Νέα

Σούπερ-Κλίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τι μισός ΠΑΟ? Μόνο? Από κωλοφαρδία μας έκατσε και ήρθε στον σύλλογο αυτό το παλικάρι το φιλότιμο, η ψυχούλα. Μεγάλη προσωπικότητα φιλαράκι(θα τον εκτιμήσουνε στο μέλλον όπως όλους τους αξιόλογους) και μεγάλη υπόθεση που ήρθε στον ΠΑΟ. Σε ομάδα που δεν παίζει με σύστημα που του ταιριάζει, που δεν έχει Μίετσελ δίπλά του, με ανθέλληνα προπονητή που δεν τον βάζει, και όμως αυτός το κεφάλι κάτω και τσιμουδιά.
Ας μην πουλήσει φίλε ο πρόεδρος και το ΔΣ. Ας επενδύσει στα παιδιά, ας τα βοηθήσει με καλούς προπονητές(ο Σάντος σε αυτό είναι πολύ καλός), με έμπειρους παίχτες δίπλα τους, να μάθουν, να εξελιχτούν, να αγαπήσουν τον ΠΑΟΚ. Έτσι πρέπει να λειτουργεί ένα σωματείο και ειδικότερα σωματεία με συναίσθημα, όπως ο ΠΑΟΚ. Θυμάσαι τον Μπασινά δίπλα στον Σόουζα? Τέτοια θέλει.
Ρε μαγκες τι λεμε τωρα Υπαρχει Ομαδα στον Πλανητη που ΔΕΝ πουλαει?????
Αγορασαμε τον Βενετιδη 1 δις και εχουν και Παραπονο????
Ξερεις ποσο αγορασε ο βαζελος τον Σαλπιγγιδη ????
δηλαδη ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ????????

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εξαλλου ο φερερ τα πε ολα...εμεις δωσαμε ειπε το γεναρη 150 χιλ για μεταγραφες και ο ολθμπιακος 10 εκ για το 50% του μπελουτσι..απο κει και περα τι να ασχολουμαστε ρε αδελφια..

Επισκέπτης
Μεχρι και ο Ζαγοράκης που τον έχετε θεο στην τελευταία συνέντευξη τύπου είπε πως όλοι πουλιούνται και όλοι αγοράζονται!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Να σε ρωτήσω εγώ ανάποδα: Υπάρχει οπαδός που θέλει να φεύγουν οι αθλητές με τους οποίους ταυτίζεται? Η Ρεάλ θα πουλήσει τον Ραούλ? Και χάλιας και να σέρνεται και με ένα πόδι, εκεί μια ζωή. Ο Πουγιόλ θα φύγει από την Μπάρτσα? Ο Γκιγκς από την Μαν.Γιουναν?

Απλά εμείς μάθαμε σε αυτό το μοντέλο. Αντί να παράγουν παίχτες οι μεγάλες ομάδες από τα φυτώρια, απλά αγοράζουν από τους άλλους. Win win situation μόνο για τους μεγάλους.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να σε ρωτήσω εγώ ανάποδα: Υπάρχει οπαδός που θέλει να φεύγουν οι αθλητές με τους οποίους ταυτίζεται? Η Ρεάλ θα πουλήσει τον Ραούλ? Και χάλιας και να σέρνεται και με ένα πόδι, εκεί μια ζωή. Ο Πουγιόλ θα φύγει από την Μπάρτσα? Ο Γκιγκς από την Μαν.Γιουναν?

Απλά εμείς μάθαμε σε αυτό το μοντέλο. Αντί να παράγουν παίχτες οι μεγάλες ομάδες από τα φυτώρια, απλά αγοράζουν από τους άλλους. Win win situation μόνο για τους μεγάλους.
ΟΛΕΣ οι Ομαδες του Κοσμου πουλανε....
ΟΛΕΣ!!!!
και η Ρεαλ και ΜΑν Γιουν. και ΟΛΕΣ
Και βεβαιως εχουν πουληθει και ΙΝδαλματα...
ΜΠΕΚΑΜ - ΦΙΓΚΟ
Θελεις και αλλους?
ΟΛΟΙ Πουλανε!!!
οπως ο παοκ πουλησε τον Βενετιδη ετσι και ο Ολυμπιακος τον Γεωργατο...
ΑΠΛΑ πραγματα....

Επισκέπτης
ΟΛΕΣ οι Ομαδες του Κοσμου πουλανε....
ΟΛΕΣ!!!!
και η Ρεαλ και ΜΑν Γιουν. και ΟΛΕΣ
Και βεβαιως εχουν πουληθει και ΙΝδαλματα...
ΜΠΕΚΑΜ - ΦΙΓΚΟ
Θελεις και αλλους?
ΟΛΟΙ Πουλανε!!!
οπως ο παοκ πουλησε τον Βενετιδη ετσι και ο Ολυμπιακος τον Γεωργατο...
ΑΠΛΑ πραγματα....
τον γεωργατο 2 φορες..ξεχασες τον νερι που καλλιστα μπορουμε να πουμε οτι ειναι δημιουργημα του ΘΡΥΛΟΥ αφου τον ειχαμε στην ομαδα απο 15 χρονων..και το σπουδαιοτερο..ΔΕΝ μπορεις να κρατησεις ΚΑΝΕΝΑ παικτη αν τον θελει μεγαλυτερη ομαδα..απο το να σου φυγει λοιπον σαν ελευθερος,τον πουλας & κονομας..

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παοκαρες αντι να κλαιτε ορισμενοι για το κατεστημενο της αθηνας κοιταξτε να φτιαξεται ομαδα γιατι σας βλεπω να γινεστε η τριτη ομαδα της θεσσαλονικης ηδη ο Αρης δειχνει να κανει σωστες κινησεις και να σας αφηνη πισω.
Το οτι παιζει ακομα ο ΓΧ στον παοκ δειχνει την ποιοτητα που εχεται σαν ομαδα, περαστικα σας.

KONTAROPILAFO

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα κανουν τα μπαοκια ομαδα  αλλα.............χαλλλαρααααααααα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τον γεωργατο 2 φορες..ξεχασες τον νερι που καλλιστα μπορουμε να πουμε οτι ειναι δημιουργημα του ΘΡΥΛΟΥ αφου τον ειχαμε στην ομαδα απο 15 χρονων..και το σπουδαιοτερο..ΔΕΝ μπορεις να κρατησεις ΚΑΝΕΝΑ παικτη αν τον θελει μεγαλυτερη ομαδα..απο το να σου φυγει λοιπον σαν ελευθερος,τον πουλας & κονομας..
ΑΚΡΙΒΩΣ....
αυτο λεω
βεβαια στην περιπτωση του μπαοκ και οι Ομαδες (Ολυμπιακος-βαζελος)
Πληρωσαν ενα καρο λεφτα για Σαλπι και Βενε ,,,
και τα λεφτα τα εφαγαν και τωρα κλαιγονται παλι......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έγινε. Έχεις την άποψή σου(που με εκπλήσσει) και εγώ την δική μου. Δεν πουλάνε όλες και δεν πουλάνε συγκεκριμένους παίχτες.
Και τον Γκέο τον έδωσε ο δικός σου, εκ των πραγμάτων το παιδί δεν ήθελε τελικά να φύγει. Και γύρισε ο άνθρωπος και ο κόουτς ο τωρινός τον έφαγε γιατί ήταν παλικάρι από τα λίγα(δικός μας, καταλαβαίνεις) και δεν έκανε τα ρουφιανιλίκια σαν κάποιους άλλους.

Είναι ωραίο θέμα για κουβέντα πάντως αρκεί να βγούνε τα χρωματιστά γυαλιά. Πάει βαθύτερα από το πουλάω, βγάζω φράγκα κλπ.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Έγινε. Έχεις την άποψή σου(που με εκπλήσσει) και εγώ την δική μου. Δεν πουλάνε όλες και δεν πουλάνε συγκεκριμένους παίχτες.
Και τον Γκέο τον έδωσε ο δικός σου, εκ των πραγμάτων το παιδί δεν ήθελε τελικά να φύγει. Και γύρισε ο άνθρωπος και ο κόουτς ο τωρινός τον έφαγε γιατί ήταν παλικάρι από τα λίγα(δικός μας, καταλαβαίνεις) και δεν έκανε τα ρουφιανιλίκια σαν κάποιους άλλους.

Είναι ωραίο θέμα για κουβέντα πάντως αρκεί να βγούνε τα χρωματιστά γυαλιά. Πάει βαθύτερα από το [size=15pt]πουλάω, βγάζω φράγκα [/size] κλπ.
Ακριβως εκει ειναι η ουσια πουλαω βγαζω φραγκα και τα επενδυω σωστα στην ομαδα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Είναι ωραίο θέμα για κουβέντα πάντως αρκεί να βγούνε τα χρωματιστά γυαλιά. Πάει βαθύτερα από το πουλάω, βγάζω φράγκα κλπ.
Μα δεν μιλαω Οπαδικα....
Εγω μιλαω ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ομαδες ....
Αλλα και προσωπικα σαν ΑΡΡΩΣΤΟΣ γαυρος που ειμαι θα σου πω την Γνωμη μου(δικη μου)

Αφου ειδα τον Γρηγορη και τον Νερι που ηταν "δικα μας " παιδια να πουλιουνται....Τοτε πουλιουνται ΟΛΟΙ...
Και στην Περιπτωση του ΝΕρι ειδικα θα σου πω οτι με την Πωληση του ο Ολυμπιακος "ξεφυγε" ΜΕταγραφικα και Οικονομικα...
Αυτο επρεπε να κανει και ο παοκ με τον Σαλπι...ΔΕΝ το εκανε και τωρα κλαιγεται γιατι αυτο ξερει να κανει!!!
Οσο για τον Ολυμπιακο ...
Ας τους Πουλησει ΟΛΟΥΣ αν αυτο θα κανει τον Ολυμπιακο να παει Μπροστα....
δεν με νοιαζουν οι παιχτες....

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Ο ΠΑΟΚ , το μονο που κανει εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια ειναι να κλαιγεται και να ξανα κλαιγεται .
Ομαδα ποτε θα φτιαξει δεν μας εχει πει .
Φταιει ο πλανητης ολοκληρος , ο Ολυμπιακος , ο Παο , η Αεκ ,  οΔιας που ειναι αναδρομος , ο Ζυγος που ειναι στην Αφροδιτη ...ολοι εκτος απο τον ΠΑΟΚ .

Και βλεπει ομαδες οπως πχ  Αστερας Τριπολης ...εχει ερθει απο το πουθενα ...ουτε ακουγεται , πηδαει ολες της ομαδες και φιγουραρει και ψηλα στο πινακα .
Αλλα στο Αστερα Τριπολης δουλευουν...δεν κλαινε .

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μα δεν μιλαω Οπαδικα....
Εγω μιλαω ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ομαδες ....
Αλλα και προσωπικα σαν ΑΡΡΩΣΤΟΣ γαυρος που ειμαι θα σου πω την Γνωμη μου(δικη μου)

Αφου ειδα τον Γρηγορη και τον Νερι που ηταν "δικα μας " παιδια να πουλιουνται....Τοτε πουλιουνται ΟΛΟΙ...
Και στην Περιπτωση του ΝΕρι ειδικα θα σου πω οτι με την Πωληση του ο Ολυμπιακος "ξεφυγε" ΜΕταγραφικα και Οικονομικα...
Αυτο επρεπε να κανει και ο παοκ με τον Σαλπι...ΔΕΝ το εκανε και τωρα κλαιγεται γιατι αυτο ξερει να κανει!!!
Οσο για τον Ολυμπιακο ...
Ας τους Πουλησει ΟΛΟΥΣ αν αυτο θα κανει τον Ολυμπιακο να παει Μπροστα....
δεν με νοιαζουν οι παιχτες....
Περίπτωση Τοροσίδη με Γιουβέντους...
Στέλνουν πάλι στον αγώνα με την Τσέλσι σκάουτερ για να τον δεί.
Άμα είναι καλά τα λεφτά.....δεν θα πουληθεί?????????????

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Περίπτωση Τοροσίδη με Γιουβέντους...
Στέλνουν πάλι στον αγώνα με την Τσέλσι σκάουτερ για να τον δεί.
Άμα είναι καλά τα λεφτά.....δεν θα πουληθεί?????????????
μα γι αυτο πηρε γκαλιτσιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom