Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:
Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV μειώνεται σημαντικότατα χρησιμοποιώντας ένα προφυλακτικό.
Άλλοι τρόποι μετάδοσης του HIV είναι:
Κοινή χρήση συριγγών όταν λαμβάνεται δόση ναρκωτικών ουσιών
Μη επαγγελματικό τατουάζ και τρύπημα αυτιών κλπ.
Τυχαίες διατρήσεις με σύριγγες
Μεταγγίσεις μολυσμένου αίματος
Τοκετός
Θηλασμός

Ναι αγαπητε. Αν η γυναικα τα καταπιει και αν υπαρχει πληγη, ο αντρας αν εχει καποια ασυνεχεια στο δερμα του πεους. Απλα τα πραγματα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εdit_ Διαβασε τους κανονες, γραφουμε ελληνικα μονο
15-16 φορές?χαχαχαχαχα!Εγώ που πήγα 2000 φορές δεν τρελαίνομαι και συ με 15-16?Μην ακούω παπαριές και γελάω :2funny: !Κάνε την εξέταση να ηρεμήσης αλλά δεν έχεις τίποτα πιστεύω...

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν συμφέρει κάποιους εδώ μέσα να υποστηρίζουν ότι δεν κολλάει το AIDS
δεν πάει να πει ότι δεν κολλάει.
Μην είστε πρόβατα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ναι αγαπητε. Αν η γυναικα τα καταπιει και αν υπαρχει πληγη, ο αντρας αν εχει καποια ασυνεχεια στο δερμα του πεους. Απλα τα πραγματα.
Τα ποσοστά κινδύνου μετάδοσης του δεν είναι απόλυτα. Ο κίνδυνος μετάδοσης εξαρτάται από τον τύπο έκθεσης αλλά και από παράγοντες όπως οι ακόλουθοι:
Μολυσματικότητα: Υψηλό ιικό φορτίο αυξάνει τον κίνδυνο. Για κάθε log μείωσης του ιϊκού φορτίου, ο κίνδυνος μόλυνσης μειώνεται 2,5 φορές.
Γεννητικά, στοματικά έλκη, ΣΜΝ ή αιμορραγίες αυξάνουν τον κίνδυνο σεξουαλικής έκθεσης
Για τυχαία τρυπήματα από βελόνα το νωπό αίμα, το βαθύ τρύπημα ή η ενδοφλέβια ένεση αυξάνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του HIV
Πως να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV
Ο HIV είναι ένας ιός που μολύνει τους ανθρώπους όταν εισέρχεται στα κύτταρα του αίματος. Για να αποφύγετε τη μόλυνση με HIV, πρέπει να εμποδίσετε το αίμα, σπέρμα, κολπικό υγρό, η μητρικό γάλα κάποιου μολυσμένου ατόμου να μπει στο σώμα σας μέσω του στόματος, αιδοίου, πρωκτού, κορυφής του πέους ή πληγών του δέρματος.

Κινδυνεύω;
Κάποιες συμπεριφορές είναι περισσότερο επικίνδυνες από άλλες. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο παράγοντας επικινδυνότητα δεν είναι το άμεσο αίτιο της ασθένειας. Ο HIV προσβάλει ανθρώπους σε κάθε σημείο του φάσματος επικινδυνότητας και πολλοί άνθρωποι που θεωρούνται ώς "υψηλού κινδύνου" δεν μολύνονται ποτέ. Η κατανόηση του παράγοντα επικινδυνότητας μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα το ρίσκο σας.

Κάποιες από τις πιό επικίνδυνες συμπεριφορές είναι:
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό (κολπική ή πρωκτική) με οροθετικό άτομο ή με άτομο που δεν γνωρίζει αν είναι HIV θετικό ή αρνητικό.
Συχνή αλλαγή ερωτικών συντρόφων
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με επαγγελματίες
Σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό με χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών
Κοινή χρήση συριγγών
Χρήση μη αποστειρωμένων βελονών για τρύπημα αυτιών και τατουάζ
Κάποιες από τις λιγότερο επικίνδυνες συμπεριφορές είναι:
Σεξουαλική επαφή (κολπική ή πρωκτική) με προφυλακτικό
Στοματικός έρωτας
Άλλοι παράγοντες επικινδυνότητας
Κάποια άλλοι σεξουαλικώς μεταδιδόμενη νόσος όπως έρπης, χλαμύδια, βλενόρροια, τριχομονάδες ή ηπατίτιδα
Να έχετε πέσει θύμα βιασμού
Να έχετε κάνει έρωτα υπό την επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ
Να έχετε γεννηθεί από μητέρα που είχε HIV

Επισκέπτης
μαρακι εχω ενα φιλο με ειτζ αλλα η πουτσα του ειναι μια χαρα, τι λες να σου κανω κονε???
επαναλαμβανω μη λετε μαλακιες

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πατε καλα ε :2funny:

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ μονο σε αυτα αναφερομαι τοση ωρα, to aids μεταδιδεται απο πουλι-στομα αν υπαρχουν πληγες, στα ουλα, στομα, πεος κτλ.

Επισκέπτης

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ μονο σε αυτα αναφερομαι τοση ωρα, to aids μεταδιδεται απο πουλι-στομα αν υπαρχουν πληγες, στα ουλα, στομα, πεος κτλ.
κατι που δεν ειναι συνηθισμενο αλλωστε
για την ουλιτιδα τι εχεις να μας πεις???

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

γι΄αυτο οταν κανεις πιπες μην βαζεις δοντι, ποτε δεν ξερεις  ;)

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Έτσι είναι...
Οι υπόλοιποι μην αγχώνετε τον κόσμο άδικα...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
μαρακι εχω ενα φιλο με ειτζ αλλα η πουτσα του ειναι μια χαρα, τι λες να σου κανω κονε???
επαναλαμβανω μη λετε μαλακιες
Το βασικό είναι αν παίρνει θεραπεία. Αν παίρνει θεραπεία, ο κίνδυνος να μολύνει κάποιον άλλο μειώνεται κατά 97%.
Σημείωση: Η καπότα μειώνει τον κίνδυνο κατά 78%.

Τάδε έφη Παγκόσμιο Συνέδριο AIDS 2010.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Το θεμα παιρνει διαστασεις μεγαλες....απο την αλλη οι εκδιδομενες του δρομου ειναι πρεζακια στην πλειοψηφια τους και εκει θεριζει ετσι και αλλιως το ξερουμε....προσοχη μεγαλη απο εδω και περα...ειναι δεδομενο οτι υπαρχει ο ιος σε εξαρση...ειναι δεδομενο οτι σιγουρα κατι αλλαζει στον χαρτη της πορνειας μετα απο αυτες τις εξελιξεις...ανοιξτε τα ματια σας και να εμπιστευεστε κοπελες που ειναι καθαρες και δεν υποκιπτουν στην τρελλα του καθενα...σκουφακι σε ολες τις πραξεις και καθαρισμος της περιοχης γυρω απο το πεος πριν και μετα..καλο θα ειναι για σιγουρια η κοπελα μαζι με τον πελατη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ....

Στο εξωτερικο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...μιλαω για ισπανια,γερμανια,ολλανδια που εχω ταξιδεψει και εγω γαμησει...ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με αντισυπτικο και αφρολουτρο στον καθαριζει με σχολαστικοτητα και ειναι και αισθησιακο στην τελικη...τα καλα μαγαζια εχουν την υποδομη πλεον..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλά αυτοί που γράφουν για τα ποσοστά έχει κολλήσει το κεφάλι τους. Η πράξη δεν γίνετε ούτε μεμονομένα ούτε σε ελεγχόμενο περιβάλλον εργαστηρίου. Μπορεί από κολπικό σεξ να έχει χ πιθανότητες αλλά ποιος σου εγγυάτε οτι όταν την δαχτύλιαζες πρίν δεν της έκανες κάποια μικροπληγή και έχει τρέξει λιγο αίμα που ούτε φαίνεται. Που ξέρεις οτι μέσα στο μουνί της δεν έχει μείνει σπέρμα απο τον προηγούμενο και ας σου λέει "εγώ μόνο εσένα αγαπάω". Τα ούλα τρέχουν αίμα όποτε τους καβλώσει, δεν θα κοιτάξουν αν κυκλοφορεί το πουλί σου εκέινη την ώρα μέσα στο στόμα της. Επίσης τα σάπια δόντια δίνουν και πέρνουν. Αν κάνεις ass to mouth οι πιθανότητες προστίθενται ή πολλαπλασιάζονται???

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
21
Πραγματικά διαβάζω και απορώ....

Τσακώνεστε για το αν μεταδίδεται το AIDS με τον στοματικό έρωτα.....

Θέλετε να μου πείτε, οτι εσείς θα πάρετε μια βίζιτα στο σπίτι σας και πάνω στη συζήτηση πριν μπείτε στο ψητό θα σας ξεφουρνίσει οτι είναι φορέας του AIDS... τί θα της πείτε;;; Οτι δε πειράζει, ήρθες που ήρθες μέχρι εδώ, κάνε μου ένα τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό μη πεις οτι ήρθες άδικα;; ή μηπως και οι πιο τολμηροί θα της πείτε, ε δε πειράζει, θα βάλουμε το προφυλακτικό και είμαστε οκ;;;

Πάμε καλά;;; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;;;  Τι;; Εισαι φορέας;; ΟΚ.. Ευχαριστώ.. Γεια σου τώρα!!!

Τι φοβάστε δηλαδή;; Μη σας πούνε ρατσιστές;;; Μια νυχιά, μια αμυχή, μια καπότα έσπασε, κάτι, κάπως... ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ;;;;

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά διαβάζω και απορώ....

Τσακώνεστε για το αν μεταδίδεται το AIDS με τον στοματικό έρωτα.....

Θέλετε να μου πείτε, οτι εσείς θα πάρετε μια βίζιτα στο σπίτι σας και πάνω στη συζήτηση πριν μπείτε στο ψητό θα σας ξεφουρνίσει οτι είναι φορέας του AIDS... τί θα της πείτε;;; Οτι δε πειράζει, ήρθες που ήρθες μέχρι εδώ, κάνε μου ένα τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό μη πεις οτι ήρθες άδικα;; ή μηπως και οι πιο τολμηροί θα της πείτε, ε δε πειράζει, θα βάλουμε το προφυλακτικό και είμαστε οκ;;;

Πάμε καλά;;; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ;;;   Τι;; Εισαι φορέας;; ΟΚ.. Ευχαριστώ.. Γεια σου τώρα!!!

Τι φοβάστε δηλαδή;; Μη σας πούνε ρατσιστές;;; Μια νυχιά, μια αμυχή, μια καπότα έσπασε, κάτι, κάπως... ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ;;;;

Ρε συ αυτο εννοειται χαλαρωσε για αλλο λογο ψιλοσυζητηθηκε το θεμα. Εννοειται πως δεν το διακινδυνευεις για κανενα λογο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom