Νέα

SOS !!!! Τα φώτα σας για μετάφραση ... Τι εννοεί ο ποιητής ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα analskipper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Παραθέτω την αγγελία που έχει αναρτήσει κάποιος για γνωριμία ζευγαριού σε site κοινωνική δικτύωσης..

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

"lipon opioi stiloun diabaste psaxno na kano trio ego giannis i me kopela ok alla meta pou erxete sofi theloume i trioi 4ada me opoious kano an thelete kalos alios min stelnete"

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.993
Πόντοι
4.375
Παραθέτω την αγγελία που έχει αναρτήσει κάποιος για γνωριμία ζευγαριού σε site κοινωνική δικτύωσης..

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

"lipon opioi stiloun diabaste psaxno na kano trio ego giannis i me kopela ok alla meta pou erxete sofi theloume i trioi 4ada me opoious kano an thelete kalos alios min stelnete"

απλο  ειναι ρε συ  τρεις το λαδι,τρεις το ξυδι ..........    εξι το λαδοξυδο.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
  Ακριβής μετάφραση: Καθυστερημένος που δεν έχει κάνει ποτέ σέξ, ψάχνει ακόμα πιο καθυστερημένο για να κάνει σέξ μαζί του.

OP
OP
analskipper

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
   Ακριβής μετάφραση: Καθυστερημένος που δεν έχει κάνει ποτέ σέξ, ψάχνει ακόμα πιο καθυστερημένο για να κάνει σέξ μαζί του.

χμμμ ... λες αυτή να είναι η κεντρική ιδέα ?  :2funny: :2funny: :2funny:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
   Ακριβής μετάφραση: [size=13pt]Καθυστερημένος[/size] που δεν έχει κάνει ποτέ σέξ, ψάχνει ακόμα πιο καθυστερημένο για να κάνει σέξ μαζί του.

... μπορείς να το πεις και ευγενικά σαν "μη γράφων σωστά ελληνικά"

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

θελει να πει:οποιοι στειλουν διαβαστε,ψαχνω ατομο για τριο,εγω ο γιαννης και η κοπελα μου,μετα θα ερθει η σοφι για 4αδα,για οποιον κανω αν θελεται καλως αλλιος μη στελεται

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.672
Πόντοι
26.141
θελει να πει:οποιοι στειλουν διαβαστε,ψαχνω ατομο για τριο,εγω ο γιαννης και η κοπελα μου,μετα θα ερθει η σοφι για 4αδα,για οποιον κανω αν θελεται καλως αλλιος μη στελεται
na σου απονεμηθει το μεταφραστικο διπλομα αλαμπουρνεζικων!!!!!!!μπραβο τσακαλι εισαι :grin: :grin: :grin:
οντως αυτο εννοουσε

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα
Μεγάλε,
Απάντησε του:
"File ime mesa, na ti vroume parea oi eksi mas, ego analskiper, prota xyno ego, meta i kopela, esy tha vlepis na goustaris, an thes tin pezis monos, ego den akoumbao psoles, amaksi polla aloga exo, me dynato stereo kai woofer, kaseta Mazonakis, kalokairi pao Mykono, ola kala, gia xara magges. Kanonise kai pes mou".

Θα τσιμπήσει.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

καταρχήν αυτός δεν είναι Έλληνας
δεύτερον ψάχνει για κορόιδο για να κάνει παρτούζα με το φιλαράκι του το ότι θα έρθει μετά η Σοφή και οι 3 θα γίνουν 4 είναι εντελώς μούφα
όπως και να έχει μην ασχολείσαι δεν αξίζει

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
na σου απονεμηθει το μεταφραστικο διπλομα αλαμπουρνεζικων!!!!!!!μπραβο τσακαλι εισαι :grin: :grin: :grin:
οντως αυτο εννοουσε
τοσα χρονια μαλακας λες να μην ξερω να μεταφραζω μαλακιες ειναι η ιδικοτητα μου :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μεγάλε,
Απάντησε του:
"File ime mesa, na ti vroume parea oi eksi mas, ego analskiper, prota xyno ego, meta i kopela, esy tha vlepis na goustaris, an thes tin pezis monos, ego den akoumbao psoles, amaksi polla aloga exo, me dynato stereo kai woofer, kaseta Mazonakis, kalokairi pao Mykono, ola kala, gia xara magges. Kanonise kai pes mou".

Θα τσιμπήσει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
analskipper

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Μεγάλε,
Απάντησε του:

Θα τσιμπήσει.

:rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1

φιλε εχει κανενα τηλεφωνο να παρουμε η και με αυτο δεν εβγαλες ακρη;παντως ξερω να μεταφραζω και τηλεφωνα(π.χ.......σταση69,δυο κουλουρια πανω κατω,δυο κουλουρια κανονικα,τα 3 του καραμπελα δυο φορες,το μπαστουνι του κυρ τακη και δυο κουλουρια χωρις  σουσαμι ειναι το τηλεφωνο:6980033100)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εάν καταλάβει κάποιος και βγάλει νόημα...ας μου πει κι εμένα διότι αρχίζω και αμφιβάλω για τη νοημοσύνη μου   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μαλλον καποιος ηπιε πολυ πριν γραψει την αγγελια!  :grin:

hopelessly_drunk.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Και μονο που την εψαξες την αγγελια και την ποσταρες εδω καλα κανεις και αμφιβαλεις τυπε.

OP
OP
analskipper

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Και μονο που την εψαξες την αγγελια και την ποσταρες εδω καλα κανεις και αμφιβαλεις τυπε.

Σιγά μην είχα σκοπό να ασχοληθώ νε τέτοιο τύπο.

Απλά και μόνο το έβαλα εδώ για εγκυκλοπεδική ενημέρωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom