Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
λυσε μου μια απορια ρε φιλε.
τι σου αρεσε σε αυτην την πατσαβουρα και αποφασισες να την γαμησεις?
και δεν σου εχει πει κανεις οτι με 20 ευρω πινεις καφε και περνεις τσιγαρα? και δεν πας να γαμησεις.
τωρα που σου εφυγε κανενα 100αρικο για εξετασεις ειναι καλυτερα?
οικονομια να κανεις σε αλλα πραγματα και οχι εκει που πας να χωσεις την πουτσα σου.
Φίλε είμαι άνθρωπος που δεν υπολογίζω το χρήμα αλλά δεν είμαι ούτε ευκατάστατος ούτε και μου περισσεύουν.Ένα μεροκάματο παίρνω όπως οι περισσότεροι...Το κόστος των εξετάσεων μου βγήκε 30 ευρώ λόγο υπερπροσφοράς από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.Αλλά και 500 να ήταν θα τα έδινα!Όταν θέλω κάτι δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος...Τσιγάρα δεν καπνίζω και καφέ δεν πίνω αλλά τα λεφτά που έδωσα στα 8 χρόνια στα μπουρδέλα είναι όσο ένα καινούριο subaru impreza με τα τούρμπο του και τα όλα του!!!Εντάξει πες με μαλάκα και το παραδέχομαι και γω για τα λεφτά που ξόδεψα σε αυτήν την πουτάνα και στις άλλες!!!Πιστεύω ο καθένας έχει δικαίωμα να επιστρέψει στην πραγματική ζωή και από δω και πέρα θα το κάνω...

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
προτου την παρεις  και δωσεις το 50αρικο δεν την ειδες?
η μηπως απο την ομορφια τις τυφλωθηκες?
πλακα μας κανετε ρε?
σας βαραει η αγαμια στον εγκεφαλο και δεν βλεπετε τι κανετε παλιομαλακες.
ευχομε τουλαχιστον να βγεις καθαρος στις εξετασεις και αλλη φορα να προσεχεις.
Ρε αδερφέ μια μουνάρα δε μπορεί να έχει δηλαδή το οτιδήποτε? Έτυχε αυτή να μην είναι πρωτοκλασάτη. Το θέμα είναι να αρχίσουν έλεγχοι και να μασται και εμείς πιο υπεύθυνοι και αφου πάμε και την κάνουμε την μαλακία να εξεταζόμασται τακτικά. Ακόμα και με γκόμενες δηλαδή ,άμα είναι κανας παίχτης και γαμεί μουνάκια νορμάλ τακτικά και εκεί προσοχή θέλει και πάντα προφύλαξη, εφόσον απο ότι φαίνεται γίνεται έξω της ανωμαλίας και ξεσκούφωτα μάλιστα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
δεν κανουμε κριτικη την γκομενα αν ηταν ομορφη και εκανε καλο γαμησι.
αλλα οσοι πηγαινανε να την γαμησουν δεν βλεπανε οτι εχει πρεζοφατσα,και ηταν πρησμενη απο τα χαπια.
αλλου και αλλου το παιζετε εξυπνοι και εκει που ειναι να ανοιξετε τα ματια σας,κοιμαστε ορθιοι.
η φωτογραφια που δημοσιευθηκε ειναι παραπληνητικη
εχει προφανως ειναι αβαφη ξενυχτησμενη ταλαπωρημενη δε λεω οτι ηταν ομορφη μη παρεξηγηθω
αλλα αυτα που λες δε διακρινωνται απο κοντα ουτε καν στη φωτο που ειδες αλλα ας το προσπερασουμε

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες και εγω μολις πειρα αποτελεμστα και ολα οκ....κοστοσ 60 ευρο για hiv, και υπατιτηδα b,c νομιζω οτι για aids μονο ειναι 25 -30 ευρω εγω προσωπικα δεν ειχα παει με την ρωσιδα αλλα ειχα δωσει κανα 4 ακαποτα (πιπα παντα) κατα τον τελευτεο χρονο,οπως και να εχει παιδια πιστευω οτι το αθλημα θα κοπει απο παρα μα παρα πολους πια και εστι πρεπει...ολοι ειχαμε την πεποθηση οτι στα ντελα κανουν ελεγχο για aids τουλαχιστον απο τη στιγμη που ο μυθος κατερεψε.....κανεις πια μαυρο.......εντελει εχουμε μαθει αν κανεις απο τουσ εξεταζομενουν εχει βγει θετικος

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε είμαι άνθρωπος που δεν υπολογίζω το χρήμα αλλά δεν είμαι ούτε ευκατάστατος ούτε και μου περισσεύουν.Ένα μεροκάματο παίρνω όπως οι περισσότεροι...Το κόστος των εξετάσεων μου βγήκε 30 ευρώ λόγο υπερπροσφοράς από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.Αλλά και 500 να ήταν θα τα έδινα!Όταν θέλω κάτι δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος...Τσιγάρα δεν καπνίζω και καφέ δεν πίνω αλλά τα λεφτά που έδωσα στα 8 χρόνια στα μπουρδέλα είναι όσο ένα καινούριο subaru impreza με τα τούρμπο του και τα όλα του!!!Εντάξει πες με μαλάκα και το παραδέχομαι και γω για τα λεφτά που ξόδεψα σε αυτήν την πουτάνα και στις άλλες!!!Πιστεύω ο καθένας έχει δικαίωμα να επιστρέψει στην πραγματική ζωή και από δω και πέρα θα το κάνω...

Καλά από τη στιγμή που τα χάρηκες δεν ήταν πεταμένα λεφτά.  :grin:

Πιστεύω ο καθένας έχει δικαίωμα να επιστρέψει στην πραγματική ζωή και από δω και πέρα θα το κάνω...

Τα βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα η αλήθεια είναι.  :P

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
«Κόκκινος» συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας με τον ιό του Aids! - Τέσσερις ακόμη ιερόδουλες βρέθηκαν με AIDS

έγραφε σε ένα blog. δεν ξέρω αν ισχύει. Υποθέτω πάντως οτι πάλι για zompie της Ομονοιας θα μιλάνε.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
καλυτερα να γαμας 2 φορες το μηνα καπου που ειναι ασφαλες, παρα να γαμας καθε εβδομαδα οποιο σκπουπιδι βρεθει μπροστα σου.
και αν αφου δεν υπολογιζεις το χρημα οπως λες,και σου αρεσει και το impreza, ξερεις αν βρεις ενα impeza που κανει 1000ευρω θα ειναι μαπα και δεν θα το αγορασεις, την πουτανα ομως πας και την γαμας με 20ευρω. εκει δεν μπορεις να καταλαβεις οτι γαμας ενα σκουπιδι? ο αλλος που δινει 100αρια και 200αρια για να γαμησι ειναι μαλακας?
τελος παντων το μαθημα να σου γινει παθημα τουλαχιστον και δινε κανενα φραγκο παραπανω οταν θες να γαμησεις.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ρε αδερφέ μια μουνάρα δε μπορεί να έχει δηλαδή το οτιδήποτε? Έτυχε αυτή να μην είναι πρωτοκλασάτη. Το θέμα είναι να αρχίσουν έλεγχοι και να μασται και εμείς πιο υπεύθυνοι και αφου πάμε και την κάνουμε την μαλακία να εξεταζόμασται τακτικά. Ακόμα και με γκόμενες δηλαδή ,άμα είναι κανας παίχτης και γαμεί μουνάκια νορμάλ τακτικά και εκεί προσοχή θέλει και πάντα προφύλαξη, εφόσον απο ότι φαίνεται γίνεται έξω της ανωμαλίας και ξεσκούφωτα μάλιστα
ρε και την σκλεναρικοβα να γαμησεις μπορεις να την πατησεις,προσοχη θελει αυτο λεμε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
παιδες και εγω μολις πειρα αποτελεμστα και ολα οκ....κοστοσ 60 ευρο για hiv, και υπατιτηδα b,c
κοντα επεσα... :grin: :grin:
υπολογιστε χονδρικα 50-60 ευρω...οσο ενα στουντιο...αλλα εδω μιλαμε για την υγεια...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παιδες και εγω μολις πειρα αποτελεμστα και ολα οκ....κοστοσ 60 ευρο για hiv, και υπατιτηδα b,c νομιζω οτι για aids μονο ειναι 25 -30 ευρω εγω προσωπικα δεν ειχα παει με την ρωσιδα αλλα ειχα δωσει κανα 4 ακαποτα (πιπα παντα) κατα τον τελευτεο χρονο,οπως και να εχει παιδια πιστευω οτι το αθλημα θα κοπει απο παρα μα παρα πολους πια και εστι πρεπει...ολοι ειχαμε την πεποθηση οτι στα ντελα κανουν ελεγχο για aids τουλαχιστον απο τη στιγμη που ο μυθος κατερεψε.....κανεις πια μαυρο.......εντελει εχουμε μαθει αν κανεις απο τουσ εξεταζομενουν εχει βγει θετικος

:)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Καλά από τη στιγμή που τα χάρηκες δεν ήταν πεταμένα λεφτά.  :grin:

Τα βλέπεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα η αλήθεια είναι.  :P
Τόσα και τόσα δώσαμε...Σε αυτά θα κολλήσουμε?!Ναι πραγματικά πήγε πολύ πίσω η ζωή μου με τις επιλογές αυτές και από θέμα οικονομικό αλλά και πολλών άλλων...Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το γλεντήσω πανηγυρικά χωρίς πόρνες αυτή την φορά!!!

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα να γαμας 2 φορες το μηνα καπου που ειναι ασφαλες, παρα να γαμας καθε εβδομαδα οποιο σκπουπιδι βρεθει μπροστα σου.
και αν αφου δεν υπολογιζεις το χρημα οπως λες,και σου αρεσει και το impreza, ξερεις αν βρεις ενα impeza που κανει 1000ευρω θα ειναι μαπα και δεν θα το αγορασεις, την πουτανα ομως πας και την γαμας με 20ευρω. εκει δεν μπορεις να καταλαβεις οτι γαμας ενα σκουπιδι? ο αλλος που δινει 100αρια και 200αρια για να γαμησι ειναι μαλακας?
τελος παντων το μαθημα να σου γινει παθημα τουλαχιστον και δινε κανενα φραγκο παραπανω οταν θες να γαμησεις.
Μόνο που η συγκεκριμένη δούλευε και σε μπουρδελο με 20, και σε στουντιο με 50 αλλά και ως κολ γκιρλ με 80.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
η φωτογραφια που δημοσιευθηκε ειναι παραπληνητικη
εχει προφανως ειναι αβαφη ξενυχτησμενη ταλαπωρημενη δε λεω οτι ηταν ομορφη μη παρεξηγηθω
αλλα αυτα που λες δε διακρινωνται απο κοντα ουτε καν στη φωτο που ειδες αλλα ας το προσπερασουμε
ναι εχεις δικιο.
αμα βαφτει η γκομενα και ντυθει θα γινει μις ρωσσια.
ρε πλακα εχετε μερικοι. αντε την γκομενα δεν την πηρες χαμπαρι,το κολοσπιτο που δουλευει,και ειναι μεσα στην βρωμια,και εχει σκατα μεχρι το ταβανι,δεν το βλεπεις? τα σεντονια τα κατουρημενα δεν σου μυριζουν?
να κοβει το μυαλο σας ρε μαλακες και να παιζει το ματι σας.
στην φωτο εσενα σου φαινετε νορμαλ η γκομενα δηλαδη?
την φατσα τις που ειναι φωσκουμενη απο τα χαπια δεν την βλεπεις?
μηπως και οι αλλες 11 σου φαινοντε και αυτες νορμαλ στις φωτο?

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Άντε σιδεροκέφαλος και συ! :grin:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Μόνο που η συγκεκριμένη δούλευε και σε μπουρδελο με 20, και σε στουντιο με 50 αλλά και ως κολ γκιρλ με 80.
ναι εχεις δικιο.
οταν εφευγε απο το μπουρδελο να παει στο στουντιο,το ειτζ εμενε στο μπουρδελο να κανει παρεα στην τσατσα,δεν το επερνε μαζι τις.
και μια που ειπα για τσατσα, για μενα πρεπει να μαζεψουν οι μπατσοι και την τσατσα,γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ηξερε η ρουφιανια οτι η ρωσσιδα ειχε ειτζ.δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ηξερε.

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παντος πιστευω οτι εχουν τρομοκρατισει τοσο κοσμο σε υπερβολικο βαθμο ,υπαρχει κυνδινος δεν λεω...αλλα οχι να εχεις κλασει μεντες ενω εχεισ χρησιμοπιησει καποτα κλπ.......αλωστε βαση επισιμων στοιχειων τα ποσοστα να κολισεις εαν πας χωρις προφυλαξη ειναι 1-100.καλα κανουν ομως και δεν το λενε γιατι ειμαστε μεγαλοι μαλακες ολοι.....το γεγονος οτι δεν εχουν επιβεβαιωσει κανεναν πελατη θετικο ακομα ειναι δειγμα...οτι μπορει να μην εχει κολησει κανενας....αλοστε ποσοι ηταν οι μαλακες που δεν εβαλαν καθολου καποτα.....20-30 η στατιστικα μπορει να μην εχει κολισει κανεις.....αλλιως δεν το ελεγαν ...εκει να δεις τρομοκρατεια...και χεζα που θα επεφτε...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ναι εχεις δικιο.
οταν εφευγε απο το μπουρδελο να παει στο στουντιο,το ειτζ εμενε στο μπουρδελο να κανει παρεα στην τσατσα,δεν το επερνε μαζι τις.
και μια που ειπα για τσατσα, για μενα πρεπει να μαζεψουν οι μπατσοι και την τσατσα,γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ηξερε η ρουφιανια οτι η ρωσσιδα ειχε ειτζ.δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ηξερε.
Οχι, σιγουρα δεν το ηξερε απλα εγκληματικα το αγνοουσε.
Ενταξει, δεν νομιζω να υπαρχει τοση ξετσιπωσια πια...

kammenos13

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εγω αλλο φοβαμαι... οτι αυτες δεν ηταν τιποτα, ενα μικρο δειγμα! ποσες ακομα θα χουν aids και θα δουλευουν κανονικοτατα στα μπουρδελα που εμεις θεωρουμε ΟΚ???
τα ακαποτα τσιμπουκια τα κοψα εδω και χρονια!! αλλο με φοβιζει!!
οταν εισαι φρεσκοξυρισμενος... 1-2ωρες πριν δλδ... υπαρχει περιπτωση να κολλησεις τπτ???

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ... ξενερωσα... ελεγχο και χαρτια κ @@... το πιστευα καταβαθος οτι ειναι για το πουτσο... αλλα τοσο ???

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
παντος πιστευω οτι εχουν τρομοκρατισει τοσο κοσμο σε υπερβολικο βαθμο ,υπαρχει κυνδινος δεν λεω...αλλα οχι να εχεις κλασει μεντες ενω εχεισ χρησιμοπιησει καποτα κλπ.......αλωστε βαση επισιμων στοιχειων τα ποσοστα να κολισεις εαν πας χωρις προφυλαξη ειναι 1-100.καλα κανουν ομως και δεν το λενε γιατι ειμαστε μεγαλοι μαλακες ολοι.....το γεγονος οτι δεν εχουν επιβεβαιωσει κανεναν πελατη θετικο ακομα ειναι δειγμα...οτι μπορει να μην εχει κολησει κανενας....αλοστε ποσοι ηταν οι μαλακες που δεν εβαλαν καθολου καποτα.....20-30 η στατιστικα μπορει να μην εχει κολισει κανεις.....αλλιως δεν το ελεγαν ...εκει να δεις τρομοκρατεια...και χεζα που θα επεφτε...
και να βγει κανενας θετικος δεν προκειτε να το μαθουμε εμεις.ουτε προκειτε να το πουνε,γιατι τοτε ειναι οτι θα τρομοκρατηθη κοσμος,και να αρχισουν μερικοι να κανουν και μαλακιες. πχ. να αυτοκτονηση κανενας απο το φοβο του.
εκτος και αν ειναι κανενας μελος του σαιτ,και μας γραψει οτι κολλησε.
παντως οσοι την γλυτωσαν εμφανιζοντε σιγα σιγα,και το καλο ειναι οτι την εχουν καταλαβει τη μαλακια τους,και φαινοντε μετανιωμενοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom