You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΣΟΚ με νεαρή Ελληνίδα ηθοποιό σε sex tape
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nandro79
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Η μούφα της ημέρας.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Σοκαριστήκαμε όλοι πάντως και δεν έχουμε τι να πούμε.
Άντε σβήσ'το εσύ ο αποπάνω. Πφ.
οχι ακομα....ασε να συνελθω πρωτα και μετα το σβηνει...
Και μενα μου το εβγαλε.Μην κάνετε κλικ. Είναι trojan.
Αλλα ειπα μπας και φταιει οτι το avg που ειναι αρκετο ευαισθητο. Δεν θα χασατε και τιποτα παντως.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.468
- Πόντοι
- 2.606
ΞΑΝΑπατα το ,θα βγει και κορη!@!!!Μου εβγαλε για ιο. :-
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
εδωσες τιποτα στις νοσοκομες τυπε?Μου εβγαλε για ιο. :-
Χαμός στο Ελληνικό Διαδίκτυο με ροζ, προφανώς προσωπικό, tape νεαρής ηθοποιού που ανέβασε άγνωστος στα γνωστά site που φιλοξενούν βίντεο πορνό χρηστών και όχι μόνο.
Μάλιστα στο τέλος της 9 λεπτης διάρκειας του βίντεο ο "πρωταγωνιστής" του βίντεο στέλνει μήνυμα σε ένα φίλο του τον Τάσο " οτι ... έκανε αυτό που υποσχέθηκε"
Συμφωνα με το gossip-tv.gr για την νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστή στο βίντεο
Πρόκειται για ένα κορίτσι 24 μόλις ετών που έγινε γνωστό εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας της συμμετοχής της σε σίριαλ τόσο του ΑΝΤ1 αλλά και του MEGA. Μάλιστα για να τα βγάλει πέρα δουλεύει part time σε γνωστό στέκι της πόλης…Το κακό είναι πώς εμπιστεύτηκε κάποιον και ξαφνικά είδε τον εαυτό της φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο…
Μάλιστα στο τέλος της 9 λεπτης διάρκειας του βίντεο ο "πρωταγωνιστής" του βίντεο στέλνει μήνυμα σε ένα φίλο του τον Τάσο " οτι ... έκανε αυτό που υποσχέθηκε"
Συμφωνα με το gossip-tv.gr για την νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστή στο βίντεο
Πρόκειται για ένα κορίτσι 24 μόλις ετών που έγινε γνωστό εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας της συμμετοχής της σε σίριαλ τόσο του ΑΝΤ1 αλλά και του MEGA. Μάλιστα για να τα βγάλει πέρα δουλεύει part time σε γνωστό στέκι της πόλης…Το κακό είναι πώς εμπιστεύτηκε κάποιον και ξαφνικά είδε τον εαυτό της φάτσα κάρτα στο διαδίκτυο…
το βιντεακι πρεπει να ειναι καμποσων χρονων τωρα εγω τουλαχιστον το εχω δει μια 3ετια. δεν φαινεται καλα η φατσα παντως η τοτε δεν ηταν αρκετα γνωστη. την πηδαει στο κρεβατι και μετα γυρναει στο κινητο και λεει απτον κολο φιλε απ τον κολο τασο κατι τετοια.
θα το εχουν δει αρκετοι,τωρα η γνωστη εγινε η γκομενα και το ξαναθυμηθηκαν η θα το ανεβασε κανενας ξανα ενω θα ειχε χαθει.
θα το εχουν δει αρκετοι,τωρα η γνωστη εγινε η γκομενα και το ξαναθυμηθηκαν η θα το ανεβασε κανενας ξανα ενω θα ειχε χαθει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μουφα
Και ομως .......... και αυτο !!!Πρωτόγνωρο..... Συγκλονιστικό.... Δεν ξανάγινε......
pyrkailava
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε σεις ξέρει κανείς ποιά είναι να τελειώσει η κουβέντα??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις