Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 909
- Εμφανίσεις 214K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ελπιζω να μην εισαι κανας γνωστος μου κατσε να κοιταξω στο πλυντηριο
Επισκέπτης
Ελπιζω να μην εισαι φιλος μου μονο!
Και μετα λενε κανε φιλους να δεις καλο.Το μονο βιτσιο που εχω απο γυναικες φιλων μου ειναι να εχουν μαγειρεψει ενα καλο φαγητο και τιποτε αλλο.
Και μετα λενε κανε φιλους να δεις καλο.Το μονο βιτσιο που εχω απο γυναικες φιλων μου ειναι να εχουν μαγειρεψει ενα καλο φαγητο και τιποτε αλλο.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ε τι με αδεια χερια θα πηγαινει;
Επισκέπτης
ε αν χεστουμε πανω μας καμια μερα θα σε φωναξουμε να τα μυρισεις!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πες μας κιολας οτι περι ορεξεως κολοκυθοπιτα να χεστω οντως πανω μου!Είναι μεγάλη καύλα να μυρίζεις και να χύνεις βρώμικα γυναικεία εσώρουχα.
Είναι μεγάλη καύλα να μυρίζεις και να χύνεις βρώμικα γυναικεία εσώρουχα.
κοιτα να δεις εχει τυχει αντρας να μυρισει το στρινγκ μολις το εβγαλα η δεν θυμαμαι καλα μπορει να ηταν και στο τελος της συνεδριας.... αλλα να τα χυνεις;; και μαλιστα τα βρωμικα; μηπως ενοεις απλως να ειναι φορεμενα;
Ρε,το οτι ειναι βρωμικα δε παει να πει οτι εχουν σκατιλα πανω..εσεις βρακι αλλαζετε οταν χεστητε πανω σας?Ελεος..
απλα σωστος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K