θα τον ξυρίσουμε με μαρμελάδα τον κομιτατζήΞυρισμενος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπαρτιάτες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Βασικά εγώ τον Πρωθυπουργό άκουσα να μιλάει για ντεμεκ και γνήσιους.εξαρτάται ποιός το λέει αγαπητέ ,
΄Ελληνας ή λαθρολάγνος
Έλληνας ή λαμόγιο
Έλληνας ή κατσαπλιάς με γραβάτα ή άπλυτος
Βάλε τον σε όποια κατηγορία θέλεις. Δεν τραβαω κανένα ζόρι.
ας λέει ό,τι θέλει ,όλοι μαζί τουΒασικά εγώ τον Πρωθυπουργό άκουσα να μιλάει για ντεμεκ και γνήσιους.
Βάλε τον σε όποια κατηγορία θέλεις. Δεν τραβαω κανένα ζόρι.
αρκεί να βυθίζει καμιά καραβιά λαθροεισβολέων συστηματικά
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά
Όχι, αν βυθίζει καράβι συστηματικά και χάνονται μερικές εκατοντάδες ψυχές δεν είμαστε όλοι μαζί του.ας λέει ό,τι θέλει ,όλοι μαζί του
πάρτους σπίτι σου τύπε, στρώστους και ένα χαλί στο σαλόνι σου να προσεύχονται στον αλλάχΌχι, αν βυθίζει καράβι συστηματικά και χάνονται μερικές εκατοντάδες ψυχές δεν είμαστε όλοι μαζί του.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.133
- Πόντοι
- 3.656
έχεις δει από κοντά να βυθίζουν καμιά καράβια να καταλάβεις αν έχεις τα άντερα να το αντέξεις?ας λέει ό,τι θέλει ,όλοι μαζί του
σου έλειψε η μία καραβιά ?έχεις δει από κοντά να βυθίζουν καμιά καράβια να καταλάβεις αν έχεις τα άντερα να το αντέξεις?
δεν βολεύτηκες με τόσους που έχουν κουβαληθεί ?
Αυτές τις πίπες τις εχω βαρεθεί. Δε θα τους πάρω σπίτι μου, δεν πιστεύω ότι η χώρα μου χωραει όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν ανεξελεγκτα, αλλά δεν είμαι τόσο σκατοψυχος που να απαιτώ να βυθίζει το κράτος καράβια με εκατοντάδες νεκρούς ως αποτέλεσμα και να επικροτώ κιόλας.πάρτους σπίτι σου τύπε, στρώστους και ένα χαλί στο σαλόνι σου να προσεύχονται στον αλλάχ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.133
- Πόντοι
- 3.656
αφού αυτή είναι η σωστή τακτική γιατί δεν πας εθελοντής στο λιμενικό να πατάς εσύ την εκπυρσοκρότηση και να βλέπεις μάνες και παιδάκια με τεμαχισμένα χέρια και πόδια να πνίγονται?σου έλειψε η μία καραβιά ?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
δεκτο να μην ερθουν ή να γινει απελαση, απαραδεκτο να πεθαινουν και να πανηγυριζεις.σου έλειψε η μία καραβιά ?
Αμα η κυβερνησαρα ειναι τοσο καλη, ας πραξει τα δεοντα για να μην ερχονται, ή αν ερχονται ως "ναυαγοι", να στελνονται πισω.
Εχουν τα αρχιδια οι δικοι μας να ασκησουν πιεσεις οπου χρειαζεται;
Ή θα γυρισουμε στο μεσαιωνα με μαζικες εκτελεσεις;
παπαριές καμαρωτές , μάρθα βούρτση modeΑυτές τις πίπες τις εχω βαρεθεί. Δε θα τους πάρω σπίτι μου, δεν πιστεύω ότι η χώρα μου χωραει όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν ανεξελεγκτα, αλλά δεν είμαι τόσο σκατοψυχος που να απαιτώ να βυθίζει το κράτος καράβια με εκατοντάδες νεκρούς ως αποτέλεσμα και να επικροτώ κιόλας.
Δεν τους υποχρέωσε κανένας να μπούνε 700 σε ψαρόβαρκα, ούτε πόλεμο έχουν ,ούτε τους κυνηγά ο κακός καπιταλιστής
μάλλον τα κομμένα πέη θες να πείςαφού αυτή είναι η σωστή τακτική γιατί δεν πας εθελοντής στο λιμενικό να πατάς εσύ την εκπυρσοκρότηση και να βλέπεις μάνες και παιδάκια με τεμαχισμένα χέρια και πόδια να πνίγονται?
διότι γυναικόπαιδα είναι ένα σε κάθε 10χίλιαρο ούγκανων
Σκατοψυχίας το ανάγνωσμα.παπαριές καμαρωτές , μάρθα βούρτση mode
Δεν τους υποχρέωσε κανένας να μπο΄θνε 700 σε ψαρόβαρκα, ούτε πόλεμο έχουν ,ούτε τους κυνηγά ο κακός καπιταλιστής
Κι αφού δεν τους υποχρέωσε κανείς να μπουν 700 σε ψαρόβαρκα, ας τους βυθίζει το λιμενικό σε διεθνή ύδατα, με κρατική εντολή, για να πανηγυρίζει ο κάθε σκατοψυχος στη θέα των πνιγμένων.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.133
- Πόντοι
- 3.656
ναι ακόμα πιο εύκολο για σένα τότε...μάλλον τα κομμένα πέη θες να πείς
διότι γυναικόπαιδα είναι ένα σε κάθε 10χίλιαρο ούγκανων
γιατί περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα αφού είναι το ορθό και το πατριωτικο
γιατί δεν πας στα σύνορα να βυθίσεις εσύ κανένα καΐκι και περιμένεις τους άλλους να πάρουν για σένα την ευθύνη?
πατριώτης δεν είσαι?
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ουτε να βυθιζει κανεις καραβια πρεπει, ουτε να αφηνει να ερχονται ανεξελεγκτα.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι σε οσους τελικα ερχονται να υπαρχουν ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ. Τοσο απλα και ξεκαθαρα.
Κατι που δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση σημερα.
Μετα ομως θα εχουμε και το αλλο.
<Δωσε σε ολους σπιτια, ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα. Αλλιως τι θελετε; Εξεγερσεις και αναταραχες οπως στη Γαλλια;>
Ετσι βεβαια η κατασταση απλως διαιωνιζεται.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι σε οσους τελικα ερχονται να υπαρχουν ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ. Τοσο απλα και ξεκαθαρα.
Κατι που δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση σημερα.
Μετα ομως θα εχουμε και το αλλο.
<Δωσε σε ολους σπιτια, ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα. Αλλιως τι θελετε; Εξεγερσεις και αναταραχες οπως στη Γαλλια;>
Ετσι βεβαια η κατασταση απλως διαιωνιζεται.
πανηγυρίζω για κάθε Μυρτώ ,για κάθε Αντζέλικα , για κάθε σφαγμένο πιτσιρικά,για κάθε Καντάρηδεκτο να μην ερθουν ή να γινει απελαση, απαραδεκτο να πεθαινουν και να πανηγυριζεις.
Αμα η κυβερνησαρα ειναι τοσο καλη, ας πραξει τα δεοντα για να μην ερχονται, ή αν ερχονται ως "ναυαγοι", να στελνονται πισω.
Εχουν τα αρχιδια οι δικοι μας να ασκησουν πιεσεις οπου χρειαζεται;
Ή θα γυρισουμε στο μεσαιωνα με μαζικες εκτελεσεις;
που ΔΕΝ βιάστηκε και πολτοποιήθηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ βιάστηκε και σταγγαλίστηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ πετάχτηκε στον γκρεμό από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ σφαγιάστηκε για μια κάμερα αφήνοντας ορφανή την οικογένεια του για χάρη λαθροεισβολέων
και τι ξέρεις τι κάνω εγώ ή ο καθένας ?ναι ακόμα πιο εύκολο για σένα τότε...
γιατί περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα αφού είναι το ορθό και το πατριωτικο
γιατί δεν πας στα σύνορα να βυθίσεις εσύ κανένα καΐκι και περιμένεις τους άλλους να πάρουν για σένα την ευθύνη?
πατριώτης δεν είσαι?
αναφορά θα σου δώσουμε λαθροlover ?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
ναι φιλε σου ξαναλεω, συμφωνω, δεν χωρανε αλλοι εδω, συμφωνω, δεν ταιριαζουν πολιτισμικα και πολλοι δεν εχουν διαθεση να ενταχθουν καταλληλα. Συμφωνω, τι να σου πω; Οσο ανθρωπιστης, οσο αριστερος (αριστεριαρης), οσο τρελος κι αν νομιζεις οτι θελω να στο παιξω, σου λεω, συμφωνω.πανηγυρίζω για κάθε Μυρτώ ,για κάθε Αντζέλικα , για κάθε σφαγμένο πιτσιρικά,για κάθε Καντάρη
που ΔΕΝ βιάστηκε και πολτοποιήθηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ βιάστηκε και σταγγαλίστηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ πετάχτηκε στον γκρεμό από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ σφαγιάστηκε για μια κάμερα αφήνοντας ορφανή την οικογένεια του για χάρη λαθροεισβολέων
Αλλα εν ετει 2023 σε μια χωρα που δεν ειναι τριτοκοσμικη (και το παιζουμε και χριστιανοι), δεν μπορουμε αληθεια να βρουμε μια ειρηνικοτερη λυση απο το να τους πνιγουμε στη θαλασσα; Δηλαδη εκει τελειωνει η αριστεια μας;
Γιατι μπορει να βυθιστηκαν 1-2-10 καραβια, αλλα περασαν εκατονταδες, και με τις ευλογιες των κυβερνησεων (πληθυντικος) για να μην χρειαστει να πατησουνε ποδι στην ευρωπη που τους γλειφουν τα παπαρια, για να παρουν και λιγες μιζες, για να βολεψουν και με φτηνα εργατικα χερια τους φιλους τους, για να υπαρχει και ενας αποδιοπομπαιος τραγος για την μαζα κτλ...
Ας νομοθετησουν, ας ασκησουν πιεσεις ευρωπαικα, ας βρουν τα αρχιδια καποια στιγμη. Τοσα χρονια η ιδια καραμελα.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.133
- Πόντοι
- 3.656
αυτοί που έχουν δει μπροστά τους θάνατο όπως τον συζητάμε τώρα (και δεν είναι για το ψυχιατρείο)...ούτε το συζητάνε...ούτε το διαφημίζουν ως λύση...ούτε το διατυμπανιζουνκαι τι ξέρεις τι κάνω εγώ ή ο καθένας ?
αυτά που λες εσύ τα λένε κάτι τιμωροί του internet από τον καναπέ τους...κλασικοί γιωταδες που στο στρατό ήταν ι4 αν δεν πήραν και απαλλαγή και δεν έχουν δει από κοντά ούτε πατημένη κατσαρίδα
όποτε αν είσαι σκληρός πατριώτης και θεωρείς ότι η υπεράσπιση της πατρίδας πρέπει να γίνεται με μαζικές δολοφονίες....πήγαινε στα σύνορα να το κανείς εσύ ο ίδιος...και μόνο τότε θα μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα γιατί ο κάθε λιμενικός δεν θέλησε να πάρει στο λαιμό του 200 θανάτους.
Σιγά τα αίματα να πούμε
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.797
- Πόντοι
- 1.196
παπαρια κάνεις.. ευτυχώς δηλαδή.και τι ξέρεις τι κάνω εγώ ή ο καθένας ?