Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.306
- Πόντοι
- 3.656
Τι έτσι πάει???έχω κάτι πέσος πάνω μουΝα πληρώσεις να σου δώκει.
Τι έτσι πάει???έχω κάτι πέσος πάνω μουΝα πληρώσεις να σου δώκει.
στα αρχιδια μας....πεταχτηκες ,μας λες οτι κανατε προπονηση μαζι οτι δεν την εβλεπες γιατι γαμουσες ασυστολα καλυτερες απο αυτην και οτι ησουνα φοκους στην προπονηση ...ασε μας ρε φιλε....σε ρωτησε κανεις; αμα δεν σε καυλωνε μαλλον εισαι λιγο πισωγλεντης ....εγω λεω αρνολντ απο τα λιντλ οτι αμα εσκαγε διπλα σου θα σου φευγανε τα σαγονι....και πριν 5 με 7 χρονια δεν πηγαινε σε περσοναλαδικο ....αυτα για τις πιπες που μας ειπες....ποσο καμμενος και ματαιοδοξος να κοκορευεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες σαν ενα απλο και αγνωστο προφιλ....ψυχαναλαση που παει χαμενη....Κριμα για ποιον?
μην την θεοποιεις φιλος
εχω γαμησει καλυτερα και εξισου μουνια σαν το σοφακι
μιλαμε πριν 5-7 χρονια
Πρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξικός και να ζηλεύεις το αντρικό φυλλο fullστα αρχιδια μας....πεταχτηκες ,μας λες οτι κανατε προπονηση μαζι οτι δεν την εβλεπες γιατι γαμουσες ασυστολα καλυτερες απο αυτην και οτι ησουνα φοκους στην προπονηση ...ασε μας ρε φιλε....σε ρωτησε κανεις; αμα δεν σε καυλωνε μαλλον εισαι λιγο πισωγλεντης ....εγω λεω αρνολντ απο τα λιντλ οτι αμα εσκαγε διπλα σου θα σου φευγανε τα σαγονι....και πριν 5 με 7 χρονια δεν πηγαινε σε περσοναλαδικο ....αυτα για τις πιπες που μας ειπες....ποσο καμμενος και ματαιοδοξος να κοκορευεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες σαν ενα απλο και αγνωστο προφιλ....ψυχαναλαση που παει χαμενη....
Για καβαλα στον πουτσο πανω κατω να κουνιουνται οι βυζαρες τηςΜουναρα μας!
Κ να τις βάζει στη μούρη μας!Για καβαλα στον πουτσο πανω κατω να κουνιουνται οι βυζαρες της
Θελω να πεθανω στις βυζαρες της αναμεσα απο ασφυξιαΚ να τις βάζει στη μούρη μας!
Κ ποιος δε θα θέλε!Θελω να πεθανω στις βυζαρες της αναμεσα απο ασφυξια
Κ ποιος δε θα θέλε!
Σε κατάλληλη στάση για cowgirl!
Οπως το εχω πει :μινι μπαλες ποδοσφαιρου οι βυζαρες της ΣοφιαςΤουμπανο.
Οι αεροσακοι συνοδηγου δεν χρειαζονται καν στην περιπτωση της!
Πανω κατω πανω κατω η πουταναΣε κατάλληλη στάση για cowgirl!
Τι ΒΥΖΙΑ ειναι αυτα ωρε;;;;;;;
Τα ρουφαω κι ας μουδιασει το στομα μουΤι ΒΥΖΙΑ ειναι αυτα ωρε;;;;;;;
Τα ρουφαω κι ας μουδιασει το στομα μου
Κραταει ενα λουλουδι παντως
Ωραιο ροζουλι μοσχομυριστο...Κραταει ενα λουλουδι παντως
Εγω θελω να γλυψω το λουλουδακι τηςΘα ηθελα να μυρισω το "λουλουδι" της!
Α δυο βυζομπαλα....τωρα τα προσεξαΩραιο ροζουλι μοσχομυριστο...
Λουλουδι εχει