athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.307
- Πόντοι
- 12.756
μην εισαι ΠΛΕΜΠΑΣ εβαλες κατι ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ μην το χαλαςσφουγκαριζεις?
μην εισαι ΠΛΕΜΠΑΣ εβαλες κατι ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ μην το χαλαςσφουγκαριζεις?
δεν είναι έτσι....Ποιος μωρε θα κερδιζε τις εκλογες, η ΕΔΑ?
Με την Ενωση Κεντρου να εχει 48% και την ΕΡΕ 40%?
Και φουλ αντικομμουνισμο και απο τους δυο? Ελα τωρα...
κανεις πεντικιουρ?μην εισαι ΠΛΕΜΠΑΣ εβαλες κατι ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ μην το χαλας
Μπόυλινγκ περιστατικό είναιΕιχε σχεση με την κοπελα ή απλως την παρενοχλουσε ενω εκεινη δεν ηθελε?
Δεν το ξερουμε αυτο.
Αν παντως συνεβαινε το ιδιο και με κατι καθαρματακια που κανουν μπουλινγκ σε συμμαθητες τους, δεν θα με χαλαγε καθολου.
Ρε φιλε, ασε τα πολιτικα κατα μερος εσυ.Tι πιθανότητα υπάρχει να γίνει στο μέλλον κομμουνιστική επανάσταση στην Ελλάδα;
Ο Συριζα. Θα λεμε και πραγματα πασιγνωστα?δεν είναι έτσι....
Πες στα ξεφτέρια , θύμησε τους κάτι χθεσινό....
Ποιός έβαλε το νερό την ευδαπ στο υπερταμείο..αυτά είναι τα ουσιαστικά !!!
Σε έχασα ρε φίλε...χωρίς τη χούντα , να χέσω χούντα που έδωσε διαβατήριο στον παπαντρέα ,
κινδύνευες να πάρεις μεταγγραφή στο σοβιετικό μπλόκ
Πιθανότατα τώρα θα ήσουν μετανάστης σε καμιά γερμανία , να δουλεύεις φάμπρικα όπως όλοι οι άτυχοι του παραπετάσματος
Παρότρυνση στά τάνκς ένεκα Μητσοτάκη;Κάπου προς τον Γερολιμένα είδα σύνθημα σε τοίχο "Μητσοτάκης ή τανκς".
Θα το βγαλω φωτό όταν ξαναπεράσω.
Εννοει οτι θα ειχαμε κομμουνιστικο καθεστως και διωξεις αντιφρονουντων, δεν μιλαει για τις διωξεις των κομμουνιστων.Σε έχασα ρε φίλε...
Δηλαδή η δικτατορία (η χούντα) αν δεν γινόταν, θα πήγαινε κάποιος "μεταγραφή" στο Ανατολικό Μπλοκ;
Δηλαδή πριν από την δικτατορία (χούντα) δεν έπαιρναν αυτή την "μεταγραφή";
Καμια σχεση ομως, ετσι?Παρότρυνση στά τάνκς ένεκα Μητσοτάκη;
Ναι, έχει κομμουνιστικό καθεστώς όσο εγώ είμαι αστροναύτης και παππάς μαζί...Ρε φιλε, ασε τα πολιτικα κατα μερος εσυ.
Εσυ δεν ησουν που δεν ηξερες οτι η Κινα εχει κομμουνιστικο καθεστως και γκουγκλαρισες για να το βρεις και μας το ανακοινωσες κιολας με καταπληξη?
Τύπε εισαι απο αυτους που τους ρωτανε τι εγινε 25 Μαρτιου και απαντουν "ειπαμε το οχι στους Ιταλους?"Τύπε είναι κριτήριο το ότι δεν ξέρω μια χώρα σε άλλη ήπειρο τι πολίτευμα έχει; Και γιατί να ξέρω και από πού πχ;
Ναι τύπε, κομμουνιστικο καθεστως εχει, οταν υπαρχει ΕΝΑ κομμα και δεν υπαρχουν πολυκομματικες εκλογες. Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?Ναι, έχει κομμουνιστικό καθεστώς όσο εγώ είμαι αστροναύτης και παππάς μαζί...
Το πάει μέσω Λαμίας και επιστημονικής φαντασίας, γι΄αυτό δεν το κατάλαβα...Εννοει οτι θα ειχαμε κομμουνιστικο καθεστως και διωξεις αντιφρονουντων, δεν μιλαει για τις διωξεις των κομμουνιστων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμια σχεση ομως, ετσι?
Δεν πειραζει, μαθε να ανεχεσαι και καμια ειρωνία, ειναι σκληρο το γηπεδο εδω περα, καλο θα σου κανειE ειρωνία τζάμπα. Για μια κινα όλα αυτά.
Δεν ξέρω κινέζικα γτ να ξέρω το πολίτευμά τους.
Επίσης πιο πολύ για χούντα κανονική κάνει παρά για κομμουνισμό, μη ξανα αναφέρω τα αίσχη τους
Ναι ρε Αλέξανδρε, φασισμός είναι που κοινωνικοοικονομικά λειτουργεί εντελώς ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ και με όρους ελεύθερης οικονομίας και αγοράς...Τύπε εισαι απο αυτους που τους ρωτανε τι εγινε 25 Μαρτιου και απαντουν "ειπαμε το οχι στους Ιταλους?"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τύπε, κομμουνιστικο καθεστως εχει, οταν υπαρχει ΕΝΑ κομμα και δεν υπαρχουν πολυκομματικες εκλογες. Τι δεν καταλαβαινεις ακριβως?
Τι με νοιαζει εμενα πώς λειτουργει η αγορα τους?Ναι ρε Αλέξανδρε, φασισμός είναι που κοινωνικοοικονομικά λειτουργεί εντελώς ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ και με όρους ελεύθερης οικονομίας και αγοράς...
Απλώς πολιτειακά (και συνταγματικά) συντήρησαν το προηγούμενο καθεστώς...
Πότε λες;Kαι Ρωσία έτσι ήταν ή εφαρμόστηκε στη πράξη ο κομμουνισμός;
Τύπε μηπως να πας για μεσημεριανο? Περασε η ωραKαι Ρωσία έτσι ήταν ή εφαρμόστηκε στη πράξη ο κομμουνισμός;
αυτά να λες που έχουν βάση κ είναι αληθινά !!!!Ο Συριζα. Θα λεμε και πραγματα πασιγνωστα?
Αυτο ειναι το αξιοπεριεργο, κατηγορουν τα διαφορα τρολ οτι θα ιδιωτικοποιησει η ΝΔ το νερο, κατι που ειναι μονο στη φαντασια τους, και παραβλεπουν οτι ο Συριζα ηταν αυτος που εβαλε την ΕΥΔΑΠ στο υπερταμειο, απο όπου την ΕΒΓΑΛΕ η ΝΔ
μεταφορικά είναι η "μεταγραφή" ..Σε έχασα ρε φίλε...
Δηλαδή η δικτατορία (η χούντα) αν δεν γινόταν, θα πήγαινε κάποιος "μεταγραφή" στο Ανατολικό Μπλοκ;
Δηλαδή πριν από την δικτατορία (χούντα) δεν έπαιρναν αυτή την "μεταγραφή";
Α θα ξεκινησεις συζητηση.Πότε λες;
Το 1917;