Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aρχισε.......  
sad-012.gif

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εδώ ο άλλος έλεγε οτι και με οροθετική γυναίκα να του έσπαγε η καπότα δε θα πήγαινε ούτε για εξετάσεις...εγώ πλέον πιστεύω τα πάντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μόρτη η μεγαλύτερη ΠΟΥΤΑΝΑ είναι η ζωή.
ελπίζω να το μάθεις νωρίς χωρίς συνέπειες.
δεν πάει καιρός που έβριζες τις ελλεεινίδες τις αγάμητες και πόσα πολλά γλιτώνεις απ την ταλαιπωρία του να παρακαλας μουνιά ξινά να γαμήσεις.  :sunglasses:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πιασαν και αλλη κοπελα συμερα στη φιλις με AIDS.... :o :o :o :o
:S και ακομα πιασε και καμποσα στενακια κατω απο φυλησ στο μεταξυ και στα τρενα δεν σου λεω εκει και αν εχει να γινει :S  

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αμάντα, όλο το site κρέμεται απ'τα χείλη σου!

Επισκέπτης
Δεν γνωριζω ακομα ονομα απλος αριθμο 54 και θεωρισα οτι πρεπη να το πω..... :huh:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εχω την εντύπωση οτι είναι λίγο στημένο για να κλέισουνε σπίτια και να μαζέψουν άφοβα κόσμο για τα κέντρα "φιλοξενίας" λαθρομεταναστών.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω την εντύπωση οτι είναι λίγο στημένο για να κλέισουνε σπίτια και να μαζέψουν άφοβα κόσμο για τα κέντρα "φιλοξενίας" λαθρομεταναστών.
ετσι δείχνει.

αυτό δε σημαίνει ότι το πράγμα δεν είχε ξεφύγει απο τον έλεγχο......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστα να πανε  :S :S αντε να της πιασουνε ολλες και να τελιοση ολλο αυτο :headbang: :headbang: :headbang:
εναντίον των νορμάλ και καθαρών κοριτσιών είναι αυτό το πράγμα.
θα σας γαμάνε τα ράμματα σε ελέγχους και πεσίματα εφεξής.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ε αυτο λεμε, ΔΕΝ το κανουν ουτε οι αρχες και βεβαιως ουτε τα μαγαζια. Ακριβα η φτηνα δεν εχει σημασια.

Και αν δε το κανουν τα μαγαζια μια φανταστειτε οι αδηλωτες . Που εκει τα ακαποτα κλπ δινουν και παιρνουν λογω υψηλων τιμων.

Να ξαναπουμε πως η προσοχη ειναι το αυτονοητο?
Μα για ποιον ελεγχο και ελεγχο μιλαμε ρε πουστη μου!!!! οταν γινονται ακαποτα τσιμπουκια??? το ηθων δεν το ξερει???? εδω το ξερω εγω που εχω να παω τρια χρονια... το ξερουν ολοι!!!! γιατι δεν κλεινουν ολα τα μπουρδελα στουντιο που κανουν ακαποτα???? τωρα θα την πληρωσει μια Ρωσιδα και καθαρησαμε ετσι??? αυριο ισως μια αλλη, και τα λαμογια θα φερνουν νεες στρατιες απο κολοκυθο-μυαλες ή εκβιασμενες (διαλεγεται και περνεται) απο τη Ρουμανια και το Μοντενεγκρο και η ζωη θα συνεχιζεται ετσι... τωρα ακαποτα τσιμπουκια αυριο ακαποτο σεξ αρκει οι τσεπες των σωματεμπορων να ειναι γεματες, φυσικα και θα υπαρχουν μαλακες τυπου Πικερ που θα πηγαινουν και θα προτρεπουν και αλλους να πανε, αλλα αυτος ειναι το προβλημα ή το κρατος μας που ειναι πιο μπουρδελο και απο τα μπουρδελα?????

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι καλητερο θα ειναι....
το καλύτερο θα είναι οι ιερόδουλες να είναι καταγεγραμμένες, νόμιμες με διαρκείς εξετάσεις.
Επίσης η μη χρήση προφυλακτικού σε ιδρύματα να αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom