Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
δυστυχώς το κομμάτι του πληθυσμού (όχι μόνο στην ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο - και θα έλεγα ότι εδώ εμείς είμαστε και καλά) που έχει αριστερή, αναρχική ή ακροδεξιά φασιστική (πάει και στις 3 περιπτώσεις) ιδεολογία, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.
σαφέστατα διψήφιο αν μαζευτούν όλοι μαζί, θα έλεγα δε ότι εύκολα θα ήταν πάντα το τρίτο κόμμα εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε...
δεν κάθομαι να αναλύσω τα γιατί και πως, πολλά αναφέρθηκαν πιο πάνω, πάντως το γεγονός δεν αλλάζει ότι έτσι είναι.
όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε και προσπαθήσουμε στη ρίζα να το λύσουμε (δλδ σωστές και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ πολιτικές από τα δημοκρατικά κόμματα εξουσίας - όχι αριστερές παπαριές, καθώς και ουσιαστική παιδεία από το δημοτικό) τόσο πιο ήσυχοι θα καταφέρουμε να κοιμόμαστε...(κι όχι να "κοιμόμαστε").

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
η "πλάκα" δε είναι ότι συνήθως φασιστικές νοοτροπίες έχουν ακριβώς εκείνα τα άτομα που δεν θα έπρεπε (για χίλιους περισσότερους λόγους από τους υπόλοιπους) να έχουν....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Μπορεί να είναι 4-5.Μπορεί όμως το εν λόγω θέμα να μην είναι ξεκάθαρο?Νύχτα το πήραν το δίπλωμα της Νομικής?
Αντιλαμβανεσαι οτι η νομικη δεν ειναι θετικη επιστημη ετσι?

Δεν ξεκινας απο την ιδια αφετηρια και παντα θα καταληγεις στο ιδιο αποτελεσμα.

Ειναι γραπτα ανθρωπων τα οποια χρηζουν ερμηνειας και διαφορετικων οπτικων

Εδω συνταγματολογοι διαφωνουν μεταξυ τους για το συνταγμα. Αμα τους ακουσεις τι λεκτικες ακροβασιες λενε μπορουν να σου κανυν τη νυχτα μερα και το κρεας ψαρι. Με πολιτικες πιεσεις δε θα βρεις και 5 νομικους να λενε το χ?

Εδω ειναι ξεκαθαρο οτι προσπαθουν με νυχια και με δοντια να μην αφησουν το κασιδιαρη, ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
η "πλάκα" δε είναι ότι συνήθως φασιστικές νοοτροπίες έχουν ακριβώς εκείνα τα άτομα που δεν θα έπρεπε (για χίλιους περισσότερους λόγους από τους υπόλοιπους) να έχουν....
ο φασισμός έχει να κάνει πολύ με την νοοτροπία που έχεις πάρει από το σπίτι σου....πολλοί γονείς περνάνε τις αρρωστημένες ιδέες τους στα παιδιά τους...

και έχει να κάνει πολύ και με την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου όταν ωριμάσει....συνήθως οι φασίστες έχουν ένα φορτηγό κόμπλεξ...

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
IMG_20230701_163026.jpg

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
ο φασισμός έχει να κάνει πολύ με την νοοτροπία που έχεις πάρει από το σπίτι σου....πολλοί γονείς περνάνε τις αρρωστημένες ιδέες τους στα παιδιά τους...

και έχει να κάνει πολύ και με την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου όταν ωριμάσει....συνήθως οι φασίστες έχουν ένα φορτηγό κόμπλεξ...
ακριβώς

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
πως πάει το σκούξιμο σύντροφοι ?
τι βαθυστόχαστες αναλύσεις έχουμε ?
δεν έφτανε η εικοσιτετράποντη τσαπού πλακώσαν και οι Σπαρτιάτες ωιμέ :cry:

axaxa.jpg

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
πως πάει το σκούξιμο σύντροφοι ?
τι βαθυστόχαστες αναλύσεις έχουμε ?
δεν έφτανε η εικοσιτετράποντη τσαπού πλακώσαν και οι Σπαρτιάτες ωιμέ :cry:

axaxa.jpg
εσύ τύπε τι πιστεύεις για να γίνει κάποιος φασίστας παίζει ρόλο η επιρροή του οικογενειακού περιβάλλοντος ή αρκεί το ότι την έχει σαν ζαρωμένο μακαρόνι?

ποια είναι η γνώμη σου :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
εσύ τύπε τι πιστεύεις για να γίνει κάποιος φασίστας παίζει ρόλο η επιρροή του οικογενειακού περιβάλλοντος ή αρκεί το ότι την έχει σαν ζαρωμένο μακαρόνι?

ποια είναι η γνώμη σου :coffee:
γιατί δεν βρίσκεις έναν με αράπικη να μη σκούζεις ?
Ειδικά μετά την εικοσιτετράποντη χωνεύεις και ανακόντα , άνοιξες :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
γιατί δεν βρίσκεις έναν με αράπικη να μη σκούζεις ?
Ειδικά μετά την εικοσιτετράποντη χωνεύεις και ανακόντα , άνοιξες :2funny:
Το νεροπίστολο το γέμισες ή θα είσαι απροετοίμαστος όταν θα χρειαστεί να υπερασπιστείς το έθνος?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
λες να χάσουμε σύντροφε ?
δεν κερδάμε ? κλάμα ? :cry:

τι να σου πω ρε τύπε...εγώ κερδίζω αρκετά....

μπορεί γιαυτό να μη χρειάζομαι εθνικιστές και φασίστες να τορπιλίζουν βάρκες για να μου δώσουν νόημα στη ζωη....:confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
τι να σου πω ρε τύπε...εγώ κερδίζω αρκετά....

μπορεί γιαυτό να μη χρειάζομαι εθνικιστές και φασίστες να τορπιλίζουν βάρκες για να μου δώσουν νόημα στη ζωη....:confused:
γούστο σου τύπε να κερδίζεις πολλά από καμιά μκο του συριζα που κουβαλάει λαθροεγκληματίες
Εγώ προτιμώ να πηγαίνουν οι φόροι μου σε αυτούς που υπερασπίζονται την ασφάλεια της κάθε Μυρτούς και Αντζέλικας,
στο Λιμενικό και τους συνοριοφύλακες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
γούστο σου τύπε να κερδίζεις πολλά από καμιά μκο του συριζα που κουβαλάει λαθροεγκληματίες
Εγώ προτιμώ να πηγαίνουν οι φόροι μου σε αυτούς που υπερασπίζονται την ασφάλεια της κάθε Μυρτούς και Αντζέλικας,
στο Λιμενικό και τους συνοριοφύλακες
Για την ώρα οι φόροι σου πηγαίνουν στα ταξίδια του προθυπουργικού ζεύγους και στα μπόνους του Δ.Σ. της ΔΕΗ...αλλά αφού ψήφισες νδ αυτά δεν σε πειράζουν οπότε όλα κομπλέ.

επίσης έχω ένα πολύ δυνατό προέσθημα ότι όταν λες φόρους εννοείς τα 40 ευρώ το μήνα του ΦΜΥ που δίνεις από τα μεικτά σου :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Για την ώρα οι φόροι σου πηγαίνουν στα ταξίδια του προθυπουργικού ζεύγους και στα μπόνους του Δ.Σ. της ΔΕΗ...αλλά αφού ψήφισες νδ αυτά δεν σε πειράζουν οπότε όλα κομπλέ.

επίσης έχω ένα πολύ δυνατό προέσθημα ότι όταν λες φόρους εννοείς τα 40 ευρώ το μήνα του ΦΜΥ που δίνεις από τα μεικτά σου :2funny:
ωραίος ταξικός αγωνιστής είσαι !!!:2funny:
ειρωνεύεσαι τη φτωχολογιά , σα δε ντρέπεσαι ρεβιζιονιστή :2funny:

Μήπως πρέπει να θυμηθείς τίποτα σχετικό με το υπερταμείο και τα 99 χρόνια του πρώην αρχηγού σου ? :embarrased:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
ωραίος ταξικός αγωνιστής είσαι !!!:2funny:
ειρωνεύεσαι τη φτωχολογιά , σα δε ντρέπεσαι ρεβιζιονιστή :2funny:

Μήπως πρέπει να θυμηθείς τίποτα σχετικό με το υπερταμείο και τα 99 χρόνια του πρώην αρχηγού σου ? :embarrased:
ποιος ταξικός αγωνιστής ρε τύπε εγώ πιστεύω μόνο στα ευρώ και στα βυζιά της μαρίας μπακοδήμου :confused:

δεν έχω αρχηγούς και τέτοια εγώ...κατουράω και τους συριζαίους, και τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες....αλλά πιο πολύ από όλους κατουράω τους φασίστες και τους νεοναζί :piss:

γενικά πρέπει να πίνω λιγότερα νερά :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
μπορείς να μου βρεις γραμμένη ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? ή να μου πεις σε ένα χρονικό σημείο του βίντεο που εξέφρασε πολιτική θέση?

Ούτε μια.....αυτός δεν έχει πολιτική άποψη...υπάρχει για να διαφημίζεται ο κασιδιάρης και η νέα δημοκρατία.....

τι θα δούμε? αφού δεν έχουν θέσεις...έχω από περιέργεια ακούσει και άλλη μια συνέντευξη που μίλαγε ο υπεθυνος για τα οικονομικά....σα να μιλάει ένας άσχετος στο καφενείο.....δεν έλεγε τίποτα...κλασική περίπτωση αντιπολίτευσης που είναι εκεί μόνο για την βουλευτική αποζημίωση και για να ψηφίζει όχι σε όλα
Στο βίντεο που λές μήπως δεν εξέφρασε πολιτική θέση γιατί δεν ρωτήθηκε ; Οι περισσότερες ερωτήσεις (η σχεδόν όλες) είχαν να κάνουν με το αν και πως συνδέονται με τον Κασιδιάρη.

Επίσης σε κάποιο σημείο είπαν οτι δεν υπάρχουν οι θέσεις του κόμματος στο σάιτ (όπως μάλλον ορθά δεν υπάρχουν αφου το παραδέχτηκε και ο ίδιος) και οτι δεν υπάρχει ούτε μια συνέντευξη. Συνέντευξη υπάρχει όμως , απλά είναι στο youtube. Στην οποία απο οτι θυμάμαι εκφράζει και πολιτικές θέσεις , το οποίο συμβαίνει γιατί δέχεται και τις κατάλληλες ερωτήσεις ... πράγμα που δεν συνέβει στον ΑΝΤ1.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.080
Πόντοι
3.656
Στο βίντεο που λές μήπως δεν εξέφρασε πολιτική θέση γιατί δεν ρωτήθηκε ; Οι περισσότερες ερωτήσεις (η σχεδόν όλες) είχαν να κάνουν με το αν και πως συνδέονται με τον Κασιδιάρη.

Επίσης σε κάποιο σημείο είπαν οτι δεν υπάρχουν οι θέσεις του κόμματος στο σάιτ (όπως μάλλον ορθά δεν υπάρχουν αφου το παραδέχτηκε και ο ίδιος) και οτι δεν υπάρχει ούτε μια συνέντευξη. Συνέντευξη υπάρχει όμως , απλά είναι στο youtube. Στην οποία απο οτι θυμάμαι εκφράζει και πολιτικές θέσεις , το οποίο συμβαίνει γιατί δέχεται και τις κατάλληλες ερωτήσεις ... πράγμα που δεν συνέβει στον ΑΝΤ1.

Ναι γιατί αν ήθελε δεν θα μπορούσε να τις εκφράσει....αφού αυτές οι συνεντεύξεις είναι συνενοημένες ρε τύπε...ξέρει τι θα ρωτήσουν και τι θα απαντήσει...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ποιος ταξικός αγωνιστής ρε τύπε εγώ πιστεύω μόνο στα ευρώ και στα βυζιά της μαρίας μπακοδήμου :confused:

δεν έχω αρχηγούς και τέτοια εγώ...κατουράω και τους συριζαίους, και τους πασόκους και τους νεοδημοκράτες....αλλά πιο πολύ από όλους κατουράω τους φασίστες και τους νεοναζί :piss:

γενικά πρέπει να πίνω λιγότερα νερά :confused:
καλά μην ανεβάζεις πίεση ,φέρνει συχνοουρία
Τι βλέπεις στο κόμμα ? σε ξαναρώτησα ,
Αχτσιόγλου ή καροτάκιας είναι ικανότερος για την αντιδεξιά-αντιφασιστική αντεπίθεση ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom