sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.959
- Πόντοι
- 26.141
απειρες ωρες σπαταλουσα για την αρρωστια αυτην αλλα στη γειτονια κανεις δεν με νικουσε!!!!!!!
στο σπιν κικερ ημουν αρχηγος!
το θυμαστε???
αυτο ηταν παιχνιδαρα τυπεαπειρες ωρες σπαταλουσα για την αρρωστια αυτην αλλα στη γειτονια κανεις δεν με νικουσε!!!!!!!
το θυμαστε???
ετσι το εβαλα απο αντιδραση για το σουμποτεοαυτο ηταν παιχνιδαρα τυπε
τι σουμπουτεο και μαλακιες
ετσι το εβαλα απο αντιδραση για το σουμποτεο
ειχα καταστρεψει απειρα ελατηρια!!!
to ξερω εχει κρυψει ολοκληρο το μπερναμπεουεχει η λιλκα κρυμμενο ενα ξερεις που........
to ξερω εχει κρυψει ολοκληρο το μπερναμπεου
αξεχαστο φιλε !!!!!απειρες ωρες σπαταλουσα για την αρρωστια αυτην αλλα στη γειτονια κανεις δεν με νικουσε!!!!!!!
το θυμαστε???
αυτο ηταν παιχνιδαρα τυπε
τι σουμπουτεο και μαλακιες
Φιλε,τοτε που ημασταν εμεις πιτσιρικια τα παιχνιδια ηταν ακριβα και λιγα εν συγκρισει με σημερα...Σημερα τα πιτσιρικια ειναι τυχερα,γιατι τα παιχνιδια ειναι παμφθηνα και με 1 ευρω μπορεις να παιξεις...Ασχετο αλλα θελω να το πω αυτο.......
Τις προαλλες ημουν με το φιλαρακι μου στο νεο καταστημα που ανοιξε στο βιλλατζ παρκ με τα παιχνιδια
Για μια στιγμη δεν ξερω τι με επιασε, ενιωσα παιδι.... ηθελα να αγορασω παιχνιδια να παιξω, ασχετα αν δεν αγορασα...
Εντυπωση μου εκαναν τα ρομποτ που ειχε εκει και κατι τεραστιοι αυτοκινητοδρομοι (απωθημενο της παιδικης ηλικιας) .... και αρκετες πολυ μεγαλες συσκευασιες με ολοκληρωμενα παιχνιδια !!!!!!!
Λεω στο φιλαρακι μου .... να ειχα ενα παιδι να του ψωνιζα οτι ηθελε.... και να επαιζα κι εγω μαζι του ....
Γελαγαμε και οι δυο..... μια απο τα ιδια κι αυτος και φαινοταν !!!!!!!
Μου λεει να ξαναρθουμε να χαζεψουμε ρε (εχει μανια με τα πλειμπομπιλ αυτος)
Όντως μεγάλη αλήθεια αυτό που λεςΦιλε,τοτε που ημασταν εμεις πιτσιρικια τα παιχνιδια ηταν ακριβα και λιγα εν συγκρισει με σημερα...Σημερα τα πιτσιρικια ειναι τυχερα,γιατι τα παιχνιδια ειναι παμφθηνα και με 1 ευρω μπορεις να παιξεις...
Τοτε δεν υπηρχαν jumbo κ τετοια...
Ειχαμε το συνοικιακο παιχνιδαδικο και τρεχαν τα σαλια μας εκει,Τωρα τα μικρα μπαινουν μεσα στο jumbo και δεν ξερουν τι να παρουν,Μεχρι κ γω χαζευω οταν παω να παρω για τον ανηψιο μου τιποτα...
Βεβαια ρε συ!!!Ποιος παιδι απο τα σημερινα εχει παιξει κρυφτο,1-2-3 με τα αυτοκινητακια στο πεζοδρομιο,χαρτακια,αμπαριζα και ολα αυτα.Τι να λεμε,αλλες εποχες φιλε μου...που μου λειπουν πολυ...Όντως μεγάλη αλήθεια αυτό που λες
Αλλά εμείς είχαμε ένα μεγάλο προσόν που σπανίζει σήμερα
ΆΜΕΣΗ ΕΠΑΦΉ. ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΈΣ ΕΠΑΦΈΣ ΜΕ ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΙΆ
ΖΟΎΣΑΜΕ με λίγα λόγια!!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα να δεις !!!!!!!!!!!Βεβαια ρε συ!!!Ποιος παιδι απο τα σημερινα εχει παιξει κρυφτο,1-2-3 με τα αυτοκινητακια στο πεζοδρομιο,χαρτακια,αμπαριζα και ολα αυτα.Τι να λεμε,αλλες εποχες φιλε μου...που μου λειπουν πολυ...
Εμενα να δεις !!!!!!!!!!!