Επισκέπτης
Πιο πολυ απο περιεργια τα βλεπωΑμα αυτα γουσταρεις εσυ πασο.
Η απορια λογικη ηταν.
Πιο πολυ απο περιεργια τα βλεπωΑμα αυτα γουσταρεις εσυ πασο.
Η απορια λογικη ηταν.
Πιο πολυ απο περιεργια τα βλεπω
οκ μολις εκνευριστηκα.
Μ'αρέσει που 'αλλάζεις'. Ξέρεις πώς το λέω, μην πεις μαλακία.
λες μαλακιες γιατι ουτε με ξερεις ουτε και ερχεται σε συγκρουση με κατι που εχω πει στο παρελθον για να εχω 'αλλαξει'.
Ξέρω τι έλεγες όταν έλεγα για τα σφαγεία και τις 'φάρμες'. Εκτός κι αν τρολάρεις σε όλα τα θέματα, πάντα.
σκατα ξερεις. και εχει τεραστια διαφορα να σφαζεις αδιαφορα γιατι ειναι η δουλεια σου με το να γροθοκοπας μοσχαρια για να γουσταρεις με καμαρι μπροστα στη καμερα.
Κινεζα εβγαλε φωτογραφιες το νεκρο εμβρυο μετα απο εκτρωση
Καλη σας ορεξη....
Α ναι ξέχασα ότι τα σφαγεία κι οι φάρμες ειναι σαν τις διαφημίσεις της δέλτα και έτυχε να αποθανατιστούν μερικές άτυχες στιγμές στην κάμερα σε μερικά χιλιάδες βίντεο.
Τέσπα, παραλήρημα πάλι, σταματάω. Άκυρα τα όσα είπα.
αλλο λεω ζωον αλλο καταλαβαινεις. σκασε τωρα.
Για την κακομεταχείριση και την επίδειξη δύναμης μιλάμε κι οι δύο. Σκάμε κι οι δύο.
Α ναι ξέχασα ότι τα σφαγεία κι οι φάρμες ειναι σαν τις διαφημίσεις της δέλτα και έτυχε να αποθανατιστούν μερικές άτυχες στιγμές στην κάμερα σε μερικά χιλιάδες βίντεο.
Τέσπα, παραλήρημα πάλι, σταματάω. Άκυρα τα όσα είπα.
βασικά εσύ λες ότι σε όλες τις φάρμες συμβαίνουν αυτά που έδειξε στο βίντεο.Ή έστω η πλειοψηφία αυτών. Πάρε τα φάρμακά σου και ξαναδιατύπωσε αυτό που θες να πεις. (Α ! τσέκαρε αι καμιά ημερομηνία λήξης. Κάτι μου λέει ότι παίρνεις ληγμένα)
Πολυ παλιο τυπε μου.Ειναι ενα γαματο λεσβιακο βιντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην το δειτε αμα ειστε εξω στον δρομο η με παρεα, θα πατε να τραβηξετε μαλακια σιγουρα.