batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
τι να πεις ειμαστε μακακες
τωρα που εκανε χριστουγεννα ο τσιπρας εκει ανεβασαν τιμες τυπεΩραίο μωρό αλλά δεν το έχουν ξεφτυλίσει λίγο με τα 150άρια? Και αν θέλεις να τελειώσει +50 και αν θες και OWO +20 και στις πιάτσες του Rio ξεκωλιάζονται για 50 δολάρια... οι καλές...!!! Κι εγώ τα έχω σκάσει δε λέω αλλά έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό... πιστεύω.
τωρα που εκανε χριστουγεννα ο τσιπρας εκει ανεβασαν τιμες τυπε
τπτ ακομη την πλησιαζω ομως να προσεχει να μην την ανακαλυψω εγω πρωτος για αυτο την περιμενο εδω να στυλει πμτι κανεις εσυ? καθαρισες η να γειρω προς τα πανω ??
Ο κάθε συναγωνιστής ξέρει τα οικονομικά του και το πόσα γουστάρει και τον παίρνει για να δώσει για μια συνεύρεση, αλλά επειδή θυμάμαι μια περίοδο που οι λατίνες πρωτοεμφανίζονταν δειλά δειλά στα λημέρια μας και είχαν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις, της τάξης των 200 - 250 ακόμα και 300 ευρο και στα τηλέφωνα έπεφταν αυτές οι τιμές όσπου τελικά τα 150 την ώρα έγιναν ταβάνι. Συνδυάζοντάς το με το γεγονός ότι στην πατρίδα τους αυτά τα λεφτά δεν τα βλέπουν ούτε με το κυάλι, και το ξέρω από πρώτο χέρι, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ΚΑΙ αυτές μας έχουν πιάσει κότσους! Και αναρωτιέμαι τελικά είναι τόσο ανώτερες απο ορισμένες ενχώριες τρανς? Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και από μια άποψη το διαφορετικό σε εξιτάρει χωρίς να είναι απαραίτητα ανώτερο αλλά αξίζει τόσο ξεφράγκιασμα και ειδικά τη δύσκολη αυτή εποχή που όλοι μας σχεδόν διανύουμε?
τπτ ακομη την πλησιαζω ομως να προσεχει να μην την ανακαλυψω εγω πρωτος για αυτο την περιμενο εδω να στυλει πμ
το εξωτικο και το διαφορετικο σε εξιταρει και τοτε τα φραγκα δεν ειχαμε μαθει να τα εκτιμαμε.. S_X εμεις τις καναμε να ζητανε τοσα...
ελα μου ντεΑρα εμείς θα πρέπει να τις κάνουμε να παίρνουν λιγότερα...
Αυτό το οφτοπικιαρηδες κάπου το έχω ξαναδιαβάσει εδω μέσα... τι εννοεί ο ποιητής?
off topic εκτος θεματος κλπ διοτι το θρεντ ειναι για soraya ;)
Καλό... ζητώ ταπεινά συγνώμη απο τους αναγνώστες...!
mike strats μην σου φαίνεται παράξενο. πάω καιρό με shemales απλά τόσο καιρό βαριόμουν να γράψω και μετά την soraya είπα να σηκώσω τα αστέρια μου. Αν θεωρουν οι admin πως είναι μούφα να τις σβήσουν και τελείωσε η υπόθεση. Να βοηθήσω πήγα. Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ και κάποιες φόλες που έχω φάει και τις βλέπω να μοστράρουν εδώ αλλά κάποιες το έχουν φάει το κράξιμο από άλλους και κρατιέμαι.
Όσο για το θέμα με τις τιμές, ρε παιδιά μην συγκρίνετε την Βραζιλία με την Ελλάδα. Απόσο ξέρω μόνο Ισπανία και Πορτογαλία είναι χαμηλές οι τιμές. Και Αγγλία τα τσούζουν και Ιταλία και Γαλλία που έχω πάρει. Άντε να δεχτώ πως εδώ οι περισσότερες ψωνίζονται αλλά αυτό ισχύει και για τις βιολογικές όχι μόνο τα τεχνητά.
ε ρε γλέντια που θα έχουμε στη συμπρωτεύουσα!!! προσοχή στο ροντβάιλερ.....τπτ ακομη την πλησιαζω ομως να προσεχει να μην την ανακαλυψω εγω πρωτος για αυτο την περιμενο εδω να στυλει πμ
ε ρε γλέντια που θα έχουμε στη συμπρωτεύουσα!!! προσοχή στο ροντβάιλερ.....