενημερωτικά είμαι 24 παθητικος.
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Όταν πήγα είχε όλες τις ηλικίες.Ευχαριστώ φίλος. Θα το επισκεφθώ οσονούπω. Τι ηλικίες μαζεύει συνήθως;
kwlomparas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2024
- Like
- 268
- Πόντοι
- 21
Εγώ θα ήθελα αν θες στείλε πμΚαλησπέρα παιδιά. Όντας πλέον πίσω στην Θεσσαλονίκη, υπάρχει κάποιος να θέλει να την επισκεφτούμε παρέα? Ενημερωτικά είμαι 24 παθητικος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις