You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ !!! Δεκάδες εθελόντριες ικανοποιούν πρόσφυγες σε hot spot !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 56
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εδω για τους ιθαγενεις δεν φαινεται να παιζει ο εθελοντισμος.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εγώ πάντως όταν είχα νικ πακιστανός είχα πολλές κατακτήσεις
δεχόμουν καθημερικά μυνήματα σεξουαλικού περιεχόμένου από κοπέλες του κοσμοπόλιταν αλλά μόλις τους έλεγα ότι είμαι έλληνας ξενερώναν, τρελενόταν με την ιδέα ότι ήμουν πακιστανός
δεχόμουν καθημερικά μυνήματα σεξουαλικού περιεχόμένου από κοπέλες του κοσμοπόλιταν αλλά μόλις τους έλεγα ότι είμαι έλληνας ξενερώναν, τρελενόταν με την ιδέα ότι ήμουν πακιστανός
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.751
- Πόντοι
- 41.129
εγώ πάντως όταν είχα νικ πακιστανός είχα πολλές κατακτήσεις
τι αλλο θα δουμε απο τις αγαμητες παντρεμενες ελλεηνιδες
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Λες οι αγγλιδες εθελοντριες να ναι μουναρες?Εδω για τους ιθαγενεις δεν φαινεται να παιζει ο εθελοντισμος.
Χλωμο, αλλα απο τις κατσικες πολυ καλυτερες
cyclist
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεκάδες εθελόντριες πιστεύουν κάθε παπαριά που θα γράψει κάθε μαλάκας στο internet. Κριτική ικανότητα τι μπορεί να είναι αλήθεια ή φίδια δεν έχετε ωρέ παιδιά καημένα; Καμιά μέρα θα γράψουν ότι ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τον Καμένο υπουργό Άμυνας, και θα το χάψετε.....
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
τι αλλο θα δουμε απο τις αγαμητες παντρεμενες ελλεηνιδες
Είπε ότι ήταν παντρεμένες ;
Εγώ για νεαρές άγαμες τις κόβω ...
από αυτές που μοιράζουν χυλοπιτες κάργα, στους μάγκες έλληνες που τους πετάνε λουλούδια
στα σκυλάδικα και τους κάνουν τραπέζια στα γκουρμάδικα. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
kostas 33333
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχουν ξεφυγει τελειως οι γκομενες.
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Δεκάδες εθελόντριες πιστεύουν κάθε παπαριά που θα γράψει κάθε μαλάκας στο internet. Κριτική ικανότητα τι μπορεί να είναι αλήθεια ή φίδια δεν έχετε ωρέ παιδιά καημένα; Καμιά μέρα θα γράψουν ότι ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τον Καμένο υπουργό Άμυνας, και θα το χάψετε.....
Αυτο ειναι πολυ υπερβολικο για να το πιστεψει κανεις
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Για πακιστανοαφγανους και μονον κανουν οι ελλεινηδες......
Ουτε για πουτανες δεν κανουν.....
Ουτε για πουτανες δεν κανουν.....
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.243
- Πόντοι
- 3.656
Σύφμωνα με το δημοσίευμα, ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ότι Βρετανίδες εθελόντριες επισκέπτονται την «ζούγκλα» στο Καλαί, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται ο αυτοσχέδιος καταυλισμός, με σκοπό να κάνουν σeξ με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες!
Ειδικότερα, η σχετική καταγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «People to People Solidarity», η οποία ανήκει σε μια ομάδα Βρετανών, που έχουν στόχο να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στην «ζούγκλα του Καλαί». Όμως, ο σάλος που ακολούθησε την ανάρτηση και τα σχόλια και η κριτική από μερίδα εθελοντών, ότι η καταγγελία θα έπρεπε να κρατηθεί μυστική, οδήγησε στην διαγραφή της ανάρτησης.
«Έχω ακούσει για αγόρια ανήλικα να κάνουν σeξ με εθελόντριες, έχω ακούσει για άνδρες εθελοντές να εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες που ζουν στην ζούγκλα. Έχω ακούσει για εθελόντριες που κάνουν σεξ με πολλούς συντρόφους την ίδια μέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη ημέρα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση. Στην καταγγελία τονίζεται ότι, συνήθως, είναι οι Βρετανίδες εθελόντριες που κάνουν σεξ με πρόσφυγες και μετανάστες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό ενώ έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις εθελοντών, που εκμεταλλεύονται γυναίκες του καταυλισμού, αλλά αυτοί αποτελούν την μειοψηφία των περιπτώσεων.
ΠΗΓΗ
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ολες οι Ελληνιδες κατω των 28 εχουν φαει αραπικη ψωλη.
xristoforos alex
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε μαs τζαμπα δεν κάθονται εμείs γενικά με τον άλφα η βήτα τροπο πρέπει να τιs πληρώνουμε .Συμπέρασμα (πρέπει να βάψω την ψωλή μου μαύρη )
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Φαρσα ειναι ετσι?