pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Να μην σου πω και τον ευακαλυπτο!!!!!!οκ βλεπω οτι ο κωστης κουναει λιγο την αχλαδια
Να μην σου πω και τον ευακαλυπτο!!!!!!οκ βλεπω οτι ο κωστης κουναει λιγο την αχλαδια
ποια αχλαδια;πλατανο 300 ετων κουναει ο παιχτηςοκ βλεπω οτι ο κωστης κουναει λιγο την αχλαδια
ποια αχλαδια;πλατανο 300 ετων κουναει ο παιχτης
Διαβασε το όλο και μετά θα σου κανουμε ερωτησεις!!!!!!!
μονο με ευγενικα,σπουδαγμενα,ομορφα αγορια τυπεοκ βλεπω οτι ο κωστης κουναει λιγο την αχλαδια
Μην τον απασχολεις τωρα διαβάζειςμονο με ευγενικα,σπουδαγμενα,ομορφα αγορια τυπε
ναι αλλα τωρα δεν ειναι εδω,τον πηρε ο αβραμης και εχουν παει για καφεβλεπω μπηκε και ο σφε ωχ θα πεθανω σημερα
ποια αχλαδια;πλατανο 300 ετων κουναει ο παιχτης
παλι του αναστεναζε ο κηπαρχης? :Sναι αλλα τωρα δεν ειναι εδω,τον πηρε ο αβραμης και εχουν παει για καφε
δεν εχω αποψη ακομα,κατσε να μας πει πως πηγε το γευμα με τον ηρακλη
Λοιπον λεω να ανοιξουμε ενα poll να δουμε τι πιστευουν ολοι..ειναι πουστοπαιδο η οχι??
Εμεις ξερουμε οτι ειναι πουστης.
Λοιπον λεω να ανοιξουμε ενα poll να δουμε τι πιστευουν ολοι..ειναι πουστοπαιδο η οχι??
Σε πιάνω αδιαβαστοςδεν εχω αποψη ακομα,κατσε να μας πει πως πηγε το γευμα με τον ηρακλη
ειναι σε εξελιξη ...δεν εχω αποψη ακομα,κατσε να μας πει πως πηγε το γευμα με τον ηρακλη
πιστευω οτι δεν τον εχει αφησει σε ησυχια,απλα ο σφε ειναι ντροπαλος και δεν θελει να τον εκθεσειπαλι του αναστεναζε ο κηπαρχης? :S
ειναι γευμα εργασιας τυπε?ειναι σε εξελιξη ...
Εμεις ξερουμε οτι ειναι πουστης.
Αυτος το μαθαίνει τωρα ταίζοντας τον Ηρακλη!
γιατι τελειωσε το γευμα;Σε πιάνω αδιαβαστος
Ελα τον Σεπτέμβρη παλι!
ε τοτε να βαλουμε αλλο poll..θα τον φυστυκωσει αποψε ο Ηρακλης? Ναι η οχι?
ε τοτε να βαλουμε αλλο poll..θα τον φυστυκωσει αποψε ο Ηρακλης? Ναι η οχι?