Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
Φοβερο Μιλφονι! Διατηρείται μία χαρά!
Και εσύ βίζιτες κάνεις τυπε και είστε συνάδελφοι?Πολύ δυνατή κάποτε η συνάδελφος.
Δεν άφηνε άχυστο κανέναν.
Ναί,είμαι ο τιμωρός τραβεστίΚαι εσύ βίζιτες κάνεις τυπε και είστε συνάδελφοι?
Δύναμη η κουλιανου στην εποχή τηςΜε τον κατηφορο που σας εχει παρει, αναμενω το hardcore μυστη που θα μας λεει για την Κουλιανου απο την εποχη του Καποδιστρια
και αυτο , αλλα δεν υπηρχε και instagram , και ο ανταγωνισμος ηταν λιγοτεροςΤο τι αναπολούμε περασμένα μουνετα αποδεικνύει τον κατήφορο που έχει πάρει η ζωή γενικώς.Δεν υπάρχουν πια οι γυναίκες με προσωπικότητα, οι ιδιαίτερες γυναίκες που σε γοήτευαν, δεν υπάρχουν οι γυναίκες σταρ.Και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ωραίες γυναίκες σήμερα, πάντα θα υπάρχουν, αλλά είναι χαζοχαρούμενες, κενά δοχεία, που δεν ξέρουν να ντύνονται και ακούν όλη μέρα τραπ
Το τι αναπολούμε περασμένα μουνετα αποδεικνύει τον κατήφορο που έχει πάρει η ζωή γενικώς.Δεν υπάρχουν πια οι γυναίκες με προσωπικότητα, οι ιδιαίτερες γυναίκες που σε γοήτευαν, δεν υπάρχουν οι γυναίκες σταρ.Και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ωραίες γυναίκες σήμερα, πάντα θα υπάρχουν, αλλά είναι χαζοχαρούμενες, κενά δοχεία, που δεν ξέρουν να ντύνονται και ακούν όλη μέρα τραπ
Διαζύγιο της Παθέκα από τον Παπασταύρου έπειτα από 21 χρόνιαΤίτλοι τέλους στον γάμο της Σοφίας Παθέκα και του Λεωνίδα Παπασταύρου έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια.
www.espressonews.gr
|
Σοφία Παθέκα: Είμαι μια γυναίκα στα 50, πονεμένη και θέλω να ζήσω και να αγαπηθώ | Alphafreepress.grΔεν είναι ωραίο να κλείνεις την πόρτα μετά από 22 χρόνια, αλλά για να γίνει σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος, είπε για τον χωρισμό της
www.alphafreepress.gr
|