Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.451
- Πόντοι
- 4.496
Και καλα να δει τη φωτο.να στησει τη κωλαρα της και να μας τη προσφερει ηθελε.καποτε στη μυκονο η φυρου...
Και καλα να δει τη φωτο.να στησει τη κωλαρα της και να μας τη προσφερει ηθελε.καποτε στη μυκονο η φυρου...
Σχεδόν 40 και παραμένει καύλα
36 ετών απόφοιτος μαθηματικού Πάτρας, κατεύθυνση στατιστικής παρακαλώ. Μέχρι να πάρει την πρώτη διάκριση IFBB πατούσε στη Γη. Μετά πήραν τα μυαλά της αέρα.Σχεδόν 40 και παραμένει καύλα
Βασικά όσο μεγαλώνει τόσο πιο καύλα γίνεται
Καλά για το κωλαρακι της τι να πρωτοσχολιασω
Δεν παίζει καλύτερο
Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές
Δεν τα χρειαζόταν η αλήθεια είναι. ΜαταιοδοξίαΌχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές
καποτε στη μυκονο η φυρου...
Τύπε , ο τύπος ψηφίζει κασελακη , δεν καταλάβαμε τι υπονοείςτι κάποτε ρε φίλε, φέτος ήταν αυτό...
μπέσα κάποιοι άπλα πατάνε κουμπάκια στο ίντερνετ, ούτε καταλαβαίνουν τι βλέπουν τι διαβάζουν τίποτα...
και ποιος χέστηκε δηλαδή για το συγκεκριμένο θέμα, άλλα το κάνουν σε όλα και μετά πάνε και ψηφίσουν από πάνω
ξέρω πήγα πολύ deep για το συγκεκριμένο νήμα και φόρουμ
Τι εγινε της πεσαν τα λεφτα απο την ζιταβι;;
Μυστη μου αυτή δε κρατάει ευρώ από τη ζιταβι.Μόνο ότι βγάζει από προωθήσεις στο ινστα -τικ τοκ .Τα φράγκα από τη ζιταβι τα κρατάει ο Κοψιαλης τώρα άμα της δίνει τίποτα δικό τους θέμα. Τέλος είναι υπερβολικά δύσκολο να κανονιστεί συνάντηση κ αρκετά ακριβή επίσης καθώς κ τέρμα incognito, οποίος θέλει ν κανονίσει πρέπει ν περάσει από έγκριση του Κοψ καθώς κ να μπορεί ν έρθει σε επικοινωνία μαζί του εννοείται πως δε δουλεύει έλα μπρο καλησπέρα για πες μου για Σοφία,είναι πολύ πολύπλοκο.Από έγκυρη πηγή είναι αυτές οι πληροφορίες π έχει κανονίσει συνάντηση αφού ήρθε σε επικοινωνία με Κοψ, δυστυχώς δε γίνεται ν αναφερθούν περισσότερα γιατί θα αρχίσουν πάλι τα εξώδικα όπως τότε με το βίντεο της παρτουζας στο τζακούζι του Μίδα καθως κ το άλλο π έλεγε να το βάλουμε και πίσω ;;Τι εγινε της πεσαν τα λεφτα απο την ζιταβι;;
Δεν εχει ανάγκη να κανει βιζιτες τυπε, ο Κοψ βγάζει αρκετά χιλιάρικα το μηνα ασε που πιστεύω οτι εχει επενδυση και αλλου γιατι δεν τον εχω για μαλακα να περιμένει οτι μια ζωη να βγαζει λεφτα απο το influencing.
Καλα τα λεφτα που βγαζει η Φυρου δεν τα βαζω καν γιατι δεν πρεπει να ειναι ουτε τα μισα απο αυτα που βγαζει ο Κοψ... αυτα τα εχει για τα προσωπικα της εξοδα και τις καθημερινες αναγκες.
Το πολύ πολύ να τα κατεβάσουν. Αφού υπάρχουν οι εφαρμογές και κάνεις ότι θες. Εγώ έτσι φτιάχνω γκόμενες γνωστών μου/παντρεμένες φίλες/διάσημες.Το θεμα ειναι να μην εχει τίποτα ντράβαλα το site με ολα αυτα τα fake
Ποια εφαρμογή είναι αυτή;Το πολύ πολύ να τα κατεβάσουν. Αφού υπάρχουν οι εφαρμογές και κάνεις ότι θες. Εγώ έτσι φτιάχνω γκόμενες γνωστών μου/παντρεμένες φίλες/διάσημ
windows 97 τύπεΠοια εφαρμογή είναι αυτή;
Το ξερα ότι έπρεπε να προσέχω περισσότερο στο ecdlwindows 97 τύπε