Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω θα πήγαινα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Απλα και μόνο γιατι έχει την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύει τα απαιτουμενα αντιδραστήρια για να μετράνε οι αναλυτές του σωστά (να κανει τις βαθμονομήσεις του και τα control των αντιδραστηρίων του στους χρόνους που πρέπει).

Στα ιδιωτικά μικροβιολογικα παίζει ο παράγοντας κόστος....βάλε το μυαλό σου να δουλέψει...

σωστο αυτο. δε το σκεφτομαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μ αρεσει που μερικοι τσατιζοσασταν κιολας που
δεν πηγαινα σαν το ορνιο οπου προτεινατε  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειναι μπουρδελιαρης ο μπολντεμορτ... ειναι παιδακι...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
ειναι κανεις αλλος που με διαψευδει? μονο εγω ειδα το ποστ που παρακαλαγε αλλο μελος να κοινοποιησει το πμ του? ετσι απο απορια.
Το pm μου δεν ζήταγε να με κάνουνε unmute.
Έγραφε μόνο ότι λυπάμαι για τη φράση που χρησιμοποίησα για τη νεκρή.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αυτη πρεπει να ειναι την έχει παρει ο Πυρκαυλος

εσεις ειστε θεοτρελοι.  :headbang: :headbang: :headbang:

Πηρατε αυτο το πραμα?  :-

Αρα δουλευαν και στα μπουρδελα μερικες απο αυτες... δεν την ειχα δει τη συγκεκριμενη

σκατοσπιτο του Δρακουλα δεν πατουσα ηταν πολυ κατω.
καλα,δεν ειμαι σιγουρος...ας πει και κανας αλλος...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Mπορει να το κανουν μπορει οχι. Αλλα ο HIVAIDS.GR  αλλο λεει. Το κρατος ως κρατος με τις υπηρεσιες του, πως στο κατω κατω αυτο εχει τα μεσα και την ευθυηνη για την διασφαλιση της υγειας, που ειναι σε αυτη την περιπτωση? Δεν εχει να κανει με καμια διακριση απεναντι σε μια καποια κοινοτητα, αλλα με την απτη, ωμη πραγματικοτητα.

Eντάξει ας προσέχουν και οι gay στην τελική ρε chev. Η ενημέρωση αφορά το σύνολο του πληθυσμού. Αυτοί που ζούνε, σε τίποτα σπηλιές;

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειναι κανεις αλλος που με διαψευδει? μονο εγω ειδα το ποστ που παρακαλαγε αλλο μελος να κοινοποιησει το πμ του? ετσι απο απορια.
 Εγω το ειδα. Ζηταγε συγγνωμη γι αυτο που ειπε αλλα δεν ειχε ζητησει να τον ξεμιουταρουν.

Επισκέπτης
Ρε ακούσατε τι είπε χτες ο υπεύθυνος του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Χίο? Μόνο 36 έλεγχοι για HIV έγιναν σε μπουρδέλα και ο 1 από αυτούς βγήκε θετικός (Νατάσσα). Ξέρετε πόσες άλλες θα είναι οροθετικές? Όλοι μας έχουμε πάει με κάποιες, στατιστικά είναι σχεδόν βέβαιο!

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σε pm που είχα μόλις τώρα από τον hivaids.gr δήλωσε και ζήτησε να το μέταφέρω , ότι:

"λυπάμαι για την έκφραση που χρησιμοποίησα για την νεκρή (και φυσικά την αποσύρω) αλλά έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια τον πόνο, τη θλίψη και την απελπισία που έχουν προκαλέσει οι πράξεις της σε αθώους ανθρώπους που ήθελαν να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι ένα ψέμα. Με το AIDS δεν παίζουμε."

Ας επιληφθεί κάποιος admin και ας αφαιρέσει το mute αν δέχεται τη δήλωσή του.

Αυτό είναι το ποστ για το οποίο τσακώνεστε εδώ και 1 ώρα. Τώρα πάμε παρακάτω?

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Απλα και μόνο γιατι έχει την οικονομική δυνατότητα να ξοδεύει τα απαιτουμενα αντιδραστήρια για να μετράνε οι αναλυτές του σωστά (να κανει τις βαθμονομήσεις του και τα control των αντιδραστηρίων του στους χρόνους που πρέπει).
Στα ιδιωτικά μικροβιολογικα παίζει ο παράγοντας κόστος....βάλε το μυαλό σου να δουλέψει...
Προσυπογράφω την παραπάνω δήλωση.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
λογικα τα μικροβιολογικα εχουν στη πορτα χαρτι με σφραγιδα συλλογου οπως εχουν τα νομιμα ιατρεια. αν δε σε καλυπτει αυτο ρωτησε να δεις και το πτυχιο με τι βαθμο το πηρε. ρωτα και ποιο ειναι το αγαπημενο του συγκροτημα για να αποφασισεις ορθοτερα.

Δεν μπορώ καν να θυμηθώ αν έχω δει χαρτί ή όχι, έχω κολλήσει.
Αγαπημένο συγκρότημα? Θα φάω ήττα, το έχει ένας γέρος που με κορόιδευε όση ώρα κάθησα για το σκισμένο μου τζιν. *P

ρωτησε τους αν ειναι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ISO 9001:2008...στην πορτα συνηθως βαζουν μονο το ονομα του εργαστηριου.

Thanks!

A σωστό ναι, δίκιο έχεις.
Απλά όταν πήρα τηλέφωνο με ρώτησε αν έχω τώρα κοντά επικίνδυνη επαφή, είπα όχι, και μου λέει να ξαναπάρω τηλέφωνο όταν κοπάσει όλο αυτό γιατί γίνεται χαμός. Κι ήθελα τώρα να πάω...Aπλά γιατί μ΄έπιασε μαλακία.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ναι στα δημόσια νοσκομεία που έχουν αντιδραστήρια και λεφτά, και οι υπάλληλοι έχουν όρεξει να δουλευουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιστοποίηση: η ψευδαίσθηση οτι οι πιστοποιημένες υπηρεσίες είναι οι καλύτερες,
σαν τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου  :rockon: :rockon:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Θενκς. Αυτό είναι το τεστ που κάνουν στις αιμοδοσίες?
Ναι. Αλλά στην αιμοδοσία πάμε για να δώσουμε αίμα για ένα συνάθρωπό μας που το χρειάζεται.
Δεν πάμε για να εξεταστούμε στα κρυφά για HIV επειδή ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τα εξωτερικά ιατρεία να κάνουμε ένα τεστ για HIV.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ναι. Αλλά στην αιμοδοσία πάμε για να δώσουμε αίμα για ένα συνάθρωπό μας που το χρειάζεται.
Δεν πάμε για να εξεταστούμε στα κρυφά για HIV επειδή ντρεπόμαστε να ζητήσουμε από τα εξωτερικά ιατρεία να κάνουμε ένα τεστ για HIV.
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα,δεν ειμαι σιγουρος...ας πει και κανας αλλος...

Στειλτου πμ να μπει να σας πει.
Αλλα το γραφει... την ειδα μαστουρωμενη παρολαυτα μπηκα.

Εγώ μπήκα παρόλο που η κοπέλα έμοιαζε μαστουρωμένη και είχε χαλάσει αρκετά στο πρόσωπο. Ο άλλος ξέφυγε.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πρώτα κάνουμε εξετάσεις και αν είμαστε υγειείς δίνουμε αίμα!!
Δεν χρείαζεται να κολήσουμε κ αλλούς επείδη είμαστε μαλάκες, οτι ασθένεια είναι αυτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom