Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ξερω τι εννοεις με την λεξη "ponit" παντως αφου τα βλεπεις οτι οι ταμπελες σηκωθηκαν παλι εκ του ασφαλους τι νοημα εχει να γραφω το οτιδηποτε;αφου ειπαμε καποιοι εδω ειναι "περιπου" και δεν υπαρχει τιποτα χειρεοτερο απο το "περιπου".
Αλλα ετσι ειναι,οταν λες κατι σωστο με επιχειρηματα θα εισαι και ρστσιστης και πουτανα και νταβας ακομα και δημοσιογραφος.
Ειναι εξαιρετικα ευκολο να αποφευγεις να συναντιεσαι με αυτον που κατηγορεις ιδιως αν εισαι "κοτα" γιατι αν τον δεις τι θα του πεις αν δεν ισχυουν τα ταμπελακια που εβαλες;θα "ριξεις" τον μυθο που τοσο ευκολα εφτιαξες και θα κεκεδιζεις μετα;
δεν παει για τον Ελληναρα αυτο εεεεεεεε;
Οσο για το να ειμαι σε λαθος thread απαντω οτι αφου απαντησατε και ηξερα τι να γραψω για να το κανετε μαλλον εφτιαξα thread μεσα στο thread και μαλλον λεω καλα εκανα,αυτα τα λιγα ειχα να πω για σημερα|(μπραβο ρε μαγκα,πες τα με ψυχη και ας τρως λασπη)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μακη το εχεις δουλεψει το προυσαλιο λιγο ε? :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν ξερω τι εννοεις με την λεξη "ponit" παντως αφου τα βλεπεις οτι οι ταμπελες σηκωθηκαν παλι εκ του ασφαλους τι νοημα εχει να γραφω το οτιδηποτε;αφου ειπαμε καποιοι εδω ειναι "περιπου" και δεν υπαρχει τιποτα χειρεοτερο απο το "περιπου".
Αλλα ετσι ειναι,οταν λες κατι σωστο με επιχειρηματα θα εισαι και ρστσιστης και πουτανα και νταβας ακομα και δημοσιογραφος.
Ειναι εξαιρετικα ευκολο να αποφευγεις να συναντιεσαι με αυτον που κατηγορεις ιδιως αν εισαι "κοτα" γιατι αν τον δεις τι θα του πεις αν δεν ισχυουν τα ταμπελακια που εβαλες;θα "ριξεις" τον μυθο που τοσο ευκολα εφτιαξες και θα κεκεδιζεις μετα;
δεν παει για τον Ελληναρα αυτο εεεεεεεε;
Οσο για το να ειμαι σε λαθος thread απαντω οτι αφου απαντησατε και ηξερα τι να γραψω για να το κανετε μαλλον εφτιαξα thread μεσα στο thread και μαλλον λεω καλα εκανα,αυτα τα λιγα ειχα να πω για σημερα|(μπραβο ρε μαγκα,πες τα με ψυχη και ας τρως λασπη)

ρε φιλε
εγω προσωπικα δεν παω σε ιεροδουλες κωλγκερλ και τα τιαυτα
γουσταρω να μπαινω εδω γιατι υπαρχουν και καποια αξιολογα ατομα
οπως υπαρχουν και αξιολογα θεματα
δεν γουσταρω ομως οσους ισοπεδονουν τα παντα και παριστανουν τους καλυτερους απο τους παντες.
ειπες δεν εχεις καμπουρα εγω σου λεω οτι απεκτησες εδω μεσα εισαι και εσυ εδω μεσα γραφεις
εδω μεσα το παιζεις καμποσως μεσο του pc και οπως σου ειπε και hivaids μηπως εισασι σε λαθος θρεντ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Υ.Γ Ειχα πεταχτει σπτιτι να δω κατι σαλια στην τηλεοραση(δεν κανω δαφημιση)περι πολιτικης και ηξερα οτι θα με "περιλαβετε" για αυτο και ξαναμπηκα να δω,καλα ξηγιεστε και καλα κανετε αφου δεν ταιριαζουν αυτα που λεω και δεν σας αρεσουν,και εγω ομως αυτο εκανα πριν που ξεκινησε η ιστορια αλλα φαινεται επειδη "σημαδεψα με ραπιδογραφο και εκοψα με τσεκουρι" στα λεγομενα μου "εριξα το γαλα" και μου την πεσατε ολοι μαζι,δικαιο και αυτο,λεγεται νομος της ζουγκλας,τωρα για καμπουρες και τα συναφη δεν με κοφτει η γνωμη σας καθως ουτε και εσας η δικια μου,εξαλλου ο καθενας ξερει τι ειναι μεσα του,το εξω του ειναι για την μοστρα και μονο,ετσι ειναι αυτα,οποτε δεν εχω κατι αλλο να πω,δυστυχως δεν εχει νοημα η συζητηση.
(πως το γυρισες στα ισια ρε μαγκα παλι;)
Τα λεμε............

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ Ειχα πεταχτει σπτιτι να δω κατι σαλια στην τηλεοραση(δεν κανω δαφημιση)περι πολιτικης και ηξερα οτι θα με "περιλαβετε" για αυτο και ξαναμπηκα να δω,καλα ξηγιεστε και καλα κανετε αφου δεν ταιριαζουν αυτα που λεω και δεν σας αρεσουν,και εγω ομως αυτο εκανα πριν που ξεκινησε η ιστορια αλλα φαινεται επειδη "σημαδεψα με ραπιδογραφο και εκοψα με τσεκουρι" στα λεγομενα μου "εριξα το γαλα" και μου την πεσατε ολοι μαζι,δικαιο και αυτο,λεγεται νομος της ζουγκλας,τωρα για καμπουρες και τα συναφη δεν με κοφτει η γνωμη σας καθως ουτε και εσας η δικια μου,εξαλλου ο καθενας ξερει τι ειναι μεσα του,το εξω του ειναι για την μοστρα και μονο,ετσι ειναι αυτα,οποτε δεν εχω κατι αλλο να πω,δυστυχως δεν εχει νοημα η συζητηση.
Τα λεμε............
Εισαι σε λαθος θεμα :grin:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Στο νετ κυκλοφορεί και η παρακάτω ιστορία...
Η Ούρσουλα ανακάλυψε ότι ήταν θετική στον ιό HIV πριν από δύο χρόνια και μόλις το έμαθε σταμάτησε να εργάζεται. Τώρα έχει μετακομίσει σε ένα ορεινό χωριό της Εύβοιας και ζει με τα 4 σκυλιά της...
Αυτό είναι τραγικό.
Οι γιατροί έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τους οροθετικούς ασθενείς τους (και να τους το δίνουν να το καταλαβαίνουν) ότι πλέον με τα νέα φάρμακα η διάγνωση με HIV δεν σημαίνει θανατική καταδίκη.
Και όχι μόνο δεν σημαίνει θανατική καταδίκη, αλλά επίσης δεν σημαίνει ότι αποτελούν υγειονομικές βόμβες, αρκεί να λαμβάνουν έγκαιρα θεραπεία και να παρακολουθούνται τακτικά από γιατρό.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τα λεμε............
εισαι πολυ μπροστα . τελος.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τα λεμε............

παραεισαι σε λαθος θεμα :grin:

εσυ ανεφερες καμπουρες τωρα δεν σε ενδιαφερει?

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Στις 21 εφτασαν οι οροθετικες ιεροδουλεσ&τωρα ειπαν μαζεψανε και αλλες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτό είναι τραγικό.
Οι γιατροί έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τους οροθετικούς ασθενείς τους (και να τους το δίνουν να το καταλαβαίνουν) ότι πλέον με τα νέα φάρμακα η διάγνωση με HIV δεν σημαίνει θανατική καταδίκη.
Και όχι μόνο δεν σημαίνει θανατική καταδίκη, αλλά επίσης δεν σημαίνει ότι αποτελούν υγειονομικές βόμβες, αρκεί να λαμβάνουν έγκαιρα θεραπεία και να παρακολουθούνται τακτικά από γιατρό.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι ΔΕΝ την ενημερωσαν?
Πιθανον την ενημερωσαν, αλλά εκεινη θεωρησε εξ ορισμου τον εαυτο της χαμενο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θελω να μιλησω αλλο για το ειτζ οχι πως μιλησα και πολυ αυτες
τις μερες  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα με κουρασε ειλικρινα....

καταρχην το ιδιο ρεπορταζ.... πανε και πιανουν τα πρεζακια
τα οποια ειναι σιγουρο πως έχουν και η αποψη μου ειναι τεκμηριωμένη.
Οχι επειδη τις βρήκαν αυτοι αλλα για άλλο λογο που ξερετε και εσεις.

Δεν θελω να μιλησω αλλο παντως , αληθεια  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom