Νέα

SOS !!!! Τα φώτα σας για μετάφραση ... Τι εννοεί ο ποιητής ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
μαλακες πονεσαν τα ματια μου με την αγγελια  :headbang: θα επαιρνα ορκο οτι αυτος εδω την εστειλε

αλλα τον μπουζουριασανε εμαθα   :o  

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Παραθέτω την αγγελία που έχει αναρτήσει κάποιος για γνωριμία ζευγαριού σε site κοινωνική δικτύωσης..

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

"lipon opioi stiloun diabaste psaxno na kano trio ego giannis i me kopela ok alla meta pou erxete sofi theloume i trioi 4ada me opoious kano an thelete kalos alios min stelnete"
ειναι πολυ απλο ρε συ...
λοιπον οποιοι στειλουν να διαβασουν, ψαχνω να κανω τριο εγω.... ο Γιαννης ειναι κοπελα, οκ???  αλλα μετα που θα ερθει η σοφη θελουμε οι τρεις τετραδα, οι οποιοι να εχουν κανο. Αν θελετε καλως.... αλλιως μην στελνετε.....

μεταφραση xpapad

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Καλα τα εχει γραψει αλλα.... να ... ειχε παρασιτα και λιγο κυμα....αμα ταχει τσουξει και λιγακι....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
ειναι πολυ απλο ρε συ...
λοιπον οποιοι στειλουν να διαβασουν, ψαχνω να κανω τριο εγω.... ο Γιαννης ειναι κοπελα, οκ???  αλλα μετα που θα ερθει η σοφη θελουμε οι τρεις τετραδα, οι οποιοι να εχουν κανο. Αν θελετε καλως.... αλλιως μην στελνετε.....

μεταφραση xpapad
Εγω εχω άλλη αποψη...Λοιπόν οποιοι θέλουν να στείλουν,διαβάστε!Ψάχνω να κάνω τρίο.Εγώ ο γιάννης ειμαι κοπέλα οκ?(gay)
αλλά μετα θα ερθει και η Σόφι(άλλος πουστης;πιθανον).Θέλουμε τρίο ή 4αδα,με όποιους κάνω(μας κανουν και τα δυο δηλαδη),αν θέλετε(κι εσεις να συμμετεχετε)καλώς,αλλιώς μην στέλνετε!
Ε,πως σας φάνηκε:grin:octora στη μαλακία έτσι;

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Εγω εχω άλλη αποψη...Λοιπόν οποιοι θέλουν να στείλουν,διαβάστε!Ψάχνω να κάνω τρίο.Εγώ ο γιάννης ειμαι κοπέλα οκ?(gay)
αλλά μετα θα ερθει και η Σόφι(άλλος πουστης;πιθανον).Θέλουμε τρίο ή 4αδα,με όποιους κάνω(μας κανουν και τα δυο δηλαδη),αν θέλετε(κι εσεις να συμμετεχετε)καλώς,αλλιώς μην στέλνετε!
Ε,πως σας φάνηκε:grin:octora στη μαλακία έτσι;
Ειναι απορίας αξιον που δεν ετέθη νωρίτερα στο τραπέζι του νήματος να αποφανθεί τελικα το σωμα των συναγωνιστων γιατι αναδυεται μια νέα διάσταση στο ολο θέμα μια πισω οπτική γωνία θα έλεγα ακριβέστερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom