Επισκέπτης
αυτο δεν παιζεται με τιποτε ρε..εντελως κουζουλο ειναι..καπου πρεπει να το εχουμε παρτουζωσει αλλα ντρεπεται να το ομολογησει..μην ασχολειστε μαζι του..Φορτσάτο σε βλέπω.
Παρέλαβες????
αυτο δεν παιζεται με τιποτε ρε..εντελως κουζουλο ειναι..καπου πρεπει να το εχουμε παρτουζωσει αλλα ντρεπεται να το ομολογησει..μην ασχολειστε μαζι του..Φορτσάτο σε βλέπω.
Παρέλαβες????
Ρε μαγκες τι λεμε τωρα Υπαρχει Ομαδα στον Πλανητη που ΔΕΝ πουλαει?????Τι μισός ΠΑΟ? Μόνο? Από κωλοφαρδία μας έκατσε και ήρθε στον σύλλογο αυτό το παλικάρι το φιλότιμο, η ψυχούλα. Μεγάλη προσωπικότητα φιλαράκι(θα τον εκτιμήσουνε στο μέλλον όπως όλους τους αξιόλογους) και μεγάλη υπόθεση που ήρθε στον ΠΑΟ. Σε ομάδα που δεν παίζει με σύστημα που του ταιριάζει, που δεν έχει Μίετσελ δίπλά του, με ανθέλληνα προπονητή που δεν τον βάζει, και όμως αυτός το κεφάλι κάτω και τσιμουδιά.
Ας μην πουλήσει φίλε ο πρόεδρος και το ΔΣ. Ας επενδύσει στα παιδιά, ας τα βοηθήσει με καλούς προπονητές(ο Σάντος σε αυτό είναι πολύ καλός), με έμπειρους παίχτες δίπλα τους, να μάθουν, να εξελιχτούν, να αγαπήσουν τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένα σωματείο και ειδικότερα σωματεία με συναίσθημα, όπως ο ΠΑΟΚ. Θυμάσαι τον Μπασινά δίπλα στον Σόουζα? Τέτοια θέλει.
ΟΛΕΣ οι Ομαδες του Κοσμου πουλανε....Να σε ρωτήσω εγώ ανάποδα: Υπάρχει οπαδός που θέλει να φεύγουν οι αθλητές με τους οποίους ταυτίζεται? Η Ρεάλ θα πουλήσει τον Ραούλ? Και χάλιας και να σέρνεται και με ένα πόδι, εκεί μια ζωή. Ο Πουγιόλ θα φύγει από την Μπάρτσα? Ο Γκιγκς από την Μαν.Γιουναν?
Απλά εμείς μάθαμε σε αυτό το μοντέλο. Αντί να παράγουν παίχτες οι μεγάλες ομάδες από τα φυτώρια, απλά αγοράζουν από τους άλλους. Win win situation μόνο για τους μεγάλους.
τον γεωργατο 2 φορες..ξεχασες τον νερι που καλλιστα μπορουμε να πουμε οτι ειναι δημιουργημα του ΘΡΥΛΟΥ αφου τον ειχαμε στην ομαδα απο 15 χρονων..και το σπουδαιοτερο..ΔΕΝ μπορεις να κρατησεις ΚΑΝΕΝΑ παικτη αν τον θελει μεγαλυτερη ομαδα..απο το να σου φυγει λοιπον σαν ελευθερος,τον πουλας & κονομας..ΟΛΕΣ οι Ομαδες του Κοσμου πουλανε....
ΟΛΕΣ!!!!
και η Ρεαλ και ΜΑν Γιουν. και ΟΛΕΣ
Και βεβαιως εχουν πουληθει και ΙΝδαλματα...
ΜΠΕΚΑΜ - ΦΙΓΚΟ
Θελεις και αλλους?
ΟΛΟΙ Πουλανε!!!
οπως ο παοκ πουλησε τον Βενετιδη ετσι και ο Ολυμπιακος τον Γεωργατο...
ΑΠΛΑ πραγματα....
ΑΚΡΙΒΩΣ....τον γεωργατο 2 φορες..ξεχασες τον νερι που καλλιστα μπορουμε να πουμε οτι ειναι δημιουργημα του ΘΡΥΛΟΥ αφου τον ειχαμε στην ομαδα απο 15 χρονων..και το σπουδαιοτερο..ΔΕΝ μπορεις να κρατησεις ΚΑΝΕΝΑ παικτη αν τον θελει μεγαλυτερη ομαδα..απο το να σου φυγει λοιπον σαν ελευθερος,τον πουλας & κονομας..
Ακριβως εκει ειναι η ουσια πουλαω βγαζω φραγκα και τα επενδυω σωστα στην ομαδα.Έγινε. Έχεις την άποψή σου(που με εκπλήσσει) και εγώ την δική μου. Δεν πουλάνε όλες και δεν πουλάνε συγκεκριμένους παίχτες.
Και τον Γκέο τον έδωσε ο δικός σου, εκ των πραγμάτων το παιδί δεν ήθελε τελικά να φύγει. Και γύρισε ο άνθρωπος και ο κόουτς ο τωρινός τον έφαγε γιατί ήταν παλικάρι από τα λίγα(δικός μας, καταλαβαίνεις) και δεν έκανε τα ρουφιανιλίκια σαν κάποιους άλλους.
Είναι ωραίο θέμα για κουβέντα πάντως αρκεί να βγούνε τα χρωματιστά γυαλιά. Πάει βαθύτερα από το [size=15pt]πουλάω, βγάζω φράγκα [/size] κλπ.
Μα δεν μιλαω Οπαδικα....Είναι ωραίο θέμα για κουβέντα πάντως αρκεί να βγούνε τα χρωματιστά γυαλιά. Πάει βαθύτερα από το πουλάω, βγάζω φράγκα κλπ.
Περίπτωση Τοροσίδη με Γιουβέντους...Μα δεν μιλαω Οπαδικα....
Εγω μιλαω ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ομαδες ....
Αλλα και προσωπικα σαν ΑΡΡΩΣΤΟΣ γαυρος που ειμαι θα σου πω την Γνωμη μου(δικη μου)
Αφου ειδα τον Γρηγορη και τον Νερι που ηταν "δικα μας " παιδια να πουλιουνται....Τοτε πουλιουνται ΟΛΟΙ...
Και στην Περιπτωση του ΝΕρι ειδικα θα σου πω οτι με την Πωληση του ο Ολυμπιακος "ξεφυγε" ΜΕταγραφικα και Οικονομικα...
Αυτο επρεπε να κανει και ο παοκ με τον Σαλπι...ΔΕΝ το εκανε και τωρα κλαιγεται γιατι αυτο ξερει να κανει!!!
Οσο για τον Ολυμπιακο ...
Ας τους Πουλησει ΟΛΟΥΣ αν αυτο θα κανει τον Ολυμπιακο να παει Μπροστα....
δεν με νοιαζουν οι παιχτες....
κι η ρεαλ για μπελουτσι..Περίπτωση Τοροσίδη με Γιουβέντους...
Στέλνουν πάλι στον αγώνα με την Τσέλσι σκάουτερ για να τον δεί.
Άμα είναι καλά τα λεφτά.....δεν θα πουληθεί?????????????
Κατω τα χερια απο τον μπελουτσι να προσφερει για κανα δυο χρονια στον Ολυμπιακο και μετα θα τον πουλησουμε.κι η ρεαλ για μπελουτσι..
Απο τώρα??κι η ρεαλ για μπελουτσι..
μα γι αυτο πηρε γκαλιτσιο..Περίπτωση Τοροσίδη με Γιουβέντους...
Στέλνουν πάλι στον αγώνα με την Τσέλσι σκάουτερ για να τον δεί.
Άμα είναι καλά τα λεφτά.....δεν θα πουληθεί?????????????
οκ.το σαββατο θα το πω στον πετρακη..αλλο???Κατω τα χερια απο τον μπελουτσι να προσφερει για κανα δυο χρονια στον Ολυμπιακο και μετα θα τον πουλησουμε.