Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
5.128
Πόντοι
1.046
Το ακριβως αναποδο το λενε οι πραξεις της. Θα μπορουσε να παει με επιχειρηματια και πηγε με τον Κοψιαλη.

Εαν θελεις την αποψη μου. Εγω πιστευω οτι ακομα ειναι σε mood πιτσιρικας που παει με εναν influencer, περναει καλα, παιρνει clout, influencing κλπ.

Παρα δινετε ολοι credit οτι ειναι καμια πολυ εξυπνη και ξερει τι κανει στη ζωη της.

Εαν απλο κοριτσακι της διπλανης πορτας ειναι.

Πραγματικα απορω δε ξερει κανενας καμια μουναρα απο το σχολειο του που καταληγει στην ιδια και χειροτερη φαση?

Εχετε θολωσει απο την εικονα και απορειτε πως γινεται ολο αυτο...

Και οταν θα χωρισει (πολυ πιθανο) θα παει με τον επιχειρηματια.
Παντως οχι με το μοντελο.
Λάθος. Θα πάει με το μοντέλο επιχειρηματία :2funny:

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.042
Πόντοι
201

How much do Instagram influencers make?​

The top five Instagram influencers as of April 2021 have over 200 million followers each and include Cristiano Ronaldo, Ariana Grande, Dwayne Johnson, Kylie Jenner and Selena Gomez, according to Search Engine Journal. While the money these Instagram superstars can make is astronomical, the income people who aren’t celebrities can make is not necessarily chump change.
Influencers with a million followers can earn somewhere around $670 per post, the search marketing website says. A content creator on Instagram with 100,000 followers can earn about $200 per post, while someone with 10,000 followers can make about $88 per post.
So, the formula is: more followers + more posts = more money.

Tα χρήματα που βγάζει ο τύπος σε ένα χρόνο εσείς ούτε σε 20 χρόνια τύποι. :confused: :confused: :confused:
Αυτά στο Αμερικα φίλος. Εδω θα πάρεις 88 αρχιδια ανά ποστ

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.478
Πόντοι
10.690
Καλό μουνί η Φυρού δε λέω, αλλά το ότι έχουμε γράψει 73 σελίδες για αυτήν και τον Κοψιάλη μου φαίνεται παλαβό :confused:

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Μάγκες θα πω και εγώ την άποψη μου εμπειρικά που έχω μια κοπέλα αντικειμενικά σίγουρα 3-4 λεβελ πάνω από εμένα. Έχω κάνει συζητήσεις μαζί της και μου έχει πει ότι συχνά ωραίες γυναίκες έχουν τόσο πολλές ανασφάλειες μέσα τους λόγω του συνεχούς ανταγωνισμού που απλά θέλουν να αραξουνε ήρεμα με κάποιον απλό τυπα όχι στα κυβικά τους. Υπάρχουνε και άλλες που αν ο άλλος δεν είναι 1.90 μελαχρινός με μούσι δεν γυρνάνε να τν κοιτάξουν. Όλα παίζουν και έχουν να κάνουν οι προτεραιότητες και τι έχει η καθεμία μέσα της .
. Η σοφία ναι είναι πατομουνο αλλά και τι έγινε; Δν κάνεις σχέση με κάποιον επειδή είναι ωραίος. Τι σημασία έχει να βρει κάποιον στα μέτρα της; Αυτό παίζει ρόλο για οικογένεια και σχέσεις; Αυτό είναι απλά για σεξ. Συμφωνώ με τον φίλο ,psycho

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Εκτος απο το πρόσωπο δεν εχει τιποτα αλλο ωραιο ο Κοψιαλης, εγω στα 45 μου εχω μικρότερη κοιλία απο αυτον. Απλα η διασημότητα ομορφαίνει:wink:
Η διασημότητα πλέον μέρος γοητειας...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Εκτος απο το πρόσωπο δεν εχει τιποτα αλλο ωραιο ο Κοψιαλης, εγω στα 45 μου εχω μικρότερη κοιλία απο αυτον. Απλα η διασημότητα ομορφαίνει:wink:
αυτοι οι τυποι νομιζουν οτι θα ειναι influencers για παντα , μολις περασει μια ηλικια και δεν εχει πλεον περαση στους 20αρηδες , θα καταληξει οπως ολοι οι αποτυχημενοι να κανει κανενα survivor για να βγαλει κανενα φραγκο και η Φυρου η θα κουνησει μαντηλι η θα ξαναβγει στο κουρμπετι ....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
καλή η ανάλυση αλλά μια φωτό χίλιες λέξεις....

Sofia.jpg

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.042
Πόντοι
201
Με 0 followers που εχεις σίγουρα τυπε είναι βέβαια πως γνωρίζεις τι παίζει. :confused: :confused: :confused:
Πληγώθηκες που πόσταρες άκυρη μαλακια; ωχουτο. Μην ψάχνεις το ίνστα μου σε παρακαλώ, δεν θέλω να γίνεις ο πρώτος μου follower.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Πληγώθηκες που πόσταρες άκυρη μαλακια; ωχουτο. Μην ψάχνεις το ίνστα μου σε παρακαλώ, δεν θέλω να γίνεις ο πρώτος μου follower.

Από τους Ελληνες διάσημους που αξιοποιούν επικερδώς τη δραστηριότητά τους στα social media στη θέση του πρωταθλητή φιγουράρει ο Σάκης Τανιμανίδης. Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να χρεώνει από 5.000 έως 8.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή του στο Instagram. Πιο αναλυτικά, το προφίλ του ακολουθούν τακτικά 961.000 followers. Επικαλούμενος αυτή την ογκώδη και άμεσα μετρήσιμη δημοφιλία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τανιμανίδης δικαιούται να ανεβάζει το κασέ του, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής: ένα Insta story μερικών δευτερολέπτων τιμάται προς 1.500 ευρώ και ένα απλό post προς 5.000 ευρώ. Το ποσό αυξάνεται στα 8.000 για μια ανάρτηση με βίντεο. Το ίδιο κοστίζει στον εκάστοτε διαφημιζόμενο μέσω του @sakiswp ένα giveaway, όπως ονομάζεται ο διαγωνισμός στη διάλεκτο του Instagram.

Πίσω από τον Τανιμανίδη κατατάσσεται η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα με τον ακόλουθο τιμοκατάλογο: ένα story 1.000 ευρώ, κάθε ανάρτηση 5.000 ευρώ, post που συνοδεύεται από βίντεο 6.000 ευρώ, διαγωνισμός 7.000 ευρώ.

Το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπων που ασκούν το επάγγελμα του influencer - και προφανώς δεν αποτελεί ελληνική ιδιαιτερότητα, από τη στιγμή που χιλιάδες σελέμπριτι σε όλο τον πλανήτη κάνουν το ίδιο, με κορυφαίο παράδειγμα τις αδελφές Καρντάσιαν. Στην πράξη, η αναγνωρισιμότητα που κατακτά πλέον κάποιος από την εργασία του σε ένα παραδοσιακό μέσο μαζικής ενημέρωσης, όπως η τηλεόραση, δεν είναι χρήσιμη μόνο για να διατηρήσει τη θέση του στη συγκεκριμένη αγορά και ενδεχομένως να αυξάνει τις απολαβές του.

Η διασημότητα, φέρ’ ειπείν του Σάκη Τανιμανίδη και σε δεύτερη φάση, κάπως εξ αντανακλάσεως, της Χριστίνας Μπόμπα πλέον θεωρείται απαραίτητη επειδή προσελκύει followers στο Instagram. Και χάρη στο λεγόμενο «influencer marketing» ένας σύγχρονος σελέμπριτι έχει τη δυνατότητα να έχει μια παράλληλη, σταθερή και ενίοτε εξαιρετικά γενναιόδωρη πηγή εσόδων.

Αναλογικά με τους αλλοδαπούς συναδέλφους τους, οι οποίοι απευθύνονται στην παγκόσμια αγορά κερδίζοντας εκατομμύρια, οι Ελληνες διάσημοι αμείβονται ελάχιστα μέσω του Instagram. Ωστόσο, η γενικότερη φιλοσοφία είναι πολύ απλή, του τύπου «αν το κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Κάιλι Τζένερ, γιατί να μην το κάνω κι εγώ;». Βέβαια, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει 350 εκατομμύρια followers, οι οποίοι του αποφέρουν 1,6 εκατ. δολάρια ανά post, ενώ η νεαρή Αμερικανίδα επιχειρηματίας με 272 εκατομμύρια followers αυγατίζει τα ήδη αμύθητα πλούτη της χρεώνοντας πάνω από 1 εκατ. δολάρια για κάθε ανάρτησή της. Παρ’ όλα αυτά, το Instagram είναι αχανές και χωρά τους πάντες, από τους διεθνείς αστέρες έως τους τοπικούς ήρωες. Εξάλλου, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία, τίποτα στα social media των διασήμων δεν προσφέρεται δωρεάν και όλοι έχουν το κασέ τους. Οι εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα είναι ελάχιστες - και γι’ αυτό ακριβώς προκαλούν εντύπωση. Οπως η τεράστια προβολή της Ελλάδας εκ μέρους του Τζάστιν Μπίμπερ, την οποία το φετινό καλοκαίρι ο Καναδός ποπ σταρ προσέφερε αφειδώς μέσω του Instagram - και εντελώς αφιλοκερδώς!

Μαλέσκου, Σκορδά και Σία

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο τοπίο των Ελλήνων influencers, πίσω από το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου, μια μάχιμη τηλεπαρουσιάστρια, στο προφίλ της οποίας συχνάζουν πολύ λιγότεροι απ’ όσους απολαμβάνουν το υλικό που μοιράζεται η Χριστίνα Μπόμπα. Κι όμως, ενώ θεωρητικά απευθύνεται σε μόλις 271.000 followers, η τιμολογιακή πολιτική της Μαλέσκου επιβεβαιώνει το στάτους της ως σταρ: το απλό post κοστίζει 4.000-7.000 ευρώ, το post με βίντεο 6.000 ευρώ, το story είναι σχετικά φθηνό, 1.000 ευρώ, και ο διαγωνισμός 7.000 ευρώ.

Επόμενη στη λίστα είναι η Ελένη Τσολάκη, ενώ την ακολουθεί ένα από τα βαριά ονόματα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, η Φαίη Σκορδά. Βάσει του ύψους των αμοιβών της από το Instagram, η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έχει περισσότερους followers από κάθε προηγούμενο τηλεστάρ, ο αριθμός των οποίων αγγίζει το 1 εκατομμύριο. Μάλιστα προσφέρει... πακέτο προς 22.000 ευρώ για έξι posts, δηλαδή περίπου 3.600 ευρώ ανά ανάρτηση. Πίσω από την οικοδέσποινα του «Πρωινού» φιγουράρει η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία χρεώνει 3.000 ανά post και 4.500 ευρώ για κάθε διαγωνισμό. Απευθύνεται σε 807.000 εγγεγραμμένους followers και το όνομά της πρωταγωνίστησε εσχάτως στη δημόσια αρένα, ειδικά για το ζήτημα των εσόδων της από το Instagram εξαιτίας της Ιωάννας Τούνη.

Τελευταία τροποποίηση:

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Έχω την περιέργεια αν τα βυζιά της στέκονται η είναι πεσμενα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Έχω την περιέργεια αν τα βυζιά της στέκονται η είναι πεσμενα
33 χρονων και μανα;
αν δεν εχει κανει καποια ανορθωση, λογικα θα ειναι αρκετα πεσμενα.
οχι οτι μας χαλανε δηλαδη

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.753
Πόντοι
12.056
1 Λέξη
2 Συλλαβές
5 Γράμματα
ΦΕΛΟΣ

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.654
Πόντοι
9.931
Ακομα και πεσμένα να ειναι λογο γέννας με 6000 τα σηκώνει.

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357

Stories

Νέο!