amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.295
- Πόντοι
- 22.785
Άκου να σού πω έλα από το τόπικ των ητημενων να τα πούμε μην κάνουμε κατάχρηση εδώ.Ποιος είναι ο ΣΟΧΟΒΙΤΣ??
Άκου να σού πω έλα από το τόπικ των ητημενων να τα πούμε μην κάνουμε κατάχρηση εδώ.Ποιος είναι ο ΣΟΧΟΒΙΤΣ??
Έχετε πιασει την καυλάντα οι παλιοί εδώ μέσαΆκου να σού πω έλα από το τόπικ των ητημενων να τα πούμε μην κάνουμε κατάχρηση εδώ.
Τι βαζουμε στα αστερακια για να δουλεψει?ευχαριστωΜια ζωή να ξεχνάω τι βάζουμε στα αστεράκια για να δουλέψει το ρημάδι το link....
Πως μπαίνουμε στο site αδέρφια ;Τι βαζουμε στα αστέρια για να δούμε το λινκ?
Τι να το κάνεις αδερφέ, η κοπέλα δεν είναι Αθήνα!!!Πως μπαίνουμε στο site αδέρφια ;
Και πολύ ακριβή αν ισχύει το 350!!!!Τι να το κάνεις αδερφέ, η κοπέλα δεν είναι Αθήνα!!!
Εγώ για 300 ξέρω, αλλά και πάλι είναι ακριβή!!!Και πολύ ακριβή αν ισχύει το 350!!!!
Μπορεί να έκανα λάθος πάντως μιλάμε για τρελό πόσο!!!!!Εγώ για 300 ξέρω, αλλά και πάλι είναι ακριβή!!!
Μου απάντησε κι εμενα με ηχητικό,λοιπόν όντως είναι Κρήτη,θέλει 100 για παιχνίδι με κάμερα και 1500 για να έρθει μια νύχτα Αθήνα, με τα έξοδα πληρωμένα.....τρέχτε!!!
Μου απάντησε κι εμενα με ηχητικό,λοιπόν όντως είναι Κρήτη,θέλει 100 για παιχνίδι με κάμερα και 1500 για να έρθει μια νύχτα Αθήνα, με τα έξοδα πληρωμένα.....τρέχτε!!!
Εχουμε κριτική ?400 ευρω την ωρα ηθελε πριν 8 μερες.... τελικα την ξαναγαμησα με 80 οπως και την αλλη φορα...
Σε ρούβλια 1500 κ πάλι πολλά είναιΜου απάντησε κι εμενα με ηχητικό,λοιπόν όντως είναι Κρήτη,θέλει 100 για παιχνίδι με κάμερα και 1500 για να έρθει μια νύχτα Αθήνα, με τα έξοδα πληρωμένα.....τρέχτε!!!
Χαχα ωραίος400 ευρω την ωρα ηθελε πριν 8 μερες.... τελικα την ξαναγαμησα με 80 οπως και την αλλη φορα...
Αθήνα ή Κρήτη έγινε το ραντεβού;;;400 ευρω την ωρα ηθελε πριν 8 μερες.... τελικα την ξαναγαμησα με 80 οπως και την αλλη φορα...
αθηνα ηρθε αυθημερονΑθήνα ή Κρήτη έγινε το ραντεβού;;;