Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2023
Like
278
Πόντοι
20
Δεν ξερω αν χώρισε η οχι, παντως εχουν μερες να κάνουν κάποιο στορι που να ειναι και η δυο μαζι.
Έχουν κάνει unfollow ο ένας τον αλλον. Δεν νομίζω άτομα που έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο followers και οικογένεια με παιδί να παίζουν παιχνίδια για να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Έγινε κάτι σοβαρό. Μυρίζω τρίτο άτομο.

nkido101

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
5.269
Πόντοι
1.041
Έχουν κάνει unfollow ο ένας τον αλλον. Δεν νομίζω άτομα που έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο followers και οικογένεια με παιδί να παίζουν παιχνίδια για να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Έγινε κάτι σοβαρό. Μυρίζω τρίτο άτομο.
καιρο γαμιοταν τωρα την καταλαβε

Toucan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
1.295
Πόντοι
201
IMG_5993.jpeg
Δείχνει πάντως να περνάει όμορφα… Φοβερό upskirt

eder12

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
248
Πόντοι
21
Σκεφτείτε τι γούστα έχει να βγάλει με τον επόμενο.. Ότι απωθημένο της έμεινε από τη καραντίνα που την γκάστρωσε ο άλλος θα το κάνει με τον επόμενο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.449
Πόντοι
9.931
Σκεφτείτε τι γούστα έχει να βγάλει με τον επόμενο.. Ότι απωθημένο της έμεινε από τη καραντίνα που την γκάστρωσε ο άλλος θα το κάνει με τον επόμενο
Η αληθεια ειναι οτι αν δεν υπήρχε ο κοβιντ και η καραντίνα δεν νομιζω να ειχε τραβήξει αυτη η σχέση.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.456
Πόντοι
2.646
Καλύτερα που τον έδιωξε παντως γιατί θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό από τα νεύρα του και θα είχε και τύψεις μετά. Κοψ, κοίτα στη ντουλάπα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.449
Πόντοι
9.931
Καλύτερα που τον έδιωξε παντως γιατί θα πάθαινε κανένα εγκεφαλικό από τα νεύρα του και θα είχε και τύψεις μετά. Κοψ, κοίτα στη ντουλάπα
Εντάξει οπτικά πολυ αταίριαστο ζευγάρι, αυτη fit και αυτος να εχει γινει μπουχεσας, εν τω μεταξυ να ανεβάζει στορι που σαβουριαζει απο σουβλάκια μεχρι γλυκα σε στυλ εμενα δεν με νοιαζει το βαρος μου και παρολα που τρωω σκατολοιδια γαμαω μια μουναρα.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
654
Πόντοι
81
Χρόνια περιμέναμε το πότε θα χωρίσει με τον μικροψωλη. Που κάνω αίτηση να γίνω ο καινούριος μπαμπάς του Κωνσταντίνου? Πείτε μου ότι έχω ελπίδες μαζί της.
IMG_20241225_132821.jpg
Νομίζω ότι την γαμουσε στην Μύκονο ο γιός του Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη. Αν έχεις το πορτοφόλι τους όρμα στην κυρία.

volos1937

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
42
Πόντοι
0
Αύριο το έχει θέμα η espresso . Αυτή του έκανε πρώτα blog . Τι έγινε θα μαθευτεί . Τόσα κιλά μουναρος ,με τέτοιες βυζαρες , σώμα , πρόσωπο καβλερο . Ουρά της showbiz να της προσφέρουν ανέσεις , χρήμα και ποιοτική πουτσα. Εχει το πάνω χέρι να διαλέξει το καλύτερο . Τον μπουχεσα αυτόν τον βλάκα τον βλέπω να πάει στην Ευρυτανία να κάνει πάρεα τον χαζό με τις μέλισσες . Κ το Σοφακι θα τρώει τις πουτσες σε κάθε στάση σε καθε μέρος !!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.449
Πόντοι
9.931
Αύριο το έχει θέμα η espresso . Αυτή του έκανε πρώτα blog . Τι έγινε θα μαθευτεί . Τόσα κιλά μουναρος ,με τέτοιες βυζαρες , σώμα , πρόσωπο καβλερο . Ουρά της showbiz να της προσφέρουν ανέσεις , χρήμα και ποιοτική πουτσα. Εχει το πάνω χέρι να διαλέξει το καλύτερο . Τον μπουχεσα αυτόν τον βλάκα τον βλέπω να πάει στην Ευρυτανία να κάνει πάρεα τον χαζό με τις μέλισσες . Κ το Σοφακι θα τρώει τις πουτσες σε κάθε στάση σε καθε μέρος !!!
Μην σου φανεί περίεργο τυπε ο μπουχεσας να εκανε παιχνίδι με καμια θαυμάστρια και να τον έπιασε το Σοφακι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom