chrischris777
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2023
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Την ξεσκιζα με την παρέα μου άνετα !
Δεν ειναι τα λεφτα μυστη. Ειναι σαν το εμποριο παλια. Δινεις κοκο δινει κωλοΛες να γαμιετεε για 80, 85 ευρώ που εχει η κόκα κόλα το γραμμάριο? Θες πολύ παραπάνω για μια τέτοια διασημη
Αν αποφάσιζε να βγει στη βίζιτα θα πούλαγα και το σπίτι μου για να την πηδήξω έστω μια βραδιά
1gr κοκο φτανει
Δεν ειναι τα λεφτα μυστη. Ειναι σαν το εμποριο παλια. Δινεις κοκο δινει κωλο
Να ταν ο μονος μυστη. Ο αλλος θίχτηκε που ειπαμε για την αβραμακη. Γαμω την κοινωνια μου και την θηλυκή αρρενωπότητα που κυριαρχει.Για αυτο την πηδουσε ο ιδιοκτητης του γυμναστηριου που δουλευε τυπε?
Εσυ τι εισαι; ο συνηγορος ή το πουτανακι της;Εν τω μεταξύ πιο πιθανό είναι να πληρώσει εσάς η Αβραμάκη να σας στραπονάρει και να δεχτείτε παρά το αντίθετο.
Εχει πολύ χρήμα οικογενειακά από πισω στις Σέρρες. Ο πατέρας της ήταν και βουλευτής.
Θείος της είναι ο πρώην βουλευτής, όχι πατέρας της.Εν τω μεταξύ πιο πιθανό είναι να πληρώσει εσάς η Αβραμάκη να σας στραπονάρει και να δεχτείτε παρά το αντίθετο.
Εχει πολύ χρήμα οικογενειακά από πισω στις Σέρρες. Ο πατέρας της ήταν και βουλευτής.
Έχει γυφτακια σε σεσημασμενα στέκια που πιστεύω ότι θα είναι πιο vfm...μην ξοδευεσαι για τέτοιες περιπτώσεις και μείνεις και άστεγος.Αν αποφάσιζε να βγει στη βίζιτα θα πούλαγα και το σπίτι μου για να την πηδήξω έστω μια βραδιά
Ναι πηδιόταν με έναν παιδαρά γυμνασμένο με λεφτά και αυτοπεποίθηση...τι παράξενο ρε τύπε!! Μαλλον τοτε θα κανει και βίζτες λογικό ειναι δικιο εχεις.Για αυτο την πηδουσε ο ιδιοκτητης του γυμναστηριου που δουλευε τυπε?
Ρε τυπε με ιδιοκτήτη γυμναστηρίου πηδιόταν, οχι με κοιλαρα μανάβη, που το παράξενο;Για αυτο την πηδουσε ο ιδιοκτητης του γυμναστηριου που δουλευε τυπε?
Αυτή τους αλλάζει η είναι αγγουρω και την αλλάζουν αυτοί;Νομίζω κι εγώ πως θα είναι γκόμενα που λατρεύει το σεξ και αλλάζει συχνά συντρόφους
Με ιδιοκτήτη...άρα δεν είναι πράξη επαναστατική αλλά μικροαστική και συντηρητική.Ρε τυπε με ιδιοκτήτη γυμναστηρίου πηδιόταν, οχι με κοιλαρα μανάβη, που το παράξενο;
Ο θείος της είναι αριστερουλης,Συριζαιος.Αυτη δεν πρέπει να έχει ιδέα από αυτά.Με ιδιοκτήτη...άρα δεν είναι πράξη επαναστατική αλλά μικροαστική και συντηρητική.
Πηδιούνται με πλούσιους κοιλαράδες τις κράζετε...πηδιούνται με πλούσιους παιδαράδες πάλι τις κράζετε.Με ιδιοκτήτη...άρα δεν είναι πράξη επαναστατική αλλά μικροαστική και συντηρητική.
Πώς και γλύτωσε από αυτά;Ο θείος της είναι αριστερουλης,Συριζαιος.Αυτη δεν πρέπει να έχει ιδέα από αυτά.
Απ' ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της οποτε και με το σόι του.Πώς και γλύτωσε από αυτά;
Σα δε ντρέπεται κι αυτή.
Έπρεπε να πηδιέται με φτωχό και άσχημο ή μέτριο εμφανισιακά/σωματικά για να νιώσετε καλά μερικοί