Αγαπητοι συναγωνιστες, συμμεριζομενος την δυσκολη εποχη που διανυουμε, και την αναγκη ολων σας για ποιοτικο σεξ σε σχετικα λογικες τιμες, δινω την κατωθι συμβουλη, παιρνοντας πανω μου την ευθυνη της δηλωσης κατα 100%
ΜΗ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!
Το δηλωνω τοσο απολυτα και κατηγορηματικα, διοτι πολυ απλα δεν επιδεχεται αμφισβητησης. Η περιβοητη Red Light District ειναι ενα ενδιαφερον τουριστικο θερετρο, αλλα απο κει και περα, τιποτα παραπανω. Υπερδιπλασιες τιμες και υπηρεσιες κατωτερες των ελληνικων στουντιο. Οχι αποκλειστικα λογω απροθυμιας των κοριτσιων, αλλα πρωτιστως λογω κακης πολιτικης των "ιδρυματων" σχετικα με τις παρεχομενες υπηρεσιες
Δεν θα επεκταθω περαιτερω, αναφεροντας με λεπτομερειες τη δικη μου εμπειρια, απλα να ξερετε οτι γραφω αυτο το αρθρο απο υποχρεωση απεναντι στην πολυτιμη βοηθεια του σαιτ ολα αυτα τα χρονια, και απο την αναγκη μου για μια ελαχιστη ανταποδοση σε ολους εσας που με τις κριτικες σας με κανετε καθημερινα σοφοτερο στο χωρο του "αθληματος". Εστω και 2 ανθρωποι να ξερω πως γλιτωσαν τα χρηματα και το χρονο τους στο Αμστερνταμ, ΜΗΝ πεφτοντας στην απατη της τουριστικης αυτης πορνειας μετα την αναγνωση αυτου του thread, θα μπορω να νιωθω ανακουφιση για το λιθαρακι αυτο. Και χαρα οτι κι εγω συνεβαλα σε κατι θετικο εναντι ολων των συναγωνιστων--απο τους οποιους κυριως παιρνω ολα αυτα τα χρονια, και λιγοτερο προσφερω.
Γεια και χαρα σας!