Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.424
- Πόντοι
- 9.931
Βγήκε ιατρικό ανακοινωθέν για το Σοφάκι η ακόμα;
Ναι μια ψιλη μαν
Ρε τυποι τα τρομπαρε παλι η ειναι η ιδεα μου;
Τα έχεις ακόμα;ευτυχως να λεμε που προλαβαμε να τα χαρουμε στα απαγορευμενα βιντεο![]()
πριτι μπρα
Ε δεν γίνεται...![]()
χαχαχαχα υποπτα πραγματαΠου είναι ρε που λέγατε κάτι για λεμονάκια; Εγώ ακόμα πεπόνια βλέπω
Τυπε πολυ μαλλον με την πρωτη εγχείρηση πέταξε τις παλιές σιλικονες και με την δεύτερη πέρασε τις καινούργιες.Ε δεν γίνεται...
Κάτι βρωμάει εδώ.
Πριν 2 μήνες ψάχναμε να βρούμε αν έχει μείνει βυζί και τώρα αυτό
Καλοκαίρι έρχεται θα δούμε μαγιό που είναι και ο δικαστής!
Δεν θα μας τρελάνει το Σοφάκι ναουμε![]()
Ρε τυπε δεν είναι ζαντολαστιχα οι σιλικόνες να τις αλλάζει κάθε μήνα...Τυπε πολυ μαλλον με την πρωτη εγχείρηση πέταξε τις παλιές σιλικονες και με την δεύτερη πέρασε τις καινούργιες.
Οπως ειπες και εσυ σε 1-2 μηνες θα την δούμε με μαγιό και θα βγάλουμε συμπέρασμα.
Και εγω για φυσικά τα ειχα αλλα πριν 2-3 χρονια που ειχα μια κουβέντα με ενα φιλο μου για τα βυζια που ειχε βαλει η γυναίκα του μου ειπε οτι τα ειχε βάλει στο γιατρο που ειχε βαλει και η Φυρου... τωρα αλήθεια, ψεματα τι να σου πω.Ρε τυπε δεν είναι ζαντολαστιχα οι σιλικόνες να τις αλλάζει κάθε μήνα...
Αστειεύομαι.
Πάντως το Σοφάκι είχε φυσικά βυζιά από πάντα, τώρα τι παίχτηκε τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω.
Μάθε τον γιατρό να τον ρωτήσουμεΚαι εγω για φυσικά τα ειχα αλλα πριν 2-3 χρονια που ειχα μια κουβέντα με ενα φιλο μου για τα βυζια που ειχε βαλει η γυναίκα του μου ειπε οτι τα ειχε βάλει στο γιατρο που ειχε βαλει και η Φυρου... τωρα αλήθεια, ψεματα τι να σου πω.
Τυπε πολυ μαλλον με την πρωτη εγχείρηση πέταξε τις παλιές σιλικονες και με την δεύτερη πέρασε τις καινούργιες.
Οπως ειπες και εσυ σε 1-2 μηνες θα την δούμε με μαγιό και θα βγάλουμε συμπέρασμα.
Και εγω για φυσικά τα ειχα χωρις να ξερω κατι, τωρα ποιος ξερει η ψέματα μου ειπα ο φίλος μου (αν και δεν τον εχω για ψευτη) η ο γιατρός που πηγε του είπε ψέματα για να τον εντυπωσιάσει.Τα βυζιά της Σοφίας ήταν (δεν ξέρω τώρα τι έχει γίνει τώρα) 100% φυσικά.... έκτος και εάν έβαλε βυζί από το λύκειο... οποίος ξέρει, ξέρει!
Εχουμε φωτό απ την φιλογύναικα;Και εγω για φυσικά τα ειχα αλλα πριν 2-3 χρονια που ειχα μια κουβέντα με ενα φιλο μου για τα βυζια που ειχε βαλει η γυναίκα του μου ειπε οτι τα ειχε βάλει στο γιατρο που ειχε βαλει και η Φυρου... τωρα αλήθεια, ψεματα τι να σου πω.
Και βυζάρες και ρωγαρα κάγκελο . Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά ;