Θα γραψω την εμπειρια μου απο το Σάββατο το μεσημέρι, που επισκεφτηκα για δευτερη φορά το En Relax (η προηγουμενη ηταν πριν 1 μηνα).
Μπαίνω, ήταν μια μικρή (ηλιοκαμένη) στην υποδοχή. Μου σκάναρε το pass, ήρθε η κοπέλα που θα μου έκανε μασαζ και μου είπε να περάσω μεσα. Η τύπισσα μου είχε κανει και την πρωτη φορα μασαζ. Είναι μελαχρινή, με ωραιο προσωπο (οσο μπορω να καταλαβω απο τη μασκα που φοράει), με ωραίο σώμα και χαβαλέ.
Περνάω μέσα, βγάζω τα ρούχα μου, κάνω ενα γρήγορο ντουζάκι, ξαπλώνω μπρούμητα και περιμένω. Έρχεται μετα απο 5', μου βάζει μια πετσέτα (εγώ ήμουν γυμνός), ξεκινάει το μασαζ, αποκαλύπτοντας ένα-ένα τα μέρη, αλλά πάντα κρύβοντας τα προηγούμενα. Έκανε παλι ωραιο μασαζ, μπορω να πω, το έχει παρα πολύ. Ανέβηκε μεχρι και απο πανω μου, και αρχισε να κανει κατι ωραιες κινήσεις με τα πόδια της, κτλ.
Στη συνέχεια, μου είπε να γυρίσω ανάσκελα. Γύρισα, αρχισε το μασαζακι, με ωραια περάσματα, γυρω-γυρω απο τα ευαισθητα. Σε καποια φαση, μου εκανε κατι διατάσεις, με τα ποδια πισω, στο πλαι και σε καποιες άλλες στάσεις, και καπου εκει φανερώθηκε ο ημι-σκληρος μικρός. Αφου περασαν 2,3 δευτερολεπτα, και αφου εκανε μασαζ, θυμηθηκε να το καλύψει, την ωρα που εγω σκεφτομουν "αντε, να η ευκαιρια να τον αρπαξει στο στόμα". Γενικα, μου φανηκε λιγο πιο εκδηλωτικη απο την πρωτη φορά.
Στο τέλος, με ρώτησε αν θελω να κανω και λιγο χαμαμ, αλλά της είπα "οχι". Δεν ξερω τι γινεται στο χαμμαμ, αν και απο ο,τι διαβάζω στα σχόλια, σε τρίβει η κοπέλα? Εγω νομιζα πως απλα πας και αράζεις μονος σου εκει, οπότε δεν ψηνόμουν. Αν μπορει καποιος, ας μου απαντήσει, για να το σκεφτω για την επομενη.
Η τιμή του χαλαρωτικου μασαζ ηταν στα 25ε για 1 ωρα μασαζ. Ο χώρος κανει μπαμ οτι επιτρεπει και "περισσότερα" αλλά ίσως εχω πεσει εγω σε καποια που ειναι στα "δεν" ή πρεπει να λαδώσω και αλλο τις μηχανές.