Παραθέτω την αγγελία που έχει αναρτήσει κάποιος για γνωριμία ζευγαριού σε site κοινωνική δικτύωσης..
Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου
"lipon opioi stiloun diabaste psaxno na kano trio ego giannis i me kopela ok alla meta pou erxete sofi theloume i trioi 4ada me opoious kano an thelete kalos alios min stelnete"
ειναι πολυ απλο ρε συ... λοιπον οποιοι στειλουν να διαβασουν, ψαχνω να κανω τριο εγω.... ο Γιαννης ειναι κοπελα, οκ??? αλλα μετα που θα ερθει η σοφη θελουμε οι τρεις τετραδα, οι οποιοι να εχουν κανο. Αν θελετε καλως.... αλλιως μην στελνετε.....
ειναι πολυ απλο ρε συ... λοιπον οποιοι στειλουν να διαβασουν, ψαχνω να κανω τριο εγω.... ο Γιαννης ειναι κοπελα, οκ??? αλλα μετα που θα ερθει η σοφη θελουμε οι τρεις τετραδα, οι οποιοι να εχουν κανο. Αν θελετε καλως.... αλλιως μην στελνετε.....
Εγω εχω άλλη αποψη...Λοιπόν οποιοι θέλουν να στείλουν,διαβάστε!Ψάχνω να κάνω τρίο.Εγώ ο γιάννης ειμαι κοπέλα οκ?(gay)
αλλά μετα θα ερθει και η Σόφι(άλλος πουστης;πιθανον).Θέλουμε τρίο ή 4αδα,με όποιους κάνω(μας κανουν και τα δυο δηλαδη),αν θέλετε(κι εσεις να συμμετεχετε)καλώς,αλλιώς μην στέλνετε!
Ε,πως σας φάνηκεoctora στη μαλακία έτσι;
Εγω εχω άλλη αποψη...Λοιπόν οποιοι θέλουν να στείλουν,διαβάστε!Ψάχνω να κάνω τρίο.Εγώ ο γιάννης ειμαι κοπέλα οκ?(gay)
αλλά μετα θα ερθει και η Σόφι(άλλος πουστης;πιθανον).Θέλουμε τρίο ή 4αδα,με όποιους κάνω(μας κανουν και τα δυο δηλαδη),αν θέλετε(κι εσεις να συμμετεχετε)καλώς,αλλιώς μην στέλνετε!
Ε,πως σας φάνηκεoctora στη μαλακία έτσι;
Ειναι απορίας αξιον που δεν ετέθη νωρίτερα στο τραπέζι του νήματος να αποφανθεί τελικα το σωμα των συναγωνιστων γιατι αναδυεται μια νέα διάσταση στο ολο θέμα μια πισω οπτική γωνία θα έλεγα ακριβέστερα