Νέα

Σολωνος 80

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ggary1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukemf

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
14
Πόντοι
0
για κανονικο οχι τιποτα περιεργο εννοω

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Πέρασμα το σαββατο που μας πέρασε.μασαζ με τη σοφια.πιο νεκροφιλη πεθαίνεις.με έτριβε και επειδη εκανα αχ(ψιλο καλο ηταν) μου έλεγε σους.της ειπα τι μα άνω να μούγγαθω;εκανα παράπονα στη σεριφισα.μου ειπε την επομενη φορά να ζητήσω τη Ντίνα.πηρα απλό μασαζ.
Κατι μου λεει ομως οτι παιζει και αλλού τύπου μπάλα το μαγαζί.θα παω αυριο και θα ενημερώσω.α ρε και να ειχαμε κανα ασιατακι για μασαζ.....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Πέρασμα το σαββατο που μας πέρασε.μασαζ με τη σοφια.πιο νεκροφιλη πεθαίνεις.με έτριβε και επειδη εκανα αχ(ψιλο καλο ηταν) μου έλεγε σους.της ειπα τι μα άνω να μούγγαθω;εκανα παράπονα στη σεριφισα.μου ειπε την επομενη φορά να ζητήσω τη Ντίνα.πηρα απλό μασαζ.
Κατι μου λεει ομως οτι παιζει και αλλού τύπου μπάλα το μαγαζί.θα παω αυριο και θα ενημερώσω.α ρε και να ειχαμε κανα ασιατακι για μασαζ.....

η ντινα ειναι νοστιμη, αλλα μονο μασαζ κανει

για παραπανω ισως καποιες αλλες, ισως και οχι... εγω δεν επενδυσα τοσα πολλα δεν ηθελα να ρισκαρω

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Εκλεισα μασαζάκι στο εν λόγω ίδρυμα επειδή μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάνουν και καλό μασάζ αλλά και παίζει να έχει και τίποτα μετά..

Επειδή είμαι φαν του καλού μασαζ και τώρα ξεκίνησα να ασχολούμε με τον συνδιασμό των 2 αυτών στην Ελλάδα μίας που πάω συχνά σε ασιατικές χώρες λόγο δουλειάς οπότε ξεσπάω εκεί.. πάντα είχα την απορία όλοι όσοι λέτε πολύ καλό μασάζ τί εννοείτε? Πουτάνα με σπουδές στο μασάζ είναι δηλαδη? Πετσετούλα απο πάνω μέχρι κάτω για να είσαι ζεστός και βγάζουν έξω ένα πόδι ή ένα χέρι την φορά και κάνουν φούλ μασάζ και αν γουστάρουν για κανένα μεροκάματο προχωράνε ή απλά το κριτίριο για το καλό μασάζ είναι αν χαιδεύουν ωραία και πιέζουν και κανένα σωστό σημείο που και πού?
Γιατί αν είναι να κάνουν κανονικότατο μασάζ και στο τέλος να έχει σασπένσ αν θα στην παίξει ή αν θα τον βάλεις να πας.. Αν πάλι κάνουν καλό μασάζ και είναι σίγουρο το φικιφικι πάλι να πάς να τα συνδιάσεις και τα 2.
Αν όμως ο σκοπός σου είναι να σπρώξεις και να σε χαιδέψουν λίγο και να μην είσαι σίγουρος για το αν θα σπρώξεις τελικά και να σου μείνει μόνο το χαίδεμα... γιατί να μην διαλέξεις ένα ωραιότατο μωράκι με τα ίδια λεφτά να έρθει στον χώρο σου ή σε ένα ξενοδοχείο και να το βάλεις να σε χαιδέψει και λίγο..??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δίκιο έχεις... καλύτερα να μην πάς...

Comilfo

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
29
Πόντοι
1
Υπάρχουν διάφορες μεταξύ των στουντιο μασάζ και των κοινών στούντιο. Ο ερασιτέχνης ψαράς αν πάει για ψάρεμα με το άγχος του αποτελέσματος συνήθως αποτυγχάνει. Αν πάει με σκοπό να περάσει καλα και να χαλαρώσει έχει τις πιθανότητες με το μέρος του

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ αλλά είπα κάτι τελείως διαφορετικό..

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Πήγα τελικά πριν μερικές μέρες. Είχα δεί τις προσφορές που ξεκινάγαν απο 17 ευρώ αλλά όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι προγράμματα έχει μου είπε τα 80ευρα κοπέλες τζακούζια κλπ. Πάω λοιπόν και εγώ μπαίνω μέσα και βλέπω εκτώς απο την σερίφισσα να έρχετε μία κοπέλα ανέκφραστη και αδιάφορη. Λέω αυτή θα είναι ελέυθερη μόνο οπότε για να μην σκάσω το 80ευρω για κάποια που δεν μου έκανε κούκου λέω την λέξη προσφορά. Εκέινη την ώρα ακούω φασαρία απο πίσω γυρνάω και τι να δώ.. 3-4 κοπέλες είχαν βγάλει κεφάλι και βλέπαν. Τώρα λέω.. την πατήσαμε παίξτο μαλάκας μπές για μασάζ της προσφοράς και αν σαρέσει δίνεις και τα υπόλοιπα.. 

Έρχετε η "κοπέλα των προσφορών" απότι κατάλαβα γιατί όλες την ψάχναν και μου λέει στην ουσία να μπώ στο δωμάτιο γιατί περνάει κόσμος.. Τι κάνει νιάου νιάου δηλαδή για όσους λένε ότι δεν παίζει τίποτα εκει μέσα..

Πάω δωμάτιο.. ντουζάκι πετσετούλες σοβρακάκι χάρτινο παντοφλίτσες μιας χρήσης.. απο μασάζ 6/10 απο τα υπόλοιπα λίγο βυζάκι (που το είχε και μπόλικο μπόλικο) πέταξε πάνω στην μούρη μου 6-7 φορές και έντονα μάλιστα. Αν έλεγα τίποτα ίσως συνέχιζε αλλά δεν είχα καμία όρεξη γιατί ήταν και πολύ μέτρια εμφανισιακά και δεν άξιζε τα υπόλοιπα λεφτά..

Βγαίνοντας όμως πέτυχα ένα κοτνοπούτανο με σγουρό μαλλί ξανθοκόκκινο αν είδα καλά γιατί τα φώτα ήταν και χαμηλά και έπαθα την πλάκα μου! Σίγουρα θα πάω ξανά για φούλ πρόγραμμα με το συγκεκριμένο χωρίς προσφορά αυτήν την φορά..
Ξέρει κανείς ποιά είναι???????????????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Η Μαρίνα που είναι στην υποδοχή(ανηψιά της Έλενας) είναι πολύ συζητήσιμη και δεν χάνετε κάτι να της μιλήσετε...

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
366
Σε ποια κοπελα αν πας αξιζει να επενδυσεις φραγκα αλλα με καλο αποτελεσμα στο τελος. Ασ δωσει καποιος τα φωτα του

Priestnick

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
34
Πόντοι
0
Περασμα προσφατως, απο το μαγαζι. Στο τηλεφωνο οταν ρωτησα να με ενημερωσουν για τα προγραματα μου ειπαν τα γνωστα, αν εχω ξαναπαει και αν γνωριζω για τα προγραματα κτλ κτλ. Της ειπα οτι θα κοιταξω και θα το συζητησουμε απο κοντα. Οπως και εγινε πηγα απο το μαγαζι την επομενη, μιλησα με τη σεριφισα, μου ειπε οτι με 80 ευρω μπαινει η κοπελα στο χαμαμ μαζι μου. Δεν διευκρινησε βεβαια τι θα γινει στο χαμαμ η αν θα παιξει καλαμακι η εστω φραπες μετα το μασαζ. Η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν ψημενος εκεινη την ημερα να διαθεσω τετοιο ποσο, και δεν μου γυαλισε το ματι η κοπελα που ηταν εκει, οποτε διαλεξα την προσφορα με τα 20κατι ευρω με σκετο μασαζ και 20 λεπτα χαμαμ. Δεν εχω παραπονο απο την ποιοτητα του μασαζ και μπορω να πω οτι η κοπελα που δε θυμαμαι το ονομα της(σγουρομαλλ καστανη ψηλη με ωραιο κωλαρακι) με ακουμπουσε δηθεν τυχαια με τις ακρες των δαχτυλων στα αρχιδια κτλ κτλ. Ισως καποια στιγμη παω να δοκιμασω και με τα 80 την τυχη μου..

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
668
Πόντοι
96
η ντινα ειναι νοστιμη, αλλα μονο μασαζ κανει

για παραπανω ισως καποιες αλλες, ισως και οχι... εγω δεν επενδυσα τοσα πολλα δεν ηθελα να ρισκαρω

Η Ντίνα ναι, κάνει καλό μασάζ. Όταν ανεβαίνει από πάνω σου, σου χαιδεύει και τα αρχίδια με το πάνω της πατούσας απο ατύχημα υποθέτω :)
Λογικά έστω ενα φραπέ θα κάνει

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Η Ντίνα ναι, κάνει καλό μασάζ. Όταν ανεβαίνει από πάνω σου, σου χαιδεύει και τα αρχίδια με το πάνω της πατούσας απο ατύχημα υποθέτω :)
Λογικά έστω ενα φραπέ θα κάνει

Ναί όλο ατυχήματα της συμαβαίνουν αυτής της κοπέλας!! Οταν ηταν πάνω απο το κεφάλι μου και μου έκανε μασάζ μπροστά καταλάθος τα βυζιά της σκάσανε πάνω στην μούρη μου και τα πίεζε κιόλας μόνο σκαμπίλια δεν έσκασε

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ναί όλο ατυχήματα της συμαβαίνουν αυτής της κοπέλας!! Οταν ηταν πάνω απο το κεφάλι μου και μου έκανε μασάζ μπροστά καταλάθος τα βυζιά της σκάσανε πάνω στην μούρη μου και τα πίεζε κιόλας μόνο σκαμπίλια δεν έσκασε
δεν θυμαμαι καλα τα ονοματα αλλα αν η ντινα ειναι η μελαχρινη αδυνατη με το μακρυ μαλλι και πονηρο μουτρακι, τοτε κανει τα παντα ολα , πιαστε και κανα κωλο εκει που σας ψευτοχαιδευει και ολα θα παρουν το δρομο τους, μην περιμενετε να σας πουν σε αυτο το μαγαζι αν δε σε ξερουν "εισαι τρελος καυλιαρης παρε με τωρα" πρεπει να χωθειτε μονοι σας....για τα λεφτα που ζητανε βεβαια δικος σας λογαριασμος γιατι σιγουρα 3 χιλιομετρα παραπερα ειναι μιση τιμη σε ολα τα γνωστα μαγαζια και χωρις μα μου σου του..

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Εκλεισα μασαζάκι στο εν λόγω ίδρυμα επειδή μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι κάνουν και καλό μασάζ αλλά και παίζει να έχει και τίποτα μετά..

Επειδή είμαι φαν του καλού μασαζ και τώρα ξεκίνησα να ασχολούμε με τον συνδιασμό των 2 αυτών στην Ελλάδα μίας που πάω συχνά σε ασιατικές χώρες λόγο δουλειάς οπότε ξεσπάω εκεί.. πάντα είχα την απορία όλοι όσοι λέτε πολύ καλό μασάζ τί εννοείτε? Πουτάνα με σπουδές στο μασάζ είναι δηλαδη? Πετσετούλα απο πάνω μέχρι κάτω για να είσαι ζεστός και βγάζουν έξω ένα πόδι ή ένα χέρι την φορά και κάνουν φούλ μασάζ και αν γουστάρουν για κανένα μεροκάματο προχωράνε ή απλά το κριτίριο για το καλό μασάζ είναι αν χαιδεύουν ωραία και πιέζουν και κανένα σωστό σημείο που και πού?
Γιατί αν είναι να κάνουν κανονικότατο μασάζ και στο τέλος να έχει σασπένσ αν θα στην παίξει ή αν θα τον βάλεις να πας.. Αν πάλι κάνουν καλό μασάζ και είναι σίγουρο το φικιφικι πάλι να πάς να τα συνδιάσεις και τα 2.
Αν όμως ο σκοπός σου είναι να σπρώξεις και να σε χαιδέψουν λίγο και να μην είσαι σίγουρος για το αν θα σπρώξεις τελικά και να σου μείνει μόνο το χαίδεμα... γιατί να μην διαλέξεις ένα ωραιότατο μωράκι με τα ίδια λεφτά να έρθει στον χώρο σου ή σε ένα ξενοδοχείο και να το βάλεις να σε χαιδέψει και λίγο..??
Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου φίλε.Πιθανώς μερικοί από εμάς να θέλουν πότε πότε να θυμηθούν τις παλιές εποχές ,όταν στα λίγα μασατζίδικα που υπήρχαν άρχισαν δειλά δειλά να προσφέρουν και "ερωτικές υπηρεσίες"!Αρχικά τυχαία περάσματα,μετά χειροκίνητο μασαζάκι και τέλος επαφή...Είχε τότε λίγο σασπένς και αυτό δημιουργούσε διέγερση.Από τότε και μέχρι σήμερα όλα έχουν απλοποιηθεί και σε μεγάλη,πολύ μεγάλη έκταση για όλα τα γούστα και για όλα τα βαλάντια...Το λίγο μυστήριο έχει το καλό του...  

mica13

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά!!!Έχει να προτείνει κανένας καμία καλή περίπτωση στο εν λόγω ίδρυμα;;;

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
191
Πόντοι
6
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν σο χαμαμ μπαινεις γυμνος ή φορας το βρακακι μιας χρησης.

Η κοπελα μπαινει με μαγιω?

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Στο νήμα "Αναζητήσεις μασαζιούχων τεμαχίων Αθήνας" συναγωνιστης έγραψε πως η βυζαρού Βανα απο παλιο Δεριγνυ 14 δουλεύει στο Σόλωνος 80.

Δοκίμασε κάποιος μαζί της για να επιβεβαιώσει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom