Νέα

Software που να βελτιώνει ταχύτητα PC

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Exει κανεις υποψη του καποιο τετοιο προγραμμα που να το εχει δοκιμασει κιολλας;;

Να φτιαχνει registry errors κτλ και γενικα να κανει εμφανως καλυτερη την ταχυτητα του pc

εχω διπυρηνο Pentium , 4Gb RAM

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
δοκιμασε το tune up utilities ειναι με δωρεαν δοκιμαστικη περιοδο στην πληρη του μορφη  :)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
...και μετα τη δοκιμη κατεβαζεις και το crack κι εισαι κομπλε  :sunglasses:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
απο που αυτα ρε παιδες? για μας τους "αγραμματους"!

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
788
Πόντοι
86
Βαλε  Salix 14.1 με Xfce και πετα τα  winblows.

Επισκέπτης
απο που αυτα ρε παιδες? για μας τους "αγραμματους"
www.tune-up.com/]Tune up utilities site[/url] κατεβαστο απο εκει, σπαστιρια και τα ρεστα θα βρεις κανε ενα ψαξιμο γιατι και καλα απαγορευεται να τα πεταμε δημοσια  :sunglasses:
Βεβαια αυτο που εχω να πω ειναι να μην περιμενετε καποια τραγικη αυξηση των επιδοσεων του συστηματος. Οσο ειναι να τρεξει το μηχανημα θα τρεξει, δεν παει παραπανω. Εκτος κι αν κανετε υπερχρονισμο (overclocking) που ειναι κι επικινδυνο ενιοτε. Τετοιες μαλακιες εκανα παλιοτερα ως φοιτητης, τωρα μπηκαμε στα χρονια :grin: αλλες προτεραιοτητες :grin:
Απλα αν ενα συστημα δουλευει πανω απο ενα χρονο και στηνετε, ξεστηνετε προγραμματα χωρις να καθαριζετε το μητρωο (registry) και δεν κανετε καποιο καθαρισμο σαβουρας με αποκατατμηση (defragmentation) των αρχειων, μοιραια θα σερνεται το ταλαιπωρο. Για μια τετοια περιπτωση ναι θα βοηθησουν τετοια προγραμματα να το φερουν στα ισια, αν και το καλυτερο ειναι να πεφτει ενα στησιμο απο την αρχη των Παραθυρων. Με Λινουξ δεν εχω ασχοληθει ποτε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Exει κανεις υποψη του καποιο τετοιο προγραμμα που να το εχει δοκιμασει κιολλας;;

Να φτιαχνει registry errors κτλ και γενικα να κανει εμφανως καλυτερη την ταχυτητα του pc

εχω διπυρηνο Pentium , 4Gb RAM

Ανορθόγραφος. Ετσι γράφεται το κιολας? με 2 λάμδα?

να χέσω τα πτυχία σου.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλά και δοκιμασμένα προγράμματα είναι:

CCleaner
Auslogics Registry Cleaner και Registry Defrag
Auslogics Disk Defrag

Απλά και κάνουν τη δουλειά τους  :)

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά ξέρω ότι δεν είναι τό σωστὸ θρέντ ἀλλὰ μπορεῖτε νὰ μοῦ πεῖτε ποιὰ κάρτα γραφικῶν εἶναι ἡ καλύτερη γιὰ τὸ F1 2013 καὶ ἄλλα παρεμφερή παιγνίδια;;;Καὶ τιμὴ 40-60Ε περίπου...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Παιδιά ξέρω ότι δεν είναι τό σωστὸ θρέντ ἀλλὰ μπορεῖτε νὰ μοῦ πεῖτε ποιὰ κάρτα γραφικῶν εἶναι ἡ καλύτερη γιὰ τὸ F1 2013 καὶ ἄλλα παρεμφερή παιγνίδια;;;Καὶ τιμὴ 40-60Ε περίπου...
Δωσε ενα 150αρι τουλαχιστον να παρεις μια μετρια καρτουλα να σε καλυψει για καποιο διαστημα!
Με 40-60ε θα παρεις μουφες!!!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom