Νέα

Σοφία Παυλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giatioxi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
ο μενιος τυπε    :S :S :S

tromaktiko13601.jpg

Και 50 μελη - επισκεπτες τυπε  :grin:

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
καυλοραπανο το κοριτσι!! εμπαινα !!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Δυο φαπες εφαγε και ειναι σε ολα τα δελτια ειδησεων τυχαιο?  :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
Δυο φαπες εφαγε και ειναι σε ολα τα δελτια ειδησεων τυχαιο?  :think:
ουτε καν φαπες
μια σπρωξια που "χτυπησε την μεση της"

αλλα και ο αλλος ο λεμες εκανε μονος του 2 νυχιες
και λεει τωρα οτι τις εφαγε...
:vomit: 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πολύ ντόρος μπας και κρατήσει η παρασταση μου φαίνεται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Φτιαχτο για ντορο για τη παρασταση θα ηταν αν εξακολουθουσε στον θιασο η Παυλιδου. Τωρα την αντικατεστησε η γυναικα του Παππαγιαννη η Δαλιανη. Η μηπως ηθελε η Παυλιδου να χασει τη θεση της;

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Φαιη Σκορδα:
"Οταν μια γυναικα καταγγελει κατι τετοιο πρεπει ολοι να τη στηριζουμε"

Τι λες μωρη καριολα!!!
Γαμω το σπιτι σας και το φεμινισμο σας μεσα!

Να πανε στα δικαστηρια και να βγει η ακρη συμφωνα με τις μαρτυριες και τα γεγονότα. Το τεκμηριο της αθωότητας ισχυει για ολους...

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι εγινε ανάμεσα τους και δε ασχολούμαι με το τι λεγετε στην τηλεοραση, αυτό που με πείραξε και με χάλασε αφάνταστα ειναι τι γράφεται εδω μέσα.

Σχεδόν όλοι εδω μέσα βγήκαν και επιτέθηκαν στον ηθοποιό και μπορει στο τελος να αποδειχθει οτι  εχουν δίκιο αλλά εμενα με χαλάνε τα εξης:

Πως βγαίνεις ρε φιλε και επιτιθεσαι στον αντρα μονο και μονο επειδη ειναι αντρας;
Γιατι μπαινεις και συ στο τρυπάκι να ενοχοποιήσεις αμέσως το φυλο σου επειδή αυτο εχει γινει μοδα (παντα ο αντρας ειναι ο φταιχτης)
Γιατι δεν περιμένεις να εμημερωθεις πρώτα και μετα να καταδικάσεις;

Σε ενα κόσμο που θεωρεί τους αντρες η μαλακες η μανιακούς που χτυπανε και δερνουνε αλύπητα τις γυναίκες, σκληρους και χωρις συναισθηματα οπου μονο ασχημα και σιχαμερα πραγματα ειναι ικανοι να κάνουν, εμενα με λυπει αφάνταστα που αυτο εχει περάσει και εδω μεσα στο μπου.

Θυμάμαι πριν μέρες οταν εγινε η δολοφονία της Ζεμπερη στο Νεκροταφείο αρχισε να αναμασάται και να μεταδίδεται (απο την τηλεόραση) μια περιεργη φημη οτι την σκότωσε ο πατέρας της και μαλιστα ευρισκε παντου αποδοχη η άποψη αυτη και γιατί όχι αφου οι αντρες ειναι ικανοι μόνο για τέτοια πραγματα.

Ας κρατήσουμε λιγο την αξιοπρέπεια μας σα αντρες, ας δώσουμε λιγο μεγαλυτερη αξία σε μας. Οταν υπάρχει πολεμος και διαφορά  ανάμεσα στα 2 φύλα ας μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε και εμείς τον αντρα.

Σήμερα παρατηρώ οτι οι γυναίκες βρίζουν πολύ χειρότερα, επιτίθενται και χειροδικούν,  δεν εχουν κανένα ενδοιασμό να σε πουλήσουν, να σε καρφωσουν να σε καταδώσουν και αυτό και χωρις να τις καταλάβεις.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.836
Πόντοι
9.931
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ένας από τους πρωταγωνιστές της παράστασης, εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

«Ο Μάνος στην συγκεκριμένη περίπτωση το τράβηξε», λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν υπήρχε προηγούμενο πρόβλημα στη μεταξύ τους σχέση, παρά μικροτριβές, όπως συμβαίνει σε όλους τους θιάσους. Μετά το τέλος εκείνης της παράστασης ήμουν με τον Μάνο στο καμαρίνι που μοιραζόμαστε και εκείνος άλλαζε. Απευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο, που είναι το καμαρίνι της Σοφίας ρωτώντας την γιατί δεν είπε την συγκεκριμένη ατάκα και εκείνη απάντησε πως δεν της βγήκε. Ο Μάνος της είπε πως το έκανε επίτηδες και μετά "θα σε γ...ω πάνω στη σκηνή"», τονίζει ο ηθοποιός μιλώντας στο «Έθνος».

«Αυτό το άκουσα», επισημαίνει. «Εκείνος στην συνέχεια εκσφενδονίστηκε στο πάνω καμαρίνι και μέχρι να ανέβω άκουγα φασαρία και βρισιές. Όταν ανέβαινα, είχε ήδη μπει στο καμαρίνι η Κόνι Μεταξά φωνάζοντας "τι κάνετε εκεί;". Η Σοφία ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να την βρίζει».

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, την επόμενη ημέρα ο θίασος συναντήθηκε με την επιχειρηματία του θεάτρου και ηθοποιό, Βάσια Παναγοπούλου. «Εκεί ο Μάνος είπε "κλώτσησα την πόρτα. Δεν την χτύπησα. Την έσπρωξα"».

Τέλος, ο ηθοποιός δηλώνει: «Θέλω να συνεχιστεί η παράσταση. Από αυτό ζούμε. Κατανοώ τη Σοφία, της είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά με τον Μάνο. Εγώ θα είμαι κανονικά στο θέατρο για να κάνω τη δουλειά μου».

Πηγή: Καλυβάτσης για Παυλίδου-Παπαγιάννη: Η Σοφία ήταν στο πάτωμα και ο Μάνος συνέχιζε να τη βρίζει | iefimerida.gr

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
Δεν ξέρω τι εγινε ανάμεσα τους και δε ασχολούμαι με το τι λεγετε στην τηλεοραση, αυτό που με πείραξε και με χάλασε αφάνταστα ειναι τι γράφεται εδω μέσα.

Σχεδόν όλοι εδω μέσα βγήκαν και επιτέθηκαν στον ηθοποιό και μπορει στο τελος να αποδειχθει οτι  εχουν δίκιο αλλά εμενα με χαλάνε τα εξης:

Πως βγαίνεις ρε φιλε και επιτιθεσαι στον αντρα μονο και μονο επειδη ειναι αντρας;
Γιατι μπαινεις και συ στο τρυπάκι να ενοχοποιήσεις αμέσως το φυλο σου επειδή αυτο εχει γινει μοδα (παντα ο αντρας ειναι ο φταιχτης)

Σε ενα κόσμο που θεωρεί τους αντρες η μαλακες η μανιακούς που χτυπανε και δερνουνε αλύπητα τις γυναίκες, σκληρους και χωρις συναισθηματα οπου μονο ασχημα και σιχαμερα πραγματα ειναι ικανοι να κάνουν, εμενα με λυπει αφάνταστα που αυτο εχει περάσει και εδω μεσα στο μπου.

Θυμάμαι πριν μέρες οταν εγινε η δολοφονία της Ζεμπερη στο Νεκροταφείο αρχισε να αναμασάται και να μεταδίδεται (απο την τηλεόραση) μια περιεργη φημη οτι την σκότωσε ο πατέρας της και μαλιστα ευρισκε παντου αποδοχη η άποψη αυτη και γιατί όχι αφου οι αντρες ειναι ικανοι μόνο για τέτοια πραγματα.

Ας κρατήσουμε λιγο την αξιοπρέπεια μας σα αντρες, ας δώσουμε λιγο μεγαλυτερη αξία σε μας. Οταν υπάρχει πολεμος και διαφορά  ανάμεσα στα 2 φύλα ας μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε και εμείς τον αντρα.

Σήμερα παρατηρώ οτι οι γυναίκες βρίζουν πολύ χειρότερα, επιτίθενται και χειροδικούν,  δεν εχουν κανένα ενδοιασμό να σε πουλήσουν, να σε καρφωσουν να σε καταδώσουν και αυτό και χωρις να τις καταλάβεις.
που το ειδες ρε τυπε αυτο?
στο συγκεκριμενο θεμα κιολας..
και αυτος μαλακας ειναι και αυτη στριγκλα μοιαζει

ας σφαχτουν και με ματσετες οι πουθεναδες
:wanker:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Και δίκιο να έχει αυτός, σιγά μην το βρει ακόμα και στο δικαστήριο.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

Σχεδόν όλοι εδω μέσα βγήκαν και επιτέθηκαν στον ηθοποιό και μπορει στο τελος να αποδειχθει οτι  εχουν δίκιο αλλά εμενα με χαλάνε τα εξης:

Ας κρατήσουμε λιγο την αξιοπρέπεια μας σα αντρες, ας δώσουμε λιγο μεγαλυτερη αξία σε μας. Οταν υπάρχει πολεμος και διαφορά  ανάμεσα στα 2 φύλα ας μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε και εμείς τον αντρα.

Σήμερα παρατηρώ οτι οι γυναίκες βρίζουν πολύ χειρότερα, επιτίθενται και χειροδικούν,  δεν εχουν κανένα ενδοιασμό να σε πουλήσουν, να σε καρφωσουν να σε καταδώσουν και αυτό και χωρις να τις καταλάβεις.

ωραίος

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Διαφημηση καργα θα παει τρενο η παρασταση απο εδω και περα

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Το συνηθισμενο παραμυθακι,η αθωα ανυπερασπιστη γυναικα και ο αντρας κτηνος.  :S

OP
OP
giatioxi

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Σοφία Παυλίδου: «Τώρα μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση»

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/pavlidou-1-682x384.jpg[/img[/URL]]

"Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση".
Η Σοφία Παυλίδου, μετά την τεράστια έκταση που πήρε στα Μέσα το περιστατικό που συνέβη με τον Μάνο Παπαγιάννη στο Χυτήριο, μίλησε στα Αποκαλυπτικά.

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να απασχολώ τα Μέσα αυτή τη στιγμή, για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά. Δεν επιδίωκα ποτέ να απασχολώ εκτός από τη δουλειά μου με τίποτα άλλο τα Μέσα. Τη στιγμή που έγινε ένα συμβάν το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα χωρίς να το θέλω εγώ -δεν το έδωσα εγώ-, ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό το πράγμα. Τα πράγματα βρίσκονται στη δικαιοσύνη, από εκεί θα βρω το δίκιο μου.

Δεν έχει σημασία αν σηκώσεις το χέρι σου να χτυπήσεις έναν άνδρα, ένα παιδί ή μια γυναίκα. Η βία είναι βία και όταν μάλιστα προκαλείται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος είναι ακόμα πιο φρικτό.

Είμαι καλύτερα γιατί, ευτυχώς, όλα αυτά που είχα ήταν μυϊκά, έχει ξαναέρθει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση. Το ψυχολογικό είναι το πιο φρικτό κι επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί, τώρα μπορώ κι εγώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση».

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/psychagogia/sofia-pavlidou-tora-mporo-na-katalavo-tis-gynaikes-pou-vriskontai-se-afti-ti-thesi/2243591]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• ...jpg
    ...jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 220

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom