η να του δώσει τα λεφτά της επιχορήγησης για να έχει να πληρώνει τους δικηγόρους να τον βγάλουν πιο γρήγορα και να χρηματοδοτήσει την διαφήμιση του?
εσυ το αποκλειεις? για τιποτα μην ειστε σιγουροι
το πιο σατανικο σεναριο θα ειναι να τους αδειασε ο Στιγκας ,κατοπιν προτροπης Κασιδιαρη
απ' οσα παρακολουθω τα τελευταια χρονια,εχω κατασταλαξει οτι στην οπαδικη βαση του Κασιδιαρη εχουν εισχωρησει κομητες και οψιμα κομματοσκυλα , με σκοπο να βγουν απο την προσωπικη τους αφανεια....
αυτο υποθετω πως το εχει ψιλιαστει απο την πρωτη στιγμη ο Κασι,απλως κανει τον Κινεζο μεχρι να αποφυλακιστει...
παρα πολλοι ειναι καταφανως οπορτουνιστες και τυχοδιωκτες.... καποιοι αλλοι ειναι πραγματι ρομαντικοι....
οι περισσοτεροι ομως ειναι ψεκασμενοι,γιδοβοσκοι κλπ... να μου πεις ,τετοιοι υπαρχουν σε ολα τα κομματα....
......γνωριζω αρκετους φανατικους αντιεμβολιαστες -συνωμοσιολογους απο συριζα και νδ ! ειδικα απο συριζα.
βεβαια αυτοι ειναι ψεκασμενοι μεχρι ενος σημειου. οι οπαδοι του Κασιδιαρη το εχουν τερματισει με τις ταυτοτητες....
για να ειμαι ειλικρινης και δικαιος,δε γνωριζω αν ειναι μονο οι ψηφοφοροι των Σπαρτιατων εναντια στις νεες ταυτοτητες...
υποθετω ομως πως ολες οι σχετικες κινητοποιησεις απο αυτους θα ...εκπορευονται. γραφικοτητα διχως οριο