Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κάνεις διακόσιες αλλάγες σε κάθε ποστ. Ασυνάρτητη σκέψη βλέπω. Τρέμει και το χεράκι σου?
Μισο να γουγλάρω να σου τεκμηριώσω και διάγνωση.

σου λείπει η κλινική αξιολόγηση :birdman:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
αν κοιταξεις δηλωσε εξαρχεις το τι ειναι απο το πρωτο ποστ
και εχει μεινει σταθερη σε οτι εχει πει εξαρχης ο λαδακης εχει κωλοτουμπιασει 50 φορες απο την ωρα που αρχισε να τα χωνει και πλεον λεει τα ιδια με αλλα λογια γενικα ο γνωστης φενεται και αν προσεξες οτι αφορουσε την ειδικοτητα της ηταν πληρως τακμηριωμενο με τα λεγομενα της και οτι αφορουσε αλλη ειδικοτητα ειχε και παραθεση λινκ και τα σχετικα και μιλησε με βαση λεγωμενα γιατρων
σαφως ηταν πιο ενημερωμενη και πιο γνωστης απο τον λαδακη γνωστο πολιτεχνιτη(και ερημοσπιτη) το σαιτ ο οποιος απλα λεει το τι το ειπε ο φιλος του ο λοιμοξιολογος

Κι εγώ δηλώνω αστροναύτης. Προσκύνα με .

Α και χέσε με με το λαδάκη , δεν είναι ο κολλήτος μου να τον δικαιολογίσω κιόλας.

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κάνεις διακόσιες αλλάγες σε κάθε ποστ. Ασυνάρτητη σκέψη βλέπω. Τρέμει και το χεράκι σου?
Μισο να γουγλάρω να σου τεκμηριώσω και διάγνωση.

Εκτος απο ψυχολόγο συνιστώ τώρα και ψυχίατρο  :birdman:

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κιού σου ρε Μαρίγκω χιουμορίστα  Jerking Off Βάλε το μικροσκόπιο στον κώλο σου τώρα να γαργαλιστείς.

Δεν κάνω χιούμορ.Σοβαρά μιλάω.Εχεις κάποια προβληματάκια να συγκρατήσεις τον θυμό σου.Εχεις επίσης κάποια προβληματάκια με άτομα ανώτερης μόρφωσης.Γιαυτό και σου προτείνω να περάσεις απο κάποιο ψυχολόγο.Μπορεί να σε βοηθήσει.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Δεν κάνω χιούμορ.Σοβαρά μιλάω.Εχεις κάποια προβληματάκια να συγκρατήσεις τον θυμό σου.Εχεις επίσης κάποια προβληματάκια με άτομα ανώτερης μόρφωσης.Γιαυτό και σου προτείνω να περάσεις απο κάποιο ψυχολόγο.Μπορεί να σε βοηθήσει.

Δεν έχω θέμα με άτομα ανώτερης μόρφωσης. Κινούμαι σε χώρο με πολλά άτομα ανώτερης μόρφωσης και πολλά από αυτά έχουν ανώτερη μόρφωση και από τη δικιά σου. Απλά φτύνω κατάμουτρα ατομάκια σαν την πάρτη σου που νομίζουν ότι η ανώτερη τους μόρφωση τους κάνει καλύτερους ή εξυπνώτερους από κάποιους άλλους και έχουν και το θράσος να χασκογελάνε λες και κατέχουν την ανώτερη παιδεία.
Μια ψωρομικροβιολόγος είσαι  , χαλάρωσε. Κατα πάσα πιθανότητα να αναλύεις σκατά και κάτουρα , και η τόση επίδειξη εδώ μέσα να πηγάζει από αποθημένα. (κι εγώ κανω διαγνώσεις άμα λάχει  :2funny: )

Mariaq

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω θέμα με άτομα ανώτερης μόρφωσης. Κινούμαι σε χώρο με πολλά άτομα ανώτερης μόρφωσης και πολλά από αυτά έχουν ανώτερη μόρφωση και από τη δικιά σου. Απλά φτύνω κατάμουτρα ατομάκια σαν την πάρτη σου που νομίζουν ότι η ανώτερη τους μόρφωση τους κάνει καλύτερους ή εξυπνώτερους από κάποιους άλλους και έχουν και το θράσος να χασκογελάνε λες και κατέχουν την ανώτερη παιδεία.
Μια ψωρομικροβιολόγος είσαι  , χαλάρωσε. Κατα πάσα πιθανότητα να αναλύεις σκατά και κάτουρα , και η τόση επίδειξη εδώ μέσα να πηγάζει από αποθημένα. (κι εγώ κανω διαγνώσεις άμα λάχει  2funny )

Δεν ειμαι μικροβιολόγος είμαι βιολόγος.Ούτε και αυτο μπόρεσες να κατανοήσεις;;;Οι μικροβιολογοι είναι γιατροί με ειδίκευση στην βιοπαθολογία (η νεα ονομασία της ειδικότητας της μικροβιολογίας για γιατρό).

Το τι αναλύω εγώ θα πρέπει να περάσεις 4 χρονάκια απο βιολογική σχολή για να το κατανοήσεις.Κάτι που δεν νομίζω οτι προβλέπεται για σένα.Σκέφτομαι τι προβλέπεται αλλά δεν έχω όρεξη να πέσω στο επιπεδο σου και να μιλάω σαν το χειρότερο κατακάθι της κοινωνίας.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Δεν ειμαι μικροβιολόγος είμαι βιολόγος.Ούτε και αυτο μπόρεσες να κατανοήσεις;;;Οι μικροβιολογοι είναι γιατροί με ειδίκευση στην βιοπαθολογία (η νεα ονομασία της ειδικότητας της μικροβιολογίας για γιατρό).

Το τι αναλύω εγώ θα πρέπει να περάσεις 4 χρονάκια απο βιολογική σχολή για να το κατανοήσεις.Κάτι που δεν νομίζω οτι προβλέπεται για σένα.Σκέφτομαι τι προβλέπεται αλλά δεν έχω όρεξη να πέσω στο επιπεδο σου και να μιλάω σαν το χειρότερο κατακάθι της κοινωνίας.

Όπα ρε μαλάκα έχεις και επίπεδο?  :2funny: :2funny:

Στο πούτσο μας κοπελάρα μου τι είσαι! Δεν έκατσα να μελετίσω το ποιόν που λες ότι έχεις γιατί εδώ μέσα άλλο ένα καριολί που μας κάνει επίδειξη είσαι. Μπορεί να μην ξέρω τη σύνθεση των σκατών που αναλύεις εσύ , αλλά ούτε εσύ ξέρεις το γνωστικό μου αντιείμενο. Χα! 1-0 σε νίκησα αμόρφωτη  :2funny:
Τράβα πίπωνε και μόστραρε και πτυχία. Μόνο έτσι αν σε πάρει στα σοβαρά κανάς γιατρός.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
σε συ Mariaq μαθε να κανεις μια παραθεση να μπορουμε και μεις να καταλαβαινουμε σε ποιον απαντας.  :jerking:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495

:o

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην τσακώνεστε ροχαλα και μαριακιου ....

με καυλωνετε  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom