Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.140
Πόντοι
3.656
το ξαναλεω..
θα κανω εναν απλο συλλογισμο
οι πελατες της συγκεκριμενης,ελπιζω κι εγω να μην εχει κολλησει κανενας,οι πελατες της ομως πηγαιναν ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ? :think:οχι βεββαια,πηγαιναν κι αλλου σε αλλα μαγαζια :helpplea:
οποτε δυδτυχως ολοι κι ολες ειναι δυνητικα εμπλεγμενοι στην υποθεση αυτη..δυστυχως...απλη λογικη..ακαποτο εχω παρει κι εγω,στοματικο εννοειται μονο, δυο φορεςς απο δυο ρουμανες,πιο παλια, αλλα τωρα το μετανιωσα βεβαια κι εγω,
βεβαια βασιμα,ελπιζω στην επιτυχια της στατιστικης μικρης πιθανοτητας για την μεταδοση ετσι...αλλα δυστυψως,λογικο ειναι,ΟΛΟΙ να ανυσηχουμε νομιζω.. :(

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Σήμερα πάντως και τα 2 ήταν κλειστά.Αλλος φίλος είπε ότι δούλευε και στα 2 αυτά, καθώς και στο Φ74.

Συνημμένα

• Φωκ. 22 πάνω αριστερα 1.jpg
    Φωκ. 22 πάνω αριστερα 1.jpg
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Φωκ.22 πάνω δεξιά 1.jpg
    Φωκ.22 πάνω δεξιά 1.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 27

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ζεις και μας οδηγείς !  :rockon: :rockon:
κράτα μικρά καλάθια  ;)

...Αφου γαμας γυναικες ,δεν σε γαμανε αραπηδες !
Δεν ισχύει (νομίζω) νομοτελειακά ...  :think:

...
Αν δεν σε γαμάνε ΑΚΑΠΟΤΑ από τον κώλο οροθετικοί ,θα ζησεις πολυ !
Άρα αν γαμιόμαστε από τον κώ(ο)λο απο μη οροθετικούς θα ζήσουμε πολύ ;  :2funny:

...
Υπόψη οτι αν ενας οροθετικος αντρας γαμησει ΑΚΑΠΟΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ενα αντρα απο τον κωλο

η πιθανότητα να μεταδωσει τον ιο στον γαμημενο ειναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ από 1%
Άρα είναι ενθαρρυντικά τα ποσοστά ...  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Οι μαλακιες συνεχιζονται, ρε ειπαμε μην κανετε τους γιατρους ειδικα οταν ειστε ασχετοι, τι πιπες γραφεις και εσυ;

Ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι απο γιατρο τα πιο πανω ?

Το περιοδικο AIDS ειναι το περιοδικό ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ .

Ξερεις αναγνωση ?

Εσυ μπερδευεις το HPV με το...HIV !

ΔΕΝ ξερεις ΟΥΤΕ τα βασικά !

Υπαρχουν γιατροί στο σάϊτ ,και ξερουν πολυ καλα

τα πιο πανω .

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
το ξαναλεω..
θα κανω εναν απλο συλλογισμο
οι πελατες της συγκεκριμενης,ελπιζω κι εγω να μην εχει κολλησει κανενας,οι πελατες της ομως πηγαιναν ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ? :think:οχι βεββαια,πηγαιναν κι αλλου σε αλλα μαγαζια :helpplea:
οποτε δυδτυχως ολοι κι ολες ειναι δυνητικα εμπλεγμενοι στην υποθεση αυτη..δυστυχως...απλη λογικη..ακαποτο εχω παρει κι εγω,στοματικο εννοειται μονο, δυο φορεςς απο δυο ρουμανες,πιο παλια, αλλα τωρα το μετανιωσα βεβαια κι εγω,
βεβαια βασιμα,ελπιζω στην επιτυχια της στατιστικης μικρης πιθανοτητας για την μεταδοση ετσι...αλλα δυστυψως,λογικο ειναι,ΟΛΟΙ να ανυσηχουμε νομιζω.. :(
Γενικα μπουρδελο γιναμε!!!! ευτυχως ή δυστυχως εχω κοψει τη συγκεκριμενη ενασχοληση εδω και καποια χρονια απο την στιγμη που καταλαβα οτι μοιραζομαι την ιδια γκομενα με Πακιστανους και Μπαγκλαντεζους...... (για σου ρε Καραμαν-αλη με τις κουμπαριες σου!!!!!!!!!)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αλλο το HPV (ιος κονδυλωματων ) και άλλο το HIV (ιος του εητζ) .

Εξάλου : The researchers estimated that over all, throat cancers caused by the virus have increased to 2.6 per 100,000 people in 2004 from 0.8 cases per 100,000 people in 1988.

Αναφερομουν σε αυτο το κομματι του ποστ σου
''Speaking of STDs, there is little to no risk of contracting STDs from performing oral sex on a woman. If you're still concerned, you could be ultra safe and use a dental dam or a cut-open latex condom for protection during cunnilingus, and get regular STD checkups every six months. Learn what risks you are taking when engaging in particular sexual activities.''

antimetatagr21

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει  24ωρη γραμμή υποστήριξης ; επίσης  για 21 χρονών αυτή που πήγα δεν μου έκανε και ήταν και φωκαίας στο τελευταίο αριστερά

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ρε παιδια πειτε μου πως μπενει η καποτα..μερικες κοπελες στο μεταξουργειο μου την βαζουνε με το στομα..μερικες ανοιγουν την καποτα να γινει παχια..(ελαστικη δηλαδη)και μετα την βαζει στο πεος..μερικες φορες το δοχειο του σπερματος ειναι τουμπανο δηλαδη φουσκωμενο σαν να γεμησες μπαλονι με νερο..και μερικες φορες πεσμενο ..οχι το πεος..το δοχειο του σπερματος..
Αν δεν κάνεις πλάκα, δες στο φυλλαδιάκι που έχουν μέσα τα κουτια με τα προφυλακτικά.Καλύτερα βάζε την μόνος σου και κουβάλα δικές σου καπότες που όσο να'ναι θα 'ναι πιο καλές κι όχι χύμα που τις αγοράζουν στους οίκους ανοχής και φτηνότερης μάρκας.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

Ξερεις αναγνωση ?

τα πιο πανω .
Εντάξει ρε φίλε το περιοδικό μπορεί να είναι έγκυρο.
Σε ξαναρωτάω για 2η φορά:
Αυτά που λες εσύ ΠΟΥ τα λέει;

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ξερεις αναγνωση ?

τα πιο πανω .

Ειμαι καλυτερος απο εσενα στη βιολογια, αστο, διαβασες μερικα αποσπασματα και γραφεις πιπες, ανοιξε το βιβιο του λυκειου για αρχη...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.140
Πόντοι
3.656
Γενικα μπουρδελο γιναμε!!!! ευτυχως ή δυστυχως εχω κοψει τη συγκεκριμενη ενασχοληση εδω και καποια χρονια απο την στιγμη που καταλαβα οτι μοιραζομαι την ιδια γκομενα με Πακιστανους και Μπαγκλαντεζους...... (για σου ρε Καραμαν-αλη με τις κουμπαριες σου!!!!!!!!!)
ακομα κι αν δεν συμβαινει αυτο,δηλ κοπελλες που τους διωχνουν αυτους,θα πανε με πελατες πουχουν παει με τις αλλες που τους δεχονται -τα πακι-μποις κλπ,  :helpplea:  :headbang:,οποτε το ιδιο ειναι,,, :birdman:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
υπάρχει  24ωρη γραμμή υποστήριξης ; επίσης  για 21 χρονών αυτή που πήγα δεν μου έκανε και ήταν και φωκαίας στο τελευταίο αριστερά
Κανε μια βολτα και δες που ειναι το 22Β, αν εχεις παει πηγαινε να εξεταστεις, οσο για την ηλικια μην κολλας σε αυτο, αν εχει τον ιο πιθανον να προκειται για τοξικομανη αρα δεν θα δειχνει και λιγο μεγαλυτερη :think: :think:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, πάλι τα ίδια θα λέμε...Στο κάτω κάτω όποιος θέλει να πάει να γαμήσει κι ακάποτα αφού είναι ακίνδυνο ας το κάνει.Εμείς θα τον σώσουμε?! Με το ζόρι?!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Φίλε από όσο ξέρω αυτό ΔΕΝ ισχύει.
Είδα το site που λες. Που λέει τέτοιο πράγμα;
Που το είδες πάλι αυτό; Απ'όσο ξέρω πάντα, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ δεν καθάρισε από τον ιό. Υπάρχει μόνο μία περίπτωση που μετά από τρελή πειραματική θεραπεία καθάρισε κάποιος.
(Ασθενής του Βερολίνου νομίζω).

Φιλαράκο ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ γινεται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ συνεδριο για το AIDS

στο οποιο πηγαινει κολλητος μου λοιμωξιολογος γιατρος ,που

μου μετεφερε τα πιο πανω.

Αλλα και συ ΑΝ ΣΤΡΩΘΕΙΣ και διαβασεις θα τα βρεις αυτά .

Ειπαμε ,τα "ευαγγέλια " στην Ιατρική ,για το AIDS ,ειναι

το σάϊτ MEDLINE που έχει ΟΛΑ τα αρθρα από τα ιατρικά επιστημονικά

περιοδικά ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,και το περιοδικό AIDS .

antimetatagr21

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κανε μια βολτα και δες που ειναι το 22Β, αν εχεις παει πηγαινε να εξεταστεις, οσο για την ηλικια μην κολλας σε αυτο, αν εχει τον ιο πιθανον να προκειται για τοξικομανη αρα δεν θα δειχνει και λιγο μεγαλυτερη :think: :think:
Απο αυτά που έβαλες στις  φωτογραφίες δεν είναι κανένα απο αυτά που πήγα , αλλα τα θυμάμαι τα συγκεκριμένα είναι απο την απέναντι πλευρά ...
24ΩΡΗ τηλεφωνική υποστήριξη υπάρχει ώστε να ρωτήσω για το πως είναι εμφανισιακά η κοπέλα ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.056
Πόντοι
1.686
Ειμαι καλυτερος απο εσενα στη βιολογια, αστο, διαβασες μερικα αποσπασματα και γραφεις πιπες, ανοιξε το βιβιο του λυκειου για αρχη...

Σου παρέθεσα το περιοδικό AIDS καθως και

το σάϊτ MEDLINE .

Αυτά ειναι τα ευαγγέλια και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ της Ιατρικής .

Αυτά τα γράφω για τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του θρεντ .

Εσυ δεν ξερεις ουτε καν ...την διαφορά ανάμεσα στον HPV και τον...HIV !!!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν πρέπει να 'χει αέρα γιατί μπορεί να σπάσει.Με το ένα χέρι πίεζε το σημείο εκείνο και με το άλλο ξετύλιξε την πάνω στο πουλί σου!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Απο αυτά που έβαλες στις  φωτογραφίες δεν είναι κανένα απο αυτά που πήγα , αλλα τα θυμάμαι τα συγκεκριμένα είναι απο την απέναντι πλευρά ...
24ΩΡΗ τηλεφωνική υποστήριξη υπάρχει ώστε να ρωτήσω για το πως είναι εμφανισιακά η κοπέλα ;
μαλλον λες τότε για τα Φωκαίας 27Β.Κοίτα, κι αυτά είναι γωνιακά με Αχαρνών αλλά δε νομίζω ότι εννοούσαν αυτά.Ούτως ή άλλως ήταν ανοιχτά αυτά σήμερα οπότε μάλλον ήταν οκ εκεί.
αυτό λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom