Νέα

spin kicker ποδοσφαιρακι με με ελατηρια!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.959
Πόντοι
26.141
απειρες ωρες σπαταλουσα για την αρρωστια αυτην αλλα στη γειτονια κανεις δεν με νικουσε!!!!!!!
στο σπιν κικερ ημουν αρχηγος!
το θυμαστε???

Συνημμένα

• 08-09Bge.jpg
    08-09Bge.jpg
    105 KB · Εμφανίσεις: 8

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απειρες ωρες σπαταλουσα για την αρρωστια αυτην αλλα στη γειτονια κανεις δεν με νικουσε!!!!!!!
το θυμαστε???

Αν θυμάμαι λέειιι..

Αυτό το δεξί μπακ είχε ένα βρωμοπόδαρο, ΦΩΤΙΑΑΑΑΑ..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θυμαστε???
αυτο ηταν παιχνιδαρα τυπε :rockon:
τι σουμπουτεο και μαλακιες

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ακομα πουλανε στα πανηγυρια!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το θυμαστε???
αξεχαστο φιλε !!!!!

το ξερεις οτι υπαρχει εφαρμογη γκειμ στο αντροιντ και στο αι τιουν ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ασχετο αλλα θελω να το πω αυτο.......

Τις προαλλες ημουν με το φιλαρακι μου στο νεο καταστημα που ανοιξε στο βιλλατζ παρκ με τα παιχνιδια
Για μια στιγμη δεν ξερω τι με επιασε, ενιωσα παιδι.... ηθελα να αγορασω παιχνιδια να παιξω, ασχετα αν δεν αγορασα...
Εντυπωση μου εκαναν τα ρομποτ που ειχε εκει και κατι τεραστιοι αυτοκινητοδρομοι (απωθημενο της παιδικης ηλικιας) .... και αρκετες πολυ μεγαλες συσκευασιες με ολοκληρωμενα παιχνιδια !!!!!!!
Λεω στο φιλαρακι μου .... να ειχα ενα παιδι να του ψωνιζα οτι ηθελε.... και να επαιζα κι εγω μαζι του ....

Γελαγαμε και οι δυο..... μια απο τα ιδια κι αυτος και φαινοταν !!!!!!!

Μου λεει να ξαναρθουμε να χαζεψουμε ρε (εχει μανια με τα πλειμπομπιλ αυτος) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ασχετο αλλα θελω να το πω αυτο.......

Τις προαλλες ημουν με το φιλαρακι μου στο νεο καταστημα που ανοιξε στο βιλλατζ παρκ με τα παιχνιδια
Για μια στιγμη δεν ξερω τι με επιασε, ενιωσα παιδι.... ηθελα να αγορασω παιχνιδια να παιξω, ασχετα αν δεν αγορασα...
Εντυπωση μου εκαναν τα ρομποτ που ειχε εκει και κατι τεραστιοι αυτοκινητοδρομοι (απωθημενο της παιδικης ηλικιας) .... και αρκετες πολυ μεγαλες συσκευασιες με ολοκληρωμενα παιχνιδια !!!!!!!
Λεω στο φιλαρακι μου .... να ειχα ενα παιδι να του ψωνιζα οτι ηθελε.... και να επαιζα κι εγω μαζι του ....

Γελαγαμε και οι δυο..... μια απο τα ιδια κι αυτος και φαινοταν !!!!!!!

Μου λεει να ξαναρθουμε να χαζεψουμε ρε (εχει μανια με τα πλειμπομπιλ αυτος) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε,τοτε που ημασταν εμεις πιτσιρικια τα παιχνιδια ηταν ακριβα και λιγα εν συγκρισει με σημερα...Σημερα τα πιτσιρικια ειναι τυχερα,γιατι τα παιχνιδια ειναι παμφθηνα και με 1 ευρω μπορεις να παιξεις...
Τοτε δεν υπηρχαν jumbo κ τετοια...
Ειχαμε το συνοικιακο παιχνιδαδικο και τρεχαν τα σαλια μας εκει,Τωρα τα μικρα μπαινουν μεσα στο jumbo και δεν ξερουν τι να παρουν,Μεχρι κ γω χαζευω οταν παω να παρω για τον ανηψιο μου τιποτα...

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Το καλυτερο ποδοσφαιρακι είναι ένα........ βλέπε παρακάτω

Συνημμένα

• podosfairaki-new-type.jpg
    podosfairaki-new-type.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 13

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε,τοτε που ημασταν εμεις πιτσιρικια τα παιχνιδια ηταν ακριβα και λιγα εν συγκρισει με σημερα...Σημερα τα πιτσιρικια ειναι τυχερα,γιατι τα παιχνιδια ειναι παμφθηνα και με 1 ευρω μπορεις να παιξεις...
Τοτε δεν υπηρχαν jumbo κ τετοια...
Ειχαμε το συνοικιακο παιχνιδαδικο και τρεχαν τα σαλια μας εκει,Τωρα τα μικρα μπαινουν μεσα στο jumbo και δεν ξερουν τι να παρουν,Μεχρι κ γω χαζευω οταν παω να παρω για τον ανηψιο μου τιποτα...
Όντως μεγάλη αλήθεια αυτό που λες
Αλλά εμείς είχαμε ένα μεγάλο προσόν που σπανίζει σήμερα
ΆΜΕΣΗ ΕΠΑΦΉ. ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ΕΠΑΦΈΣ ΜΕ ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ

ΖΟΎΣΑΜΕ με λίγα λόγια!!!!!!!!!!!!!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Όντως μεγάλη αλήθεια αυτό που λες
Αλλά εμείς είχαμε ένα μεγάλο προσόν που σπανίζει σήμερα
ΆΜΕΣΗ ΕΠΑΦΉ. ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ΕΠΑΦΈΣ ΜΕ ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ

ΖΟΎΣΑΜΕ με λίγα λόγια!!!!!!!!!!!!!!!
Βεβαια ρε συ!!!Ποιος παιδι απο τα σημερινα εχει παιξει κρυφτο,1-2-3 με τα αυτοκινητακια στο πεζοδρομιο,χαρτακια,αμπαριζα και ολα αυτα.Τι να λεμε,αλλες εποχες φιλε μου...που μου λειπουν πολυ...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βεβαια ρε συ!!!Ποιος παιδι απο τα σημερινα εχει παιξει κρυφτο,1-2-3 με τα αυτοκινητακια στο πεζοδρομιο,χαρτακια,αμπαριζα και ολα αυτα.Τι να λεμε,αλλες εποχες φιλε μου...που μου λειπουν πολυ...
Εμενα να δεις !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom