Νέα

Σοκ !!! Δεκάδες εθελόντριες ικανοποιούν πρόσφυγες σε hot spot !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kuros78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ πάντως όταν είχα νικ πακιστανός είχα πολλές κατακτήσεις  :boobies:
δεχόμουν καθημερικά μυνήματα σεξουαλικού περιεχόμένου από κοπέλες του κοσμοπόλιταν αλλά μόλις τους έλεγα ότι είμαι έλληνας ξενερώναν, τρελενόταν με την ιδέα ότι ήμουν πακιστανός  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
εγώ πάντως όταν είχα νικ πακιστανός είχα πολλές κατακτήσεις  :boobies:
δεχόμουν καθημερικά μυνήματα σεξουαλικού περιεχόμένου από κοπέλες του κοσμοπόλιταν αλλά μόλις τους έλεγα ότι είμαι έλληνας ξενερώναν, τρελενόταν με την ιδέα ότι ήμουν πακιστανός  :grin:

τι αλλο θα δουμε απο τις αγαμητες παντρεμενες ελλεηνιδες  :vomit:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

9162659ea3dbf5a67da7c662fb722d28.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Εδω  για τους ιθαγενεις δεν φαινεται να  παιζει ο εθελοντισμος. :think: :think: :think:
Λες οι αγγλιδες εθελοντριες να ναι μουναρες?
Χλωμο, αλλα απο τις κατσικες πολυ καλυτερες

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεκάδες εθελόντριες πιστεύουν κάθε παπαριά που θα γράψει κάθε μαλάκας στο internet. Κριτική ικανότητα τι μπορεί να είναι αλήθεια ή φίδια δεν έχετε ωρέ παιδιά καημένα; Καμιά μέρα θα γράψουν ότι ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τον Καμένο υπουργό Άμυνας, και θα το χάψετε.....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τι αλλο θα δουμε απο τις αγαμητες παντρεμενες ελλεηνιδες  :vomit:

Είπε ότι ήταν παντρεμένες ;
Εγώ για νεαρές άγαμες τις κόβω ...

από αυτές που μοιράζουν χυλοπιτες κάργα, στους μάγκες έλληνες που τους πετάνε λουλούδια
στα σκυλάδικα και τους κάνουν τραπέζια στα γκουρμάδικα. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εμένα γιατί μου έχουν πει πως οι πακιστανοί την έχουν μικρή; Urban legend?  :think:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Δεκάδες εθελόντριες πιστεύουν κάθε παπαριά που θα γράψει κάθε μαλάκας στο internet. Κριτική ικανότητα τι μπορεί να είναι αλήθεια ή φίδια δεν έχετε ωρέ παιδιά καημένα; Καμιά μέρα θα γράψουν ότι ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός με τον Καμένο υπουργό Άμυνας, και θα το χάψετε.....
:2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο ειναι πολυ υπερβολικο για να το πιστεψει κανεις

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Για πακιστανοαφγανους και μονον κανουν οι ελλεινηδες......

Ουτε για πουτανες δεν κανουν.....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σύφμωνα με το δημοσίευμα, ανώνυμος πληροφοριοδότης κατήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ότι Βρετανίδες εθελόντριες επισκέπτονται την «ζούγκλα» στο Καλαί, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται ο αυτοσχέδιος καταυλισμός, με σκοπό να κάνουν σeξ με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες!

Ειδικότερα, η σχετική καταγγελία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «People to People Solidarity», η οποία ανήκει σε μια ομάδα Βρετανών, που έχουν στόχο να προσφέρουν βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν στην «ζούγκλα του Καλαί». Όμως, ο σάλος που ακολούθησε την ανάρτηση και τα σχόλια και η κριτική από μερίδα εθελοντών, ότι η καταγγελία θα έπρεπε να κρατηθεί μυστική, οδήγησε στην διαγραφή της ανάρτησης.

«Έχω ακούσει για αγόρια ανήλικα να κάνουν σeξ με εθελόντριες, έχω ακούσει για άνδρες εθελοντές να εκμεταλλεύονται τις ιερόδουλες που ζουν στην ζούγκλα. Έχω ακούσει για εθελόντριες που κάνουν σεξ με πολλούς συντρόφους την ίδια μέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη ημέρα», αναφέρει η σχετική ανάρτηση. Στην καταγγελία τονίζεται ότι, συνήθως, είναι οι Βρετανίδες εθελόντριες που κάνουν σεξ με πρόσφυγες και μετανάστες στον αυτοσχέδιο καταυλισμό ενώ έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις εθελοντών, που εκμεταλλεύονται γυναίκες του καταυλισμού, αλλά αυτοί αποτελούν την μειοψηφία των περιπτώσεων.

ΠΗΓΗ

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ωραίο μου Πλυντήριο

watermarked_pakis.jpg

:shit: :shit: :shit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ολες οι Ελληνιδες κατω των 28 εχουν φαει αραπικη ψωλη.

xristoforos alex

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σε μαs τζαμπα δεν κάθονται εμείs  γενικά με τον άλφα η βήτα τροπο πρέπει να τιs πληρώνουμε .Συμπέρασμα (πρέπει να βάψω την ψωλή μου μαύρη ) :erection:

GOATPENIS

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σε λιγο θα μας πουνε οτι τις πηδανε και τους χαρτζιλικωνουν κ απο πανω!!!! :headbang:Σιγουρα τα hot spot αυτα ειναι στην Πατρα κ στην Λαρισα!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom