Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Οι 4 μεγάλοι ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
Θα γίνει της πόπης!!!
ΥΓ. Aν ήταν και οι Testament...
Θα γίνει της πόπης!!!
ΥΓ. Aν ήταν και οι Testament...
μόλις έφτιαξες το θρεντ .. έφυγα από το σπίτι, δεν ήξερα που να εκτονωθώ.. πηγα γυμναστήριο και έβγαλα όλον τον ενθουσιασμό μου.
φυσικά θα είμαι εκεί.
Υ.Γ. εγώ ήθελα τους Motorhead :/
τα ναρκωτικά εκείνων των ημερών είναι μπύρα μαζί με γκόμενες και πάλι μπύρα μαζί με γκόμενες και μεζέ "μπριζόλα" πριν και μετά το φεστιβάλ.μαγκες ναρκωτικα να ψωνισετε απο εμενα..
20% εκπτωση στα μελη του μπου..
δωστε παραγγελιες με pm στον περσονα..
μαγκες ναρκωτικα να ψωνισετε απο εμενα..
20% εκπτωση στα μελη του μπου..
δωστε παραγγελιες με pm στον περσονα..
τα ναρκωτικά εκείνων των ημερών είναι μπύρα μαζί με γκόμενες και πάλι μπύρα μαζί με γκόμενες και μεζέ "μπριζόλα" πριν και μετά το φεστιβάλ.
κανένα σάιτ για εισητήρια ξέρει κανείς (γιατί θα εξαφανιστούν γρήγορα)
ακοφτο..διαθέτει καλό πράμα το κατάστημα???
η να μην κάνω τέτοιες ερωτήσεις...?
ααα γι' αυτό έχει χαθεί αυτός τελευταία.. είναι καβάλα στο μηχανάκι και κόβει βόλτες..delivery ο δωρητης..
για μεγάλη παραγγελία να υποθέσω ότι θα γίνει κάτι καλύτερο στην τιμή. σωστά?ακοφτο..
αντεχεις???
στειλε παραγγελια εκει που εγραψα..
εγω ειμαι του προμοσιον..
logistics ο περσονας..
delivery ο δωρητης..
ναι ρε..ααα γι' αυτό έχει χαθεί αυτός τελευταία.. είναι καβάλα στο μηχανάκι και κόβει βόλτες..
μπάνιο ξέρει να κατέβει κρήτη
εξυπακουεται..για μεγάλη παραγγελία να υποθέσω ότι θα γίνει κάτι καλύτερο στην τιμή. σωστά?
θα συγκεντρώσω τις απαιτούμενες ποσότητες για την παραγγελία και θα επιστρέψω...
φιλε τωρα που γυριζει. παζαρια ΔΕΝ κανουμε, κραταμε την ποιοτητα ψηλα και δεν εχουμε περιθωρια..για μεγάλη παραγγελία να υποθέσω ότι θα γίνει κάτι καλύτερο στην τιμή. σωστά?
θα συγκεντρώσω τις απαιτούμενες ποσότητες για την παραγγελία και θα επιστρέψω...
τί εξυπακουεται ρε μαλακα ? θα επιστρεψει για παζαρια..εξυπακουεται..