dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 676
- Πόντοι
- 301
Ξέρει κανείς τι παίζει με την δίκη τους την ντετσικα;;
Αυτο ξαναπες το..εγω ακομα δεν εχω καταλάβει πως απτην μερα στην άλλη μόνο κ μόνο επειδή έπαιξαν σε τσάντα απαιτούν τιμές π ζητάνε κάποιες επώνυμες, διάσημες κλπ...σιγά το γυαλί....σε τσόντα του σειρηνάκη έπαιξε
Φίλη τουςΞέρει κανείς τι παίζει με την δίκη τους την ντετσικα;;
γυρω στα 350-400Ξέρει κανείς τι παίζει με την δίκη τους την ντετσικα;;
Πώς κανονίζουμε με την ντετσικα φίλε?γυρω στα 350-400
Στο ινστα δεν έχει απαντήσει… δυνατό μουνετο πάντως, νομίζω το καλύτερο από τα 4!γυρω στα 350-400
Μπορεις να με ενημερωσεις pm?200€ ζήτησε από εμένα πριν ακριβώς από ένα μήνα.
Μπροστάτζα δεν ζήτησε.
Ποτέ όμως δεν πληρώνω το δείπνο μου πριν το απολαύσω..
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά?γυρω στα 350-400
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά?
Ενώ οι υπόλοιπες φυσάνε ...Η Ναταλία, μεγάλο παλτό…
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Η Ναταλία, μεγάλο παλτό…
Ενώ οι υπόλοιπες φυσάνε ...
??????Ενώ οι υπόλοιπες φυσάνε ...
ποια απο ολες το κανει αυτο γιατι χαθηκα λιγο...Ζητάει τα μισά μπροστά αλλά σε περίπτωση που στραβώσει κάτι και δεν παρουσιαστεί στο ραντεβού, τα χρήματα δεν επιστρέφονται και αν τολμήσεις να τα ζητήσεις μπαίνει ο νταβάς στην μέση που έχει τα στοιχεία σου και σε απειλεί ότι θα έρθει σπίτι σου. ΠΟΤΕ μην δίνεται στοιχεία.
Τώρα θα βγουν και θα σου πουν ότι ο καθένας πληρώνει ο,τι θέλει για όποια θέλει - όπως ο ψυχαναγκαστικός «άρχοντας» kman πληρώνει τα κέρατα του στα «μουνολίβαδα» - όποτε εσυ αν δεν μπορείς μην ψωνίζειςη gabriela που ηταν στο ντιβα και στον μαγο στα 150 τωρα ζηταει 300ρα και τα μισα μπροστατζα ??? χαχαχαχαχα γελανε και τα τσιμεντα... εντωμεταξυ ολες αυτες τις εχει ξεκωλιασει η μιση νυχτα ( πιρν γινουν βιζιτες ) για 2 μυτους και τωρα ζητανε 300ρες και 500ρες για μια ωρα... αλλα βρισκουν και τα κανουν... μην ψαρωνετε μαγκες ριξτε μαυρο μεχρι να ριξουν τις τιμες υπαρχουν πολυ καλυτερες με τα μισα λεφτα...
μακαρι καποτε να καταλαβουν ποσο κακο κανουν στον ιδιο τους τον ευατο αλλα και σε ολους μας...Τώρα θα βγουν και θα σου πουν ότι ο καθένας πληρώνει ο,τι θέλει για όποια θέλει - όπως ο ψυχαναγκαστικός «άρχοντας» kman πληρώνει τα κέρατα του στα «μουνολίβαδα» - όποτε εσυ αν δεν μπορείς μην ψωνίζεις
Ο νόμος της ελεύθερης αγοράςΤώρα θα βγουν και θα σου πουν ότι ο καθένας πληρώνει ο,τι θέλει για όποια θέλει - όπως ο ψυχαναγκαστικός «άρχοντας» kman πληρώνει τα κέρατα του στα «μουνολίβαδα» - όποτε εσυ αν δεν μπορείς μην ψωνίζεις
Η βανεσα την πασαρειΠώς κανονίζουμε με την ντετσικα φίλε?
Φιλη της παυλιδη και της αδαμοπουλου..οποτε λογικα ανηκει στο γραφειο του μαριουΠοια είναι αυτή ρε παιδιά?
εχει δοκιμαστει ? Απο οτι ακουσα εχει κ onlyfans κ πουλαει βιντεκιαΗ Ναταλία, μεγάλο παλτό…