Νέα

Σπαρτιάτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
εξαρτάται ποιός το λέει αγαπητέ ,
΄Ελληνας ή λαθρολάγνος
Έλληνας ή λαμόγιο
Έλληνας ή κατσαπλιάς με γραβάτα ή άπλυτος
Βασικά εγώ τον Πρωθυπουργό άκουσα να μιλάει για ντεμεκ και γνήσιους.
Βάλε τον σε όποια κατηγορία θέλεις. Δεν τραβαω κανένα ζόρι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
Βασικά εγώ τον Πρωθυπουργό άκουσα να μιλάει για ντεμεκ και γνήσιους.
Βάλε τον σε όποια κατηγορία θέλεις. Δεν τραβαω κανένα ζόρι.
ας λέει ό,τι θέλει ,όλοι μαζί του
αρκεί να βυθίζει καμιά καραβιά λαθροεισβολέων συστηματικά
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Όχι, αν βυθίζει καράβι συστηματικά και χάνονται μερικές εκατοντάδες ψυχές δεν είμαστε όλοι μαζί του.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
Όχι, αν βυθίζει καράβι συστηματικά και χάνονται μερικές εκατοντάδες ψυχές δεν είμαστε όλοι μαζί του.
πάρτους σπίτι σου τύπε, στρώστους και ένα χαλί στο σαλόνι σου να προσεύχονται στον αλλάχ

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
έχεις δει από κοντά να βυθίζουν καμιά καράβια να καταλάβεις αν έχεις τα άντερα να το αντέξεις?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
έχεις δει από κοντά να βυθίζουν καμιά καράβια να καταλάβεις αν έχεις τα άντερα να το αντέξεις?
σου έλειψε η μία καραβιά ?
δεν βολεύτηκες με τόσους που έχουν κουβαληθεί ?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
πάρτους σπίτι σου τύπε, στρώστους και ένα χαλί στο σαλόνι σου να προσεύχονται στον αλλάχ
Αυτές τις πίπες τις εχω βαρεθεί. Δε θα τους πάρω σπίτι μου, δεν πιστεύω ότι η χώρα μου χωραει όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν ανεξελεγκτα, αλλά δεν είμαι τόσο σκατοψυχος που να απαιτώ να βυθίζει το κράτος καράβια με εκατοντάδες νεκρούς ως αποτέλεσμα και να επικροτώ κιόλας.

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
αφού αυτή είναι η σωστή τακτική γιατί δεν πας εθελοντής στο λιμενικό να πατάς εσύ την εκπυρσοκρότηση και να βλέπεις μάνες και παιδάκια με τεμαχισμένα χέρια και πόδια να πνίγονται?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
δεκτο να μην ερθουν ή να γινει απελαση, απαραδεκτο να πεθαινουν και να πανηγυριζεις.
Αμα η κυβερνησαρα ειναι τοσο καλη, ας πραξει τα δεοντα για να μην ερχονται, ή αν ερχονται ως "ναυαγοι", να στελνονται πισω.
Εχουν τα αρχιδια οι δικοι μας να ασκησουν πιεσεις οπου χρειαζεται;
Ή θα γυρισουμε στο μεσαιωνα με μαζικες εκτελεσεις;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
Αυτές τις πίπες τις εχω βαρεθεί. Δε θα τους πάρω σπίτι μου, δεν πιστεύω ότι η χώρα μου χωραει όλους αυτούς που θέλουν να έρθουν ανεξελεγκτα, αλλά δεν είμαι τόσο σκατοψυχος που να απαιτώ να βυθίζει το κράτος καράβια με εκατοντάδες νεκρούς ως αποτέλεσμα και να επικροτώ κιόλας.
παπαριές καμαρωτές , μάρθα βούρτση mode

Δεν τους υποχρέωσε κανένας να μπούνε 700 σε ψαρόβαρκα, ούτε πόλεμο έχουν ,ούτε τους κυνηγά ο κακός καπιταλιστής

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
αφού αυτή είναι η σωστή τακτική γιατί δεν πας εθελοντής στο λιμενικό να πατάς εσύ την εκπυρσοκρότηση και να βλέπεις μάνες και παιδάκια με τεμαχισμένα χέρια και πόδια να πνίγονται?
μάλλον τα κομμένα πέη θες να πείς
διότι γυναικόπαιδα είναι ένα σε κάθε 10χίλιαρο ούγκανων

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
παπαριές καμαρωτές , μάρθα βούρτση mode

Δεν τους υποχρέωσε κανένας να μπο΄θνε 700 σε ψαρόβαρκα, ούτε πόλεμο έχουν ,ούτε τους κυνηγά ο κακός καπιταλιστής
Σκατοψυχίας το ανάγνωσμα.
Κι αφού δεν τους υποχρέωσε κανείς να μπουν 700 σε ψαρόβαρκα, ας τους βυθίζει το λιμενικό σε διεθνή ύδατα, με κρατική εντολή, για να πανηγυρίζει ο κάθε σκατοψυχος στη θέα των πνιγμένων.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
μάλλον τα κομμένα πέη θες να πείς
διότι γυναικόπαιδα είναι ένα σε κάθε 10χίλιαρο ούγκανων
ναι ακόμα πιο εύκολο για σένα τότε...

γιατί περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα αφού είναι το ορθό και το πατριωτικο

γιατί δεν πας στα σύνορα να βυθίσεις εσύ κανένα καΐκι και περιμένεις τους άλλους να πάρουν για σένα την ευθύνη?

πατριώτης δεν είσαι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ουτε να βυθιζει κανεις καραβια πρεπει, ουτε να αφηνει να ερχονται ανεξελεγκτα.
Αυτο που πρεπει να γινει ειναι σε οσους τελικα ερχονται να υπαρχουν ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ. Τοσο απλα και ξεκαθαρα.
Κατι που δεν συμβαινει σε καμια περιπτωση σημερα.

Μετα ομως θα εχουμε και το αλλο.
<Δωσε σε ολους σπιτια, ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα. Αλλιως τι θελετε; Εξεγερσεις και αναταραχες οπως στη Γαλλια;>

Ετσι βεβαια η κατασταση απλως διαιωνιζεται.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
δεκτο να μην ερθουν ή να γινει απελαση, απαραδεκτο να πεθαινουν και να πανηγυριζεις.
Αμα η κυβερνησαρα ειναι τοσο καλη, ας πραξει τα δεοντα για να μην ερχονται, ή αν ερχονται ως "ναυαγοι", να στελνονται πισω.
Εχουν τα αρχιδια οι δικοι μας να ασκησουν πιεσεις οπου χρειαζεται;
Ή θα γυρισουμε στο μεσαιωνα με μαζικες εκτελεσεις;
πανηγυρίζω για κάθε Μυρτώ ,για κάθε Αντζέλικα , για κάθε σφαγμένο πιτσιρικά,για κάθε Καντάρη
που ΔΕΝ βιάστηκε και πολτοποιήθηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ βιάστηκε και σταγγαλίστηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ πετάχτηκε στον γκρεμό από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ σφαγιάστηκε για μια κάμερα αφήνοντας ορφανή την οικογένεια του για χάρη λαθροεισβολέων

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.276
Πόντοι
6.056
ναι ακόμα πιο εύκολο για σένα τότε...

γιατί περιμένεις να το κάνουν άλλοι για σένα αφού είναι το ορθό και το πατριωτικο

γιατί δεν πας στα σύνορα να βυθίσεις εσύ κανένα καΐκι και περιμένεις τους άλλους να πάρουν για σένα την ευθύνη?

πατριώτης δεν είσαι?
και τι ξέρεις τι κάνω εγώ ή ο καθένας ?
αναφορά θα σου δώσουμε λαθροlover ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
πανηγυρίζω για κάθε Μυρτώ ,για κάθε Αντζέλικα , για κάθε σφαγμένο πιτσιρικά,για κάθε Καντάρη
που ΔΕΝ βιάστηκε και πολτοποιήθηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ βιάστηκε και σταγγαλίστηκε από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ πετάχτηκε στον γκρεμό από λαθροεισβολέα
που ΔΕΝ σφαγιάστηκε για μια κάμερα αφήνοντας ορφανή την οικογένεια του για χάρη λαθροεισβολέων
ναι φιλε σου ξαναλεω, συμφωνω, δεν χωρανε αλλοι εδω, συμφωνω, δεν ταιριαζουν πολιτισμικα και πολλοι δεν εχουν διαθεση να ενταχθουν καταλληλα. Συμφωνω, τι να σου πω; Οσο ανθρωπιστης, οσο αριστερος (αριστεριαρης), οσο τρελος κι αν νομιζεις οτι θελω να στο παιξω, σου λεω, συμφωνω.

Αλλα εν ετει 2023 σε μια χωρα που δεν ειναι τριτοκοσμικη (και το παιζουμε και χριστιανοι), δεν μπορουμε αληθεια να βρουμε μια ειρηνικοτερη λυση απο το να τους πνιγουμε στη θαλασσα; Δηλαδη εκει τελειωνει η αριστεια μας;

Γιατι μπορει να βυθιστηκαν 1-2-10 καραβια, αλλα περασαν εκατονταδες, και με τις ευλογιες των κυβερνησεων (πληθυντικος) για να μην χρειαστει να πατησουνε ποδι στην ευρωπη που τους γλειφουν τα παπαρια, για να παρουν και λιγες μιζες, για να βολεψουν και με φτηνα εργατικα χερια τους φιλους τους, για να υπαρχει και ενας αποδιοπομπαιος τραγος για την μαζα κτλ...

Ας νομοθετησουν, ας ασκησουν πιεσεις ευρωπαικα, ας βρουν τα αρχιδια καποια στιγμη. Τοσα χρονια η ιδια καραμελα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.133
Πόντοι
3.656
και τι ξέρεις τι κάνω εγώ ή ο καθένας ?
αναφορά θα σου δώσουμε λαθροlover ?
αυτοί που έχουν δει μπροστά τους θάνατο όπως τον συζητάμε τώρα (και δεν είναι για το ψυχιατρείο)...ούτε το συζητάνε...ούτε το διαφημίζουν ως λύση...ούτε το διατυμπανιζουν

αυτά που λες εσύ τα λένε κάτι τιμωροί του internet από τον καναπέ τους...κλασικοί γιωταδες που στο στρατό ήταν ι4 αν δεν πήραν και απαλλαγή και δεν έχουν δει από κοντά ούτε πατημένη κατσαρίδα

όποτε αν είσαι σκληρός πατριώτης και θεωρείς ότι η υπεράσπιση της πατρίδας πρέπει να γίνεται με μαζικές δολοφονίες....πήγαινε στα σύνορα να το κανείς εσύ ο ίδιος...και μόνο τότε θα μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα γιατί ο κάθε λιμενικός δεν θέλησε να πάρει στο λαιμό του 200 θανάτους.

Σιγά τα αίματα να πούμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom