Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και εκει μην το ψαχνεις. Πανε στοπ υγειονομικο δινουν 5000 σ εναν εργαζομενο παταει τις σφραγιδες οτι ολα ειναι καλα και δεν εχει κανει ποτε εξετασεις η αλλη
γιατι οι εξετασεις ποσο κανουν? 10000 ?? 

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
καλυτερο τεστ ειναι η μεθοδος PCR και κοστιζει πανω απο 100 ευρω..
αυριο το πρωι στον γιατρο..με την μεθοδο pcr τα αποτελσματα βγαινουν περιπου σε 3-4 εργασιμες..
Test PCR με 100 ευρώ δεν υπάρχει. Όποιος κομπογιαννίτης σας πουλήσει PCR test με 100 ευρώ, είναι μούφα. Πάρτε το αποτέλεσμα και πετάξτε το στα σκουπίδια.
Το ατομικό τεστ PCR κοστίζει γύρω στα 2.500 ευρώ. Τόσο κάνει το αντιδραστήριο του PCR. Και τα αποτελέσματα του PCR δεν βγαίνουν σε 4 μέρες αλλά σε 14 μέρες.
Το μόνο 100% αξιόπιστο διαγνωστικό τεστ, είναι το τεστ αντισωμάτων 4ης γενιάς που γίνεται δωρεάν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία & ανιχνεύει αντισώματα του HIV μόλις περάσουν 4 εβδομάδες από μια πιθανή μόλυνση.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φαντάζομαι θα 'χει φωτό.Ας κρύβουν τ'άλλα.
Με συγχωρεις αλλα λες μαλακια τωρα..... ακομη χειροτερα ειναι ετσι.....
Ποιος μπορει να σου εγγυηθει οτι θα ειναι οντως αυτη ετσι ?
Το καλυτερο πιστευω ειναι μια καρτα εργασιας οπου θα ειναι πλαστικοποιημενη και επικυρωμενη με καποιον τροπο ετσι που να ειναι αδυνατη η οποια αντιγραφη και να εχει ολα τα στοιχεια της καθε εργαζομενης....
Αν δεν της αρεσει αυτο ας μην κανει αυτη την δουλεια....

Εφοσον η οποιαδηποτε κοπελα διαλεξε αυτην την εργασια θα πρεπει να υποστει και τις αναλογες επιπτωσεις προς ασφαλεια ολων ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Απλή ερώτηση. Έστω πως η κοπέλα δώσει 4-5 κινητά πελατών. Η ταυτοποίηση πλέον είναι εύκολη. Συμφωνείτε να δοθούν τα ονόματά τους επίσης στην δημοσιότητα ως δημόσιος κίνδυνος; Επίσης και των συζύγων τους και πιθανών ερωτικών συντ΄ροφων που θα συνομολογήσουν;

Απο που και ως που προκυπτει πως οι πελατες ειναι δημοσιος κινδυνος? Η ΕΞ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ.

Πωωω , αδερφε εξετασε το κατι δε παει καλα μαζι σου. Πιες ενα καφεδακι αν ξυπνησες αργα  :headbang:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Test PCR με 100 ευρώ δεν υπάρχει. Όποιος κομπογιαννίτης σας πουλήσει PCR test με 100 ευρώ, είναι μούφα. Πάρτε το αποτέλεσμα και πετάξτε το στα σκουπίδια.
Το ατομικό τεστ PCR κοστίζει γύρω στα 2.500 ευρώ. Τόσο κάνει το αντιδραστήριο του PCR. Και τα αποτελέσματα του PCR δεν βγαίνουν σε 4 μέρες αλλά σε 14 μέρες.
Το μόνο 100% αξιόπιστο διαγνωστικό τεστ, είναι το τεστ αντισωμάτων 4ης γενιάς που γίνεται δωρεάν σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία & ανιχνεύει αντισώματα του HIV μόλις περάσουν 4 εβδομάδες από μια πιθανή μόλυνση.
σωτές πληροφορίες μου ακούγονται παίκτη μου..

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Εγώ απορώ τι σκατά μυαλό κουβαλάνε ο σωματεμπορας, η τσατσα, η πουτανα που ξέρουν και συνεχίζουν και επίσης ο αστυνομικός ή ο γιατρός που χρηματίζονται για να κάνουν τα στραβά μάτια. Πώς κοιμούνται ήσυχα αυτοί οι άνθρωποι τα βράδια ξέροντας ότι είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφη άλλων ανθρώπων ή οικογενειών; Πόσο ανεγκέφαλοι και χωρίς ηθικές αναστολές είναι ορισμένοι ρε πούστη μου;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εγώ απορώ τι σκατά μυαλό κουβαλάνε ο σωματεμπορας, η τσατσα, η πουτανα που ξέρουν και συνεχίζουν και επίσης ο αστυνομικός ή ο γιατρός που χρηματίζονται για να κάνουν τα στραβά μάτια. Πώς κοιμούνται ήσυχα αυτοί οι άνθρωποι τα βράδια ξέροντας ότι είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφη άλλων ανθρώπων ή οικογενειών; Πόσο ανεγκέφαλοι και χωρίς ηθικές αναστολές είναι ορισμένοι ρε πούστη μου;
ρε φιλε, αφου της περισσοτερες φορες σημερα, για να αποκτησεις χρηματα πρεπει να καταστρεψεις κοσμο και να βγαλεις ανθρωπους απο την μεση δεν το βρισκεις λογικο? οταν καποιος λατρευει το χρημα και ειναι αρωστημενος απο αυτο μισει την ζωη..

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι λογικά θα πρέπει να εξετασθούν τουλάχιστον καί οί υπόλοιπες κοπέλες στους οίκους ανοχής που δούλευαν μαζί της
( μπουρδέλα καί στούντιο )γιατί πέρα του ότι μπορεί να μοιραζόντουσαν την ίδια πελατεία επιπλέον άν έπαιζε καμμιά παρτούζα όπου κάνει γλυφομούνι ή γλυφοκώλι ή μια στην άλλη σίγουρα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης .

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

wellcome to the real world

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τωρα τυποι κανουμε μανουρα με 1 που βγηκε στην φορα.αν γινονται ελενχοι οπωσ πρεπει στα μπουρδελα και στουντια ακομα θα μαθεται πολλα.τεσπα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Eλευθερη αγορα ειναι φιλε μου

και μπορει καποιος ενα τεστ 100 -150 να το πληρωσει και 2500 ευρω

ποσο μαλλον οταν καιγεται ο κωλος του

επειδη ομως οσα εγραψα τα εγραψα οχι απο την καρκαλα μου, ουτε για να το παιξω εξυπνος ενω καποιοι ανθρωποι εχουν λουστει απο κρυο ιδρωτα, αλλα απο μικροβιολογο που ειχα διπλα μου και μου τα μετεφερε τοτε καποιος δεν τα λεει καλα..

**εκεινος παντως μια χαρα ειναι στο επαγγελμα του και πολυ καλος

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Να κανω την αρχη εγω
Νικολετα απο Φυλης 66Α εχει Κονδυλωματα και συνεχιζει και εργαζεται κανονικα
Το ιδιο και η Αννα η ξανθια χοντρουλα απο Φωκαιας 25Α
Και τα 2 απο πληροφοριες ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΡΩΝ συναγωνηστων
:thumbsup: :thumbsup:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Να κανω την αρχη εγω
τότε θα πρέπει να συλληφθούν και αυτές!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να κανω την αρχη εγω
ετσι τυπε δωσε ονοματα :rockon:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Για να τελειώνουε γιατί κουράστηκα με την ανοησία

Ρίκτε μια ματιά εδώ΄

Για να προλάβω σχόλια, ο Βασίλης Σωτηρόπουλος είναι από τους πιο έγκριτους νέους Νομικούς, με παρουσία πολλών χρόνων στο συμβούλιο της Ευρώπης και άλλα πολλά. Έχει επίσης ειδικότητα στα του ιντερνετ. Τέλος από μένα και συγνώμη αν δυσαρέστησα μερικούς΄. Καλό είναι να βλέπουμε λίγο πιο μακριά από την καπόταγιατί οσονούπω έρχεται η σειρά μας.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλα εκανε ο bmw και το εγραψε  να βλεπει ο κοσμοσ  να ενημερωνεται και να εχει το νου του :rockon:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Eλευθερη αγορα ειναι φιλε μου
και μπορει καποιος ενα τεστ 100 -150 να το πληρωσει και 2500 ευρω
ποσο μαλλον οταν καιγεται ο κωλος του
επειδη ομως οσα εγραψα τα εγραψα οχι απο την καρκαλα μου, ουτε για να το παιξω εξυπνος ενω καποιοι ανθρωποι εχουν λουστει απο κρυο ιδρωτα, αλλα απο μικροβιολογο που ειχα διπλα μου και μου τα μετεφερε τοτε καποιος δεν τα λεει καλα..
**εκεινος παντως μια χαρα ειναι στο επαγγελμα του και πολυ καλος
βεβαίως είναι ελεύθερη αγορά, αλλά θα εμπιστευόσουν ένα προφυλακτικό που κάνει 2 σεντς; Υπάρχουν και τέτοια. Τα φοράς, δεν τα φοράς, ένα και το αυτό.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Αν ισχύουν αυτά, σωστός ο BMWεδάκιας. Και όσοι άλλοι είστε βέβαιοι ότι κάποια με ΣΜΝ συνεχίζει και δουλεύει βγάλτε τη στον τάκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom