Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα παπατρόλλη, ξέρεις ελληνικά ή είσαι μακεντόνσκι και εσύ;

Γράφεις: πέντε οροθετικές ... εντοπίστηκαν σήμερα ... σε 34 συνολικά εκδιδόμενες γυναίκες.
Συνολικά έχουν εντοπιστεί 17 οροθετικές.
Ξανα διαβασέ το βρε μαλάκα..δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για την περιπτωσή σου.

Το σκορ είναι 17 στις 34....σιγά μην έκαναν 196 ελέγχους πόσους έγραψες. :cheesy:

και για να το στηρίξεις φέρε κ κανά link....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Καμιά φορά μερικά μπουρδέλα είναι πολύ καλύτερα από κάποια ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια του κώλου.
Γιατί, υπάρχει περίπτωση σε ιδιωτικά εργαστήρια να μην ισχύουν τα αποτελέσματα που θα σου δώσουν;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο μικρος εχει δικιο..

Άλλες πέντε γυναίκες βρέθηκαν οροθετικές, δηλαδή να έχουν τον ιό του Έιτζ.
Με αυτά και με αυτά, ο αριθμός των εκδιδόμενων με έιτζ έφτασαν τις 17.
Την ίδια στιγμή, τα τηλεφωνήματα των πολιτών στο Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων φτάνουν τα 2.000.
Και όμως, ακόμα και αυτό το στοιχείο φαντάζει μικρό μπροστά στην άλλη, τραγική πραγματικότητα, που λέει πως τρεις στους τέσσερις νέους, ηλικίας 14- 29 ετών, που επικοινωνεί με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, δεν χρησιμοποιεί συστηματικά προφυλακτικό.
Μέσα στο 2011, 47 συνάνθρωποί μας πέθαναν από Έιτζ, ενώ το 2011 σε σχέση με το 2010 ο αριθμός των περιστατικών HIV αυξήθηκε κατά 57%.
Όλα τα παραπάνω δραματικά στοιχεία καταγράφονται από την Ελληνική Εταιρεία Αγωγής Ψυχικής- Σεξουαλικής Υγείας, η οποία και τα έδωσε σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα μολυσμένων με τον ιό ιερόδουλων.
Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Εταιρείας και του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, Θάνος Ασκητής, "οι έφηβοι, οι νέοι και οι γονείς χρειάζεται να ενημερωθούν για τη σεξουαλική συμπεριφορά και να μην εθελοτυφλούν φοβούμενοι να δεχθούν την αλήθεια".
Αυτοί οι δύο φορείς ξεκινούν το Μάιο ενημερωτική εκστρατεία, με σκοπό τη δωρεάν ενημέρωση για τη φύση της νόσου, τους τρόπους μετάδοσής της, τα μέσα προφύλαξης και τις κοινωνικές επιπτώσεις του προβλήματος.
Η ενημέρωση έχει ως στόχο την τροποποίηση των μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς που εκθέτουν το άτομο στη λοίμωξη, και παράλληλα την αποτροπή του πανικού και της λανθασμένης συμπεριφοράς προς τους ασθενείς και τους φορείς.
Συγκεκριμένα, τα Σάββατα 5, 12, 19 και 26 Μαΐου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., οι συνεργάτες του Ινστιτούτου θα παρέχουν δωρεάν, ανώνυμα και εμπιστευτικά τις υπηρεσίες τους, καθώς και έντυπο υλικό σε όσους το έχουν ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες τα τηλέφωνα είναι 210-7772100 και 210-6104590.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αντί λάβε μέτρα γιατί κάποιοι έχουν ξεφύγει:

Όταν στο bourdela.com διαβάζεις χιλιάδες παντρεμένους να ανταλλάσουν πληροφορίες για μπουρδέλα και πουτάνες, που είναι «μπάζα αλλά δίνουν κώλο» και μ’ ένα ταληράκι «τη σκίζεις χωρίς καπότα την πουτάνα» και τώρα θα τρέχουν να κάνουν εξετάσεις – μόνο 700 πελάτες της Ρωσίδας πήραν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού με το γιατρό –είναι «άντρες»;

Είναι πολύ εύκολο να ανεβάζεις τη φωτογραφία του πρεζάκια και της πουτάνας. Καμιά φωτογραφία του νταβατζή, του έμπορα ναρκωτικών και του μάγκα που εκβιάζει κουνώντας ένα δεκάευρο για να πηδήξει χωρίς προφυλακτικό θα δούμε ποτέ; Αλλά ξέχασα αυτοί είναι «νοικοκυραίοι», «στυλοβάτες της κοινωνίας», παντρεμένοι που πηδάνε τη γυναίκα τους κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και στο ενδιάμεσο «σκίζουν κωλαράκια».

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ας μην πω τη μαλακια μου.
απλά στην ελλάδα ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

οι εκδιδόμενες αναφέροντια σε άλλες εκδιδόμενες ως καριόλες.

είναι πλέον βέβαιο ότι έχει χαθεί η μπάλλα.

ενδεχομένως εάν ρωτήσουμε τις μη οροθετικές εάν είναι πουτάνες θα μας πουν όχι.
Κάνουμε λειτούργημα θα πουν.

Ρε συ Πέρσυ δεν το δέχομαι, απλά δε γίνεται. Πώς διάολο χαρακτηρίζεις αυτά τα πλάσματα καριόλες? Ε όχι, άντε γαμηθείτε. Πες σιχαίνομαι, πες είναι βρωμιάρες δε θέλω να με αγγίζουν, φτύνω στον κόρφο μου. Αλλά άντε μου στο διάολο που θα τις πεις καριόλες. Πραγματικά δλδ.
Για κάποιο λόγο, οι ιερόδουλες βγάζουν τρομερό μισογυνισμό. Θυμάμαι και την Κατερίνα, που σε ένα τρολοθέμα από έναν που έλεγε ότι έφυγε η γκόμενά του για σπουδές και θα την έβλεπε ξανά σε 3 μήνες, απαντούσε σοβαρά ότι θα τον κερατώνει και τέτοια και γενικά πόσο καριόλες είμαστε. Ήταν τότε που είχε φάει το πρώτο της μπαν η Ροχάλα που οκ την αντιπαθώ αλλά ήταν εντελώς άδικο. Και γενικά πόσα τέτοια ποσταρίσματα ίδιου ύφους.

Παραθέτω το στάτους στο φέις ενός, που με κάλυψε απόλυτα.

''Κατ' αρχάς, και μόνο το να μπορείς να έχεις στύση με μια κοπέλα διαλυμένη απ' την κακομεταχείριση, τον φόβο, την ντρόγκα ή ό,τι άλλο δεινό υφίσταται - και μόνο το ότι αυτό το εξαθλιωμένο ανθρώπινο ον σου ξυπνά καύλα αντί για συμπόνια, σημαίνει πως σ' ένα πρώτο επίπεδο είσαι παντελώς αποκτηνωμένος ο ίδιος. Από κει κι έπειτα, το να αδιαφορήσεις τόσο για κείνην όσο και για την πάρτη σου (ή και την οικογένειά σου) μη φορώντας προφυλακτικό, προσθέτει τον παράγοντα της απέραντης αμβλύνοιας στην κτηνωδία. Και στα καπάκια, έρχεται η πολιτεία, κι αντί να σε καταδικάσει ως κατ' όνομα δίποδο που του αξίζει ό,τι αρρώστια τυραννά το αντικείμενο του αδιανόητου πόθου σου, σε παρουσιάζει ως θύμα αυτής της σκιάς ανθρώπου που πήδηξες. Εύγε. Ψόφα τώρα από ηπατίτιδα Β και C πακέτο, να μη μας πίνεις και το οξυγόνο, άθλιε. ''

*Αύγουστος Κορτώ*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι, ρε εντάξει. Αλλά σε σύνολο 130 εξετασθέντων, όχι 34 που λέει ο παπάρας.
Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι έγιναν 130 έλεγχοι που γράφεις;;; :rolleyes:

Ένα ντου θα κάνανε θα μαζέψαν μερικά πρεζάκια,θα μπήκαν κ σε 10-20 μπουρδέλα κ αυτό ήταν.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε συ Πέρσυ δεν το δέχομαι, απλά δε γίνεται. Πώς διάολο χαρακτηρίζεις αυτά τα πλάσματα καριόλες? Ε όχι, άντε γαμηθείτε. Πες σιχαίνομαι, πες είναι βρωμιάρες δε θέλω να με αγγίζουν, φτύνω στον κόρφο μου. Αλλά άντε μου στο διάολο που θα τις πεις καριόλες. Πραγματικά δλδ.
Για κάποιο λόγο, οι ιερόδουλες βγάζουν τρομερό μισογυνισμό. Θυμάμαι και την Κατερίνα, που σε ένα τρολοθέμα από έναν που έλεγε ότι έφυγε η γκόμενά του για σπουδές και θα την έβλεπε ξανά σε 3 μήνες, απαντούσε σοβαρά ότι θα τον κερατώνει και τέτοια και γενικά πόσο καριόλες είμαστε. Ήταν τότε που είχε φάει το πρώτο της μπαν η Ροχάλα που οκ την αντιπαθώ αλλά ήταν εντελώς άδικο. Και γενικά πόσα τέτοια ποσταρίσματα ίδιου ύφους.
Eπισης μην ξεχναμε οτι ειναι χρηστες ναρκωτικων και οχι πρεζακια οπως ειπες.  ;)

Και εγω το λεω μερικες φορες και ειναι πολυ βλακεια.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τώρα μένει να μας πουν και αυτοί που κάνουν ακάποτα συφιλιάρηδες.

Ρε τύπε μην είσαι μαλάκας. Είναι γνωστά αυτά.

Αν δεν κάνεις ακάποτο, αν δεν γλύψεις το βυζιά της ιερόδουλης (με τα υπολλείματα από τα χύσια του προηγούμενου), αν δεν μουλιάσεις το καθαρό φρεσκοπλυμμένο και ξυρισμένο μουνάκι της ..... και δεν της δώσεις και ένα καυτό γλωσσόφιλο στο τέλος είσαι πιρφόρος και αγάμητος.  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eπισης μην ξεχναμε οτι ειναι χρηστες ναρκωτικων και οχι πρεζακια οπως ειπες.  ;)

Και εγω το λεω μερικες φορες και ειναι πολυ βλακεια.

Μην παίζουμε με τις λέξεις. Είναι ανάλογα το νόημα που αποδίδεις εσύ στην εκάστοτε λέξη.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ψόφα τώρα από ηπατίτιδα Β και C πακέτο, να μη μας πίνεις και το οξυγόνο, άθλιε. ''

*Αύγουστος Κορτώ*

Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει πάντα στον αφέντη της.
(λαϊκό γνωμικό)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει πάντα στον αφέντη της.
(λαϊκό γνωμικό)

Έλα τώρα που δεν έχεις πει ποτέ ψόφα...
Εγώ το λέω συνέχεια πάντως. Ναι οκ ελαφρά τη καρδία, αλλά νομίζω ότι χάνεται η ουσία.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εγώ θέλω να βρεθεί με το Western Blot μία αρνητική στο HIV από αυτές τις 17 που βρέθηκαν θετικές στο HIV με το rapid test.
Το κράτος (δηλαδή εσείς όλοι) θα πληρώσετε ως αποζημίωση για δυσφήμιση στην κοπέλα τόσο όσο κοστίζει η θεραπεία 1000 οροθετικών για όλη τους τη ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom