Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάνεις πλάκα, αλλά θα σου απαντήσω σοβαρά. Η Βιταμίνη C φωτολύεται μέσα σε 10 λεπτά. Καμία πορτοκαλάδα / λεμονάδα εμπορίου δεν έχει μέσα της Βιταμίνη C. Εγώ κάνω το εξής, κι έχω 7 χρόνια να αρρωστήσω. Μόλις νιώσω ότι κάτι με τριγυρίζει, αρχίζω τη θεραπεία που μου είπε πριν εφτά χρόνια μια Γερμανίδα, σύζυγος συναδέλφου, ότι ήταν η μόδα τότε στη χώρα της. Δεν νομίζω να είναι Placebo, αφού κανένα κρύωμα δεν έχει προχωρήσει. Με το που νιώσεις ότι δεν είσαι καλά, παίρνεις ένα χιλιάρι C, ανά δύο ώρες, συνολικά πέντε μέσα σε μια μέρα. Μέχρι τώρα δούλεψε, αλλά επειδή ο κατάσταση με τον Κορωναιό είναι σίγουρα πιο επικίνδυνη, έχω κάνει βελτιώσεις. Πρώτα από όλα, πίνω κάθε μέρα (μαζί με το πρωινό μου) μια Lanes C 500 βραδείας αποδέσμευσης. Πριν βγω για μπουρδελότσαρκα, στίβω ένα πορτοκάλι και πίνω μια χιλιάρα. Σε δύο ώρες ξαναστίβω ένα πορτοκάλι και πίνω μια χιλιάρα. Τις δύο επόμενες μέρες παίρνω πέντε χιλιάρια, ένα ανά δύο ώρες, Ταυτόχρονα με το χυμό ενός πορτοκαλιού, ο οργανισμός ξεγελιέται και απορροφά καλύτερα τη βιταμίνη, αφού στο χυμό υπάρχουν τα ανάλογα έκδοχα. Ελπίζω να τη γλυτώσω αν έρθω σε επαφή με τον καινούριο ιό, δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο