Παιδια, βαριομουνα να μπω σε λεπτομερειες, αλλα επειδη ο παραπανω φιλος αναφερθηκε στο ζητημα "no touch" που ειναι επισημη πολιτικη ολων των μπουρδελων, με ιντριγκαρισε να πω κι εγω την εμπειρια μου
Κατ'αρχας, το εψαξα πολυ το θεμα πριν γαμησω, γιατι ημουν ψιλιασμενος...Οχι επειδη καποιος με ειχε ειδοποιησει, αλλα επειδη η διαισθηση μου μου ελεγε οτι συνωστισμος, τουριστικη ατραξιον και σοβαρα γαμησια ποτε δεν πανε μαζι...
Η πρωτη στρατηγικη κινηση που εκανα, ηταν να μην παω να γαμησω μεσα στο Παρασκευοσαββατοκυριακο
Ετσι κι εγινε
Η δευτερη ηταν να κοψω φατσες, να δω ποιες φαινονται πιο "ζωντανες" και πιο ορεξατες, και να αποκλεισω ντιβες-μουναρες-βεντετες
Ετσι κι εγινε
Η τριτη ηταν να ρωτησω τα προγραμματα σε 2-3 που με ενδιεφεραν, και να πιασω λιγο κουβεντα για να δω το στυλακι τους- να τις βολιδοσκοπησω. Ρωτωντας προγραμματα, ηταν κοινη η διαπιστωση οτι ολες απεφευγαν το γλειφομουνι, και περιοριζονταν στην ατακα "blowjob-fuck", με 50 ευρω παντα. (Μετα εμαθα οτι υπαρχει κι ο περιορισμος 20 λεπτα- φιξ παντου)
Εγω ομως- ασχετος ων- νομιζα οτι θα βρω και γλειψιμο με την ιδια τιμη, και το εβαλα σκοπο... Πραγματι, μια απο αυτες που εβαλα στο ματι , διαβεβαιωσε οτι κανει γλειφομουνι (σε ολους τους τονους)
Την επομενη μερα, κι αφου με ΞΑΝΑδιαβεβαιωσε πριν μπω, περασα στα ενδοτερα.
Δωματιο στενοχωρο, υγειηνη κακη, η τυπισσα δεν εκανε μπανιο πριν και μετα απο μενα
Τεσπα, εγω της δινω 50 ευρω νομιζοντας ο μαλακας οτι θα γαμησω, θα γλειψω, κοκ...Με λιγα λογια πως θα κανω γλεντι τρικουβερτο εκει περα μεσα
Ξαπλωνω, γδυνομαι, ειμαι με την πουτσα εξω και μαλιστα καυλωμενη τερμα, παμε να ξεκινησουμε...καταλαβαινω οτι δεν θα γλειψω με το 50ευρω...Της λεω "μα μου ειπες οτι ειναι ΟΚ το γλειψιμο". Μου λεει οτι πρεπει να δωσω αλλα 50. Λεω απο μεσα μου "καλα, χεστο, μη γλειφεις"
Παει να μου παρει πιπα, παω να πιασω λιγο βυζακι (καλα,ουτε λογος για μουνι στη σταση που ηταν στημενη), τραβιεται και μου κανει "no touch,baby" "Τouch is 50"! Eκει παθαινω απανωτα εγκεφαλικα!!!! Σκεφτομαι να φυγω, αλλα αφενος εχω ηδη δωσει το 50ευρω, αφετερου ειμαι γδυμενος στο κρεβατι, και κατα τριτον φοβαμαι οτι μια τετοια ενεργεια να ζητησω τα λεφτα πισω ενω ηδη θεωρητικα εχει αρχισει το γαμησι, ισως με οδηγησει σε καποιο χαντακι....Οποτε καθομαι και το παζαρευω
"Ποσα θες για να σε αγγιζω και να κανουμε και σεξ δηλαδη?"
"100"!
Τρελαινομαι!
"Για να σε γλειψω?"
"100, χωρις αγγιγμα!"
"Δηλαδη,για κανονικο σεξ με αγγιγματα, και γλειψιμο...?" της κανω, σαστισμενος, και μην μπορωντας να καταλαβω τι σκατα μου λεει- γιατι πολυ απλα ηταν εξω απο τη λογικη μου!
"150"
Την κοιταω σαν εξωγηινος
Εχω πλεον 2 επιλογες. Ή να φυγω ησυχα χωρις να πω κουβεντα, ή να δωσω αλλα 50 για να βαλω και κανα δαχτυλο,χωρις ομως να κανω γλειφομουνι και γενικα κανενα αλλο εξτραδακι. Πραγμα εξοντωτικο, αν σκεφτει κανεις ταριφες σε αντιστοιχα ελληνικα στουντιο, και μαλιστα με χωρο 10 φορες καλυτερο/ καθαροτερο
Το παιζω μαλακας/ σε φαση "δεν καταλαβαινω-no good english " και τα τοιαυτα/ και τελικα μετα απο παζαρια πολλων λεπτων το παμε στα 100 γαμησι-γλειψιμο. Ηδη εχω υπερβει κατα 30 ευρω τον ελληνικο τιμοκαταλογο, αλλα λεω "δε γαμιεται!"
Η τυπισσα παιρνει το δευτερο 50ευρω περιλυπη που την "εριξα", και σαν βρεγμενη γατα
Αρχιζουμε ενα αθλιο γαμησι, που ηταν λες και την βιαζα. Στο τελος χυνω και στα 2 λεπτα, μου λεει ενα γεια στραβωμενη και σηκωνεται και φευγει. Εδωσα 100 ευρω για το χειροτερο γαμησι της ζωης μου, και βρεθηκα και απολογουμενος που την "εριξα"(!!!), επειδη δεν εδωσα τα 150 που ηθελε- ή τα 120 που προτεινε μετα "just for you" (επειδη μιλαγαμε απο την προηγουμενη μερα)
Αυτα για την εμπειρια που- σε αντιθεση με ο,τι λεει μια αλλη ψυχη στο forum- ΘΑ ΕΙΝΑΙ αντιστοιχη με οποιαδηποτε δικη σας, γιατι αυτο που περιγραφω δεν ειναι υποπεριπτωση αλλα ο ΚΑΝΟΝΑΣ.
Αν εχετε 200 ευρω για ενα γαμησι 20 λεπτων, πηγαιντε και θα περασετε καλα. Με 50 και 100 ομως δεν θα κανετε τιποτα, και σας διαβεβαιω επ αυτου. Αρα, να ξερετε πως με τα λεφτα κορυφαιας βιζιτας της 1 ωρας θα κανετε ενα 20λεπτο γαμησι με καποια αντιστοιχης εμφανισης...